לא מזמן הזכרתי חלק מהציטוטים האלה בפורום
ואני אסביר שוב את דעתי בעניין, שכנראה לא הובנה.
אני חושב שהעצור שדניאל ואליהו נתנו לאן וירדן הוא מאד טיפשי בקטע האסטרטגי, ומאד לא לעניין בקטע האנושי, במיוחד לאור העובדה שהם עצמם, כשקיבלו עצור, מחו נגד הצביעות של אנשים שרגע אחד מחייכים לך בבוקר ושניה אחרי זה נותנים לך עצור, שזה בדיוק מה שהם עצמם עשו לבנות. מסכים גם איתך וגם עם סטיילהוק בעניין הזה.
באותו הפרק גם אמרתי שאהבתי שתגובת ההלם הראשונית של הבנות התפוגגה די מהר, ואת מקומה תפשו אנרגיות טובות ודרייב טוב להתקדם קדימה. זו התגובה הנכונה והראויה לעצור.
מה שכתבתי בתגובה לפרק האחרון, נוגע רק לעניין שינוי האווירה אצל הבנות, שבמקום להמשיך להתעלם מהבנים, להמשיך להתרכז במשימות ולהוכיח לכולם שצוחק מי שצחוק אחרון, הם עברו לסוג של בכיינות הדדית עם רגב ולאחר מכן גם בעצור. אני חושב שזה מיותר, לא ראוי, ולא מתאים להן.
היו צריכות להמשיך באותה גישה של לשים פס על העצור ולהוכיח את מה שאתן רוצות להוכיח על השטיח, ולא בהתנצחויות וויכוחים מיותרים, שבהם הם גם לא יצאו באור הכי טוב, מהסיבות שכתבתי ואין צורך לחזור.
על פניו נראה שהיתה סוג של הבנה בשתיקה בין הבנים לבנות שאנחנו עוזרים לכם - אתם נמנעות בעצור. הבנים החליטו להפר את ההבנה הזאת - לא נחמד, אבל גם לא דורש את ההתבכיינויות וההתנצחויות האלה. הדבר היחיד שזה דורש זה לדהור לשטיח ולהוכיח לבנים בלג הבא שהפרת האמון היתה מאאאאאאד לא משתלמת. זה הכל.
מקווה שעכשיו זה יותר מובן.
יאללא הולך לראות את הפרק הבא...