זה היה באמת רסק בלתי עכיל בעליל
ארוך, משעמם, מייגע ומטרחן. המילקשייק הזה לא מביא את כל הבחורים, הוא רק הביא לי את הסעיף.
ואלו לא המשימות (משימת טירטור, משימת תוכן שיווקי ומשימת גועל), אלו הטסטות ששברו אותי. פתאום קלטתי אתמול, כשאני מקשיבה לעוד תילי מילים מיותרות שמנפיקה נטע, הדמות הראשית הבלתי מעורערת של העונה, שחולשת על רוב זמן המסך, זה כמו להיות תקוע במסיבה עם אנשים שלא מעניינים אותך ורק לרצות הביתה.
אני לא חושבת שבעונות הקודמות היה כזה חוסר פרופורציה בין המשתתפים השונים, השנה נשבר איזשהו שיא. נטע והסייד-קיק עומר, מקום ראשון, אחריהם בלי סדר מסויים, הדוגמנים, המגז'דרים, הפקחיות. בסקציה הבאה רגב והלן, אוולין וטוהר, אן וירדן, המוריות ירדו הפרק, בקודם הראו אותן יותר, ובסוף מדשדשים באלמוניות הפסנתרנים ואסף וג'סיקה, ההייתם או הייתם חלום. לא פלא שאוולין וטוהר, שניתחו מדוע רגב והלן הצביעו להם, התעלמו מההצבעה של אסף וג'סיקה, כמוני הם בטח ניסו להזכר מיהם.
לוח ההצבעה הוא רגע כן מעניין בכל השעמום הזה, תמיד מסקרן לראות איך אנשים מגיבים לכך שמצביעים להם. טוהר ואוולין לא לקחו קשה את ההצבעה של רגב והלן, אוולין הסבירה את זה בכך שהם נושפים בעורפם, כלומר - זה לא אישי. זה יפה לראות אנשים מפרשים בצורה חיובית את המציאות, בלי טינה וכעס, אם אוולין וטוהר ימשיכו כך לאורך המירוץ, זה יהיה בהחלט מרשים. בדרך כלל זוגות מתמרמרים כששמים אותם, כמו הלן ורגב, שלקחו קשה את העצור וטענו שזה רוע לב וקנוניה נגדם. אומנם הלן אמרה שהיא מבינה שכל אחד חייב להצביע, אבל נראה ששכחה את זה מייד במשפט הבא. אני בטוחה שזה קשה, לגלות שאתה לא אהוב, שקיבלת עיכוב, בעיקר אחרי יום אמוציונלי וסוחט, אבל אחרי עצור אחד, נראה לי שזה מוגזם להתחיל לחשוד בקונספירציה מתוכננת, חכו עד שתהיו וובה ואלה. אגב, שני זוגות אמרו במפורש שהם שמו לרגב והלן כי רגב לא נחמד, לדעתי יש מצב ששמו להם גם כי הם ניצחו בלג הראשון, כלומר - זוג חזק. הדוגמנים דווקא נעלבו כי לא שמו להם, יעני לא מפחדים מהם, לדעתי היו נעלבים גם אם היו שמים להם. חבל שכל פעם שמתמודד אומר אומר: "אבל למה הם שמו לנו? מה עשינו להם?" הייתה יוצאת בת קול ושואלת: "אבל מה עשה לכם הזוג שאתם שמתם לו?". מעניין איך הלן תתמודד עם זה להבא. היא כעסה שזוגות מחייכים ונחמדים אליהם ואז שמים להם עצור, אם היא תזעיף פנים ותכעס, סביר להניח שהיא ורגב, שכבר עכשיו מוחזק כאמור על ידי שני זוגות כלא חברותי, ימשיכו לקבל הרבה עצורים.
נקודת זכות בפרק המשמים הזה לאן וירדן, שהחליטו לשמוח בשקט כדי לא לדפרס את שאר הזוגות הסובלים במשימה, זה יפה לראות אמפתיה ורגישות כזו.