פרק 30 - יומן מסע

Jason2

New member
המצלמות לא ממש נכבות (לא אומרים כבות?)

אחרת היינו רואים שעתיים של מסך שחור, לא נשמע מעניין.

ny22

New member
מנהל
צפייה מהנה

ny22

New member
מנהל
יש לי תחושה שהפרק יהיה דווקא מעניין

אפילו שזה "עוד פרק לקט"....

לא... הוא ייגמר בסוף

כמובן לא לפני שיוציאו לנו את הנשמה

בגלל זה אני בוחרת להתאפק ולצפות דרך היוטיוב.

זה צעד שהתגלה כפתרון החכם של העונה!

לי אין טלוויזיית מתוחכמים עם מקליט, צורב וכו'...יש לי רק עידן+ פשוט עם כמה ערוצים. אז כייף שסוף כל סוף יש סיבה להדליק את הטלוויזיה...אבל קורה ויצא שפספסתי העונה מס' פרקים בזמן שידורם המקורי. בפעם הראשונה הלכתי לראות באתר רשת.טיוי וסבלתי מכל רגע, כי כל דקה בערך יוצאים שם לפרסומת! נורא! וכמובן שהפרסומת משודרת ללא התראה מוקדמת ובווליום אסטרונומי!

ואז, ממש במקרה, גיליתי שמשום מה רשת בוחרים להעלות פרקים שלמים ליוטיוב. איזה תענוג! רק פרסומת אחת בהתחלה וזהו!!! יותר טוב מלראות בטלוויזיה!!!
טוב, אין תחליף למועד המקורי, אבל מסתבר שהפתרון האלטרנטיבי הוא לא רע בכלל!

מה שמשאיר רק שאלה אחת לתהות לגביה: מדוע רשת טורחים להעלות ליוטיוב פרקים שלמים ללא פרסומות, ובה בעת מעלים לאתר שלהם פרקים שלמים עם טונות של פרסומות? לא ברור להם מה הציבור יעדיף?

25330

New member
במאקו הפרסומות של ערוץ 2, ביוטיוב של גוגל

אילו זה היה תלוי ברשת, הם היו מפרסמים רק באתר שלהם.
ליוטיוב מעלים גורמים פרטיים והערוץ השני, בצדק רב, לא נלחם מלחמות אבודות ורק מזיקות, בטחנות רוח.

זה בפירוש לא נכון!

ראשית, reshet ולא מאקו הם המעלים לאתר.

שנית, אילו היה מדובר במשתמש פרטי ביוטיוב, הייתי מבינה. אך לא כך הדבר. המשתמש הוא הערוץ הרשמי של המרוץ למיליון, ובערוץ יש, מלבד כל הפרקים המלאים, גם אינספור כתבות של מאחורי הקלעים, קטעים שירדו בעריכה ועוד, ועוד...זה גורם רשמי מטעם הפקת התכנית שמעלה קטעים ליוטיוב ולא שום דבר פיראטי. מדובר בערוץ הרשמי של התכנית, שמשותף, לערוץ הרשמי של רשת.

ההסבר היחידי שנהיר לי הוא העובדה שהיוטיוב עצמו מתוחזק ע"י גוגל ולכן אין ל"רשת" אינטרס או יכולת להכניס פרסומות בשידור דרך היוטיוב. הם הולכים לפי המדיניות של גוגל, שהיא זו שמרוויחה את הכסף מהפרסומות ביוטיוב, ולפיה מכניסים פרסומת אחת בהתחלה בלבד.

http://www.youtube.com/user/theamazingraceisrael?feature=watch

חוטהשני

New member
לרשת יש ערוץ ביוטיוב וזה באמת פיתרון טוב עבורך.
חבל באמת שבעידן + אין אפשרות להקליט סדרה....

למה לא לחסום פרסומות?

אם חוסמים פרסומות, אפשר לראות את כל התוכנית בלי פרסומת אחת אפילו. אבל עדיין יותר טוב לראות ביוטיוב, כיוון שהנגן של רשת דפוק. אם למשל עצרת את הפרק לחמש דקות, הוא נתקע וצריך לעלות אותו מחדש....

Jason2

New member
כדאי שתפנימו שזה השבוע האחרון

לאחר מכן חודש שלם של תוכניות בישול, הופעות של כל מיני אמנים (לרוב לא ממש מעניינים) ושידורים חוזרים של הצדעה לאומן בקאמרי וסיפורים של יוסי חלפי. אני מעדיף מריחה של המירוץ על פני זה.

Jason2

New member
יהיה

אבל זה יהיה איחוד של מאסטר שף.
יש מצב שיהיה ספיישל משתתפי המירוץ מבשלים לחג.

Jason2

New member
אני מבטיח לך שביום שלישי

יום לפני ערב החג יהיה איזה ספיישל מאסטר שף.

למעלה