מרגיש לי שלא עוזבים אותם לרגע כמעט חח
א אורישקי New member 25/8/13 #38 ההפך, נראה לי הסצנות הכי מעניינות בכלל אני חושב שאחרי מעיין דבי הדמות הכי מבדרת העונה
A always be me mc New member 25/8/13 #49 דבי מבדרת לפעמים כן אבל איפה היא ואיפה מעיין/סגולות? הן קורעות לגמרי חח ואתה יודע חשבתי תרצה לחסוך את הכאב שבדרמות דבי ודנה חח למרות שבתאכל'ס מעניין אותי הקטעים שאחרי הקרב ההוא בשלג... מעניין מה אמרו על דבי ודנה בחדרי חדרים
דבי מבדרת לפעמים כן אבל איפה היא ואיפה מעיין/סגולות? הן קורעות לגמרי חח ואתה יודע חשבתי תרצה לחסוך את הכאב שבדרמות דבי ודנה חח למרות שבתאכל'ס מעניין אותי הקטעים שאחרי הקרב ההוא בשלג... מעניין מה אמרו על דבי ודנה בחדרי חדרים
A always be me mc New member 25/8/13 #23 חחחח !!! חתולה שחורה ומיוחמת אשכרה התקשרו מהאבטחה של המלון אמרו להן להיות בשקט?
א אוברבורד New member 25/8/13 #109 שקוף שהטלפון מהאבטחה היה מתואם ומתוזמן (ויתכן שאחד מאנשי ההפקה התקשר והזדהה כקב''ט) ובכל זאת היה מצחיק לראות את ההפתעה על פניהן של הסגולות,''האבטחה עולים אלינו?''
שקוף שהטלפון מהאבטחה היה מתואם ומתוזמן (ויתכן שאחד מאנשי ההפקה התקשר והזדהה כקב''ט) ובכל זאת היה מצחיק לראות את ההפתעה על פניהן של הסגולות,''האבטחה עולים אלינו?''
N ny22 New member מנהל 25/8/13 #114 אולי זה הייתה באמת האבטחה, אבל גם לי יש תחושה שמעיין קצת הקצינה את מה שאמרו לה.
J Jason2 New member 25/8/13 #53 מדובר כאן בהפקה גדולה יש הרבה פעמים עיכובים טכניים, צוותי צילום שעדיין לא מוכנים ועוד שלל דברים.
J Jason2 New member 25/8/13 #61 כן אני מאמין שאומרים להם להתכונן ליציאה בערך בשעה מסויימת ואז כשהכל מוכן הזוגות יוצאים מהמלון לנקודת הזינוק לפי הסדר.
כן אני מאמין שאומרים להם להתכונן ליציאה בערך בשעה מסויימת ואז כשהכל מוכן הזוגות יוצאים מהמלון לנקודת הזינוק לפי הסדר.