המשך-ספויילר פרק 302
טוב, אני בהתלבטות, מה קודם? בריאן או ג'סטין? אני אתחיל בג'סטין(ולא כי הוא פחות חשוב): ג'סטין בהחלט הפך להיות גבר לעניין. אית'ן-כרגיל, עיצבן אותי! הוא חייב לנשק אותו ככה ליד ג'ניפר וליד המנהלת?? אוף! אני לא יכולה לראות את זה!!! ג'סטין הולך לאבא שלו-בפעם הראשונה שראיתי את זה, פשוט בכיתי. עם דמעות!! יבבתי במשך איזה חצי שעה. כל כך עצוב כשמישהו בא לאבא שלו, מוריד מכבודו, מבקש עזרה. ולא רק שדוחים אותו. זה מילא. אבל שאבא שלו יגיד לו שהוא כבר לא גאה בו? זה פשוט קורע את הלב. הוא לא אמר לג'סטין: "לא בן, אני לא גאה בך", אבל זה בהחלט מה שאנחנו וג'סטין הבנו ממנו. i'm never gonna be a buisness man and i'm never gonna be straight .... ,i am the man that i wanna be" ,i'm the only man i can be if you can't be prowed of me for that,than "that's you're problem נורא כאב לי לשמוע אותו אומר את זה. אני חושבת שרנדי שחקן מצויין וברגעים כאלה הוא מוכיח את עצמו. עכשיו-בקשר לשכר לימוד. לפי המנהלת אנחנו מבינים שאבא שלו דאג לזה. חבל שידעתי שלא... אח"כ הוא בא לבריאן ומודה לו. פתאום אנחנו קולטים שזה היה בריאן! אני לא מבינה למה המנהלת לא אמרה כלום. הרי היא יודעת מי שילם ומה שם המשפחה שלו, וזה לא אותו שם משפחה של ג'סטין, אז למה היא הניחה שזה אבא שלו? מוזר. פאק של התסריטאים בגלל הרצון שנחשוב משהו מוטעה או שאולי היא לא יודעת את השם של מי ששילם והיא מנחשת שזה היה האבא לפי השיחה של ג'סטין ואית'ן? לא יודעת.בכל מקרה כשג'סטין בא לבריאן ומודה לו אז הבנתי שכנראה הוא הבין את זה מההתחלה. אני לא חושבת שהוא אמר לאית'ן כי כשהם היו במשרד, אית'ן לא הבין שזה בריאן. אז לא ידוע לי מתי בדיוק ג'סטין הבין שזה בריאן. לדעתי-מההתחלה. אבל יכול להיות שאני טועה. אולי הוא חשב על זה והגיע למסקנה הזאת אח"כ. בכל מקרה-אני לא בטוחה שאית'ן יודע. אני אמשיך-הקטע של בריאן וג'סטין גם היה מרגש. הכי אהבתי כשבריאן אומר לג'סטין שהוא שכח משהו וג'סטין אומר "תודה". לפחות הם(התסריטאים)יודעים לשמור על חוש הומור. בריאן באמת היה בסדר והוא לימד את ג'סטין עוד שיעור, ואל השיעור הזה אני מגיעה עכשיו: מייקל בא אל ג'סטין ואומר לו שהוא רוצה שהם ימשיכו עם רייג' עקב פניות חוזרות ונשנות. אבל הכי הורג אותי שגם ברגע כזה, כשמייקל פונה אל ג'סטין(ועוד בחוצפה,כאילו לא קרה כלום אחרי כל מה שהוא אמר לו בפרק הראשון, שזה מאוד עיצבן אותי!!) הוא לא יכול לשמור על הפה שלו. ג'סטין אומר שהוא צריך את הכסף, ומייקל לא יכול לשמור על הפה שלו ולהימנע מלהעיר הערה עוקצנית: "i guess brian came in handy for something"- יכלתי להחטיף לו סטירה באותו רגע. הפרק מסתיים עם ג'סטין בא למייקל ורואה את סכום הכסף שהם קיבלו ומחליט להמשיך עם רייג'. אם תשאלו אותי-זה לא הסכום של הכסף שגרם לו להחליט את זה. לדעתי, הוא חשב על זה עוד לפני שהוא הגיע. ברור שהוא ידע שרייג' עוזר לו להרוויח כסף, והוא צריך להחזיר לבריאן בדרך כלשהי. אבל הנה השיעור הנוסף שבריאן לימד אותו: "deal's a deal"- ג'סטין חוזר על המשפט שבריאן אמר לו מקודם. הסכם זה הסכם, ואדם בעל מילה צריך לכבד הסכמים. אני חושבת שזה שג'סטין למד את המסר החשוב הזה מראה על התבגרות. ואני חושבת שבקושי שני פרקים, אבל אנחנו מקבלים ג'סטין הרבה יותר בוגר מהג'סטין שהיה. כמה שאהבתי את ג'סטין לפני כן-עכשיו אני אוהבת אותו עוד יותר. בריאן- בריאן.תמיד יש הרבה להגיד על בריאן. קודם כל-אני פשוט מתה ממנו. בריאן משועמם זה בהחלט קומדיה שלא מסתיימת. מה נעשה איתו? פעם זה היה טד,כשהוא רב עם מייקל. עכשיו הוא נטפל למייקל ובן. השניים רוצים לבלות זמן איכות יחד אבל בריאן לא מבין את זה.כלומר הוא מבין, פשוט לא איכפת לו. הוא דופק בדלת. אחרי שהם מצמצמים אפשרויות הם מבינים שזה בטח הוא. הם מחליטי לא לענות. בריאן מועק מהצד השני של הדלת: "חשבתי שאמרתם שאני תמיד מוזמן!".הם פותחים את הדלת, מנסים להסביר לו יפה שהם רוצים להיות לבד ושהארוחה היא רק לשניים. "אז מי מכם מצטרף אלי?", בריאן שואל, מתעלם מהם לגמרי! ישר אח"כ אנחנו רואים שהוא הצליח לגרור אותם לבבילון. בן משועמם,צריך לעבוד ומייקל אומר לבריאן שהם הולכים. בריאן, כמובן, מקבל את זה בסבר פנים יפות. ברגע שהוא מסתובב ומפנה מהם את המבט-אנחנו רואים את בריאן האמיתי, בלי המשחקים. המבט שלו מסגיר אותו, אומר הכל. למחרת(או לא, לא ידוע כמה זמן עבר או שכן-לא שמתי לב),בריאן "חוטף" את מייקל(חיחיחי...)ומכריח אותו לבוא איתו. מייקל,הילד הקטן שהוא: "אני מתקשר לבן", כאילו שזה יציל אותו(אני לא אגיד מה אני חושבת עליו, זה כבר די ברור). ועכשיו, אני מגיעה לקטע שבו אני מרחמת על מייקל. בריאן חוזר להתנהגות של פעם: מביא את מייקל כדי לראת איך הוא שוכב עם אחרים. מזכיר לי את המשפט שטד אמר לבריאן בפרק 7 אני חושבת-כשמייקל ודיויד יצאו לכפר והייתה את מסיבת הקצף שבריאן לא נהנה בה מכיון ש-לפי טד-חסר לו הקהל שלו של איש אחד, כלומר-מייקל הצופה מן הצד. אז הנה-הוא חזר לסורו, והפעם הוא צריך לקחת את מייקל בכוח. אבל הוא בריאן קיני, והוא חייב להיות לפחות פעם אחת בשליטה(כי הרבה זמן הוא מרגיש שהוא לא, והוא צודק). ואני םפשוט הייתי בהלם! הוא מכריח את מייקל להישאר, כי אין לו סוללה לפלא' ואין לו איך לחזור, ושפט\וט מספר לו מה הוא מ עומד לעשות עם מישהו שם ומכריח אותו להסתכל! כמובן שמייקל יכל לא להסתכל וללכת משם אבל- קודם כל, הוא ילד קטן(כמו שכבר אמרתי מס' פעמים)ושנית-הוא בהלם. זה היה רגע חזק. בריאן פשוט התנהג כמו עצמו הישן. ואפילו אני די קיללתי אותו. אני מתה עליו אבל הוא ממש הגזים!! בנוסף להכל-הוא גורם למתיחות בין מייקל לבן, שכבר מתחיל לאבד את הסבלנות ועוד אחרי השיחה שלו עם ויק ודבי, שכמובן מסבירים למה למייקל פה דגול כמו שיש לו-כמובן שהוא למד את זה מהם, במיוחד מדבי שתמיד מצליחה איכשהו להפחיד אנשים. היא עשתה את זה בפרק הקודם לטד ואמט והיא עושה את זה עכשיו לבן... השאלה שאני שואלת את עצמי: האם בריאן התכוון לעשות את זה מההתחלה? יכול להית שכן... ולמרות הכל-אל ג'סטין בריאן מתנהג אחרת. לדיו הוא רגוע, עפ שליטה, נשמהמ טובה(בינתיים. מעניין אם זנ ימשיך להיו ככה). וזנו, אי חושבת. יכול להיות שהיו לי עוד דברען אבל אחי כרגע הגיע וקטע לי את חוט המחשבה. אז יצא לי ארוך, לא קצר כמו שחשבצי אז אל תצפו לסיבוב שני אלא אם כן אני איזכר בעוד משהו. ודבר אחרון: התגעגעתי!!!!!!!!!!! חיי ללא אינטרנט וללא הג"ש אינם חיים. רק עכשיו אני יודעת שאני באמת מכורה.פשוט השתגעתי שם באילת, אתן לא יודעות כמה!!!