פרק 302!!!

netaK

New member
רינת באילת

וגם ככה אסור לה להגיד מאיפה היא הורידה, וזה לא ק***

ayaliar

Well-known member
נטע לך יש?

אולי אפשר במסר פרטי או בצ'אט? אני לא אגלה להנהלה

ANGEL N

New member
מירק- זה מקום מושלם לא?

ככה סתם חשבתי להגיד את זה. בלי קשר לשאלה ששאלו את רינת

רינת4

New member
אכן מקום נהדר...

חבר'ה! חזרתי!!! מישהי התגעגעה אלי בגלל??? (לשון נקבה, מופנה גם לזכר, בלה בלה בלה...) איזה כיף לבוא לפורום אחרי שלושה ימים ולראות את השם שלי יותר מפעם אחת, ולא בהודעה שאני רשמתי...
הייתי באילת ולא יכלתי להנות מפחד שאולי הפרק לא ירד כמו שצריך. ועוד אתמול אני מתקשרת לאחי, לבקש שיבדוק מה קורה עם ההורדות שלי. ומה הוא עונה לי?? שהייתה הפסקת חשמל. כמעט היה לי דום לב, אני לא צוחקת. תשאלו את טלי ושרי כמה בילבלתי להן את השכל(טוב, את שרי אתן לאט יכולות לשאול כי אין לה עדיין אינטרנט, אבל היא מוסרת ד"ש, ד"א...). אז הדרכתי אותו לאט לאט איך מגיעים לתיקייה ושאלתי אותו כמה kb זה. למזלי-הוא אמר את המס' שאמור היה להיות, ונרגעתי. לא לגמרי, כי בכל זאת-הייתי צריכה לראות את זה בעצמי, אבל לפחות יכלתי להנות לי קצת מאילת חסרת החיים בעונה זו.מה? זה היה מהעבודה! אתם לא הייתם הולכים אם היו משלמים לכם??? שאני אתלונן???(ובכן, כן... אבל זה לא קשור כרגע...). בכל מקרה, חזרתי לפני שעה. מה הדבר הראשון שעשיתי? נכון!! לראות את הפרק!!! טוב, אז עכשיו אני לא יכולה לכתוב משהו ארוך כי אני צריכה לעקל. אני רק אגיד: לגייל היה הרבה זמן מסך, תודה לאל. עכשיו אנחנו גם צריכות להבין למה הוא תמיד זה שנראה הכי עייף מכולם- כי הוא זה שעובד הכי הרבה!!! אני אתחיל דווקא מהדבר הפחות חשוב: מל ולינז,אכן קצת משעמם. אבל אותי הן תמיד די משעממות ככה שזה לא דבר חשוב.בכל מקרה-מל רוצה ילד, לינז לא, וויכוח...לא מעניין. הלאה- אמט וטד. לפחות מכל הקטע שלהם, יש עכשיו לפיטר יותר זמן מסך. כשבא אליו הדיז'ון הזה(כמו החרדל..) אז הוא הרג אותי מצחוק-זה שהוא פשוט לא יודע להגיד לא! ואח"כ כשהוא ביקש עיצה מבריאן, בכלל מתתי מצחוק! ממש מצא לו את מי לשאול. ובריאן עוד צוחק עליו(לא בגלוי, ככה אני רואה את זה לפחות) ומחנטרש לו על זה שיש חוק כזה שאם התחייבת למישהו לפני שהתחלת לצאת עם מישהו חדש, אז מותר לך לשכב איתו כי זו התחייבות קודמת-וכמובן, שאם אתה לא מספר על זה לחבר הנוכחי שלך. ברור שאמט האמין לזה כי הוא רצה להאמין לזה, אבל בכל זאת-לראות אותו מקבל כזאת עצה מבריאן. בריאן-מי שלא מאמין במערכות יחסים. אז מאיפה לעזאזל הוא יודע את החוקים??? טוב, וגייל היה כל כך חמוד בקטע הזה-שפשוט הייתי על הריצפה!! אח"כ כשאמט וטד דיברו ואמט הצטער וכל זה היה באמת נחמד, עד שטד התחיל לקרוא לו lover אוף!! למה הם חייבים להשתמש כל הזמן במילה הזאת? אני ממש נגעלת!! לא יודעת למה, אני פשוט...ובכן, קשה לי לראות אותם יחד. הם חמודים נורא עד שזה מגיע לכל העניינים שקשורים לסקס. זה פשוט לא עושה לי את זה. גם לכם זה קורה???

רינת4

New member
המשך-ספויילר פרק 302

טוב, אני בהתלבטות, מה קודם? בריאן או ג'סטין? אני אתחיל בג'סטין(ולא כי הוא פחות חשוב): ג'סטין בהחלט הפך להיות גבר לעניין. אית'ן-כרגיל, עיצבן אותי! הוא חייב לנשק אותו ככה ליד ג'ניפר וליד המנהלת?? אוף! אני לא יכולה לראות את זה!!! ג'סטין הולך לאבא שלו-בפעם הראשונה שראיתי את זה, פשוט בכיתי. עם דמעות!! יבבתי במשך איזה חצי שעה. כל כך עצוב כשמישהו בא לאבא שלו, מוריד מכבודו, מבקש עזרה. ולא רק שדוחים אותו. זה מילא. אבל שאבא שלו יגיד לו שהוא כבר לא גאה בו? זה פשוט קורע את הלב. הוא לא אמר לג'סטין: "לא בן, אני לא גאה בך", אבל זה בהחלט מה שאנחנו וג'סטין הבנו ממנו. i'm never gonna be a buisness man and i'm never gonna be straight .... ,i am the man that i wanna be" ,i'm the only man i can be if you can't be prowed of me for that,than "that's you're problem נורא כאב לי לשמוע אותו אומר את זה. אני חושבת שרנדי שחקן מצויין וברגעים כאלה הוא מוכיח את עצמו. עכשיו-בקשר לשכר לימוד. לפי המנהלת אנחנו מבינים שאבא שלו דאג לזה. חבל שידעתי שלא... אח"כ הוא בא לבריאן ומודה לו. פתאום אנחנו קולטים שזה היה בריאן! אני לא מבינה למה המנהלת לא אמרה כלום. הרי היא יודעת מי שילם ומה שם המשפחה שלו, וזה לא אותו שם משפחה של ג'סטין, אז למה היא הניחה שזה אבא שלו? מוזר. פאק של התסריטאים בגלל הרצון שנחשוב משהו מוטעה או שאולי היא לא יודעת את השם של מי ששילם והיא מנחשת שזה היה האבא לפי השיחה של ג'סטין ואית'ן? לא יודעת.בכל מקרה כשג'סטין בא לבריאן ומודה לו אז הבנתי שכנראה הוא הבין את זה מההתחלה. אני לא חושבת שהוא אמר לאית'ן כי כשהם היו במשרד, אית'ן לא הבין שזה בריאן. אז לא ידוע לי מתי בדיוק ג'סטין הבין שזה בריאן. לדעתי-מההתחלה. אבל יכול להיות שאני טועה. אולי הוא חשב על זה והגיע למסקנה הזאת אח"כ. בכל מקרה-אני לא בטוחה שאית'ן יודע. אני אמשיך-הקטע של בריאן וג'סטין גם היה מרגש. הכי אהבתי כשבריאן אומר לג'סטין שהוא שכח משהו וג'סטין אומר "תודה". לפחות הם(התסריטאים)יודעים לשמור על חוש הומור. בריאן באמת היה בסדר והוא לימד את ג'סטין עוד שיעור, ואל השיעור הזה אני מגיעה עכשיו: מייקל בא אל ג'סטין ואומר לו שהוא רוצה שהם ימשיכו עם רייג' עקב פניות חוזרות ונשנות. אבל הכי הורג אותי שגם ברגע כזה, כשמייקל פונה אל ג'סטין(ועוד בחוצפה,כאילו לא קרה כלום אחרי כל מה שהוא אמר לו בפרק הראשון, שזה מאוד עיצבן אותי!!) הוא לא יכול לשמור על הפה שלו. ג'סטין אומר שהוא צריך את הכסף, ומייקל לא יכול לשמור על הפה שלו ולהימנע מלהעיר הערה עוקצנית: "i guess brian came in handy for something"- יכלתי להחטיף לו סטירה באותו רגע. הפרק מסתיים עם ג'סטין בא למייקל ורואה את סכום הכסף שהם קיבלו ומחליט להמשיך עם רייג'. אם תשאלו אותי-זה לא הסכום של הכסף שגרם לו להחליט את זה. לדעתי, הוא חשב על זה עוד לפני שהוא הגיע. ברור שהוא ידע שרייג' עוזר לו להרוויח כסף, והוא צריך להחזיר לבריאן בדרך כלשהי. אבל הנה השיעור הנוסף שבריאן לימד אותו: "deal's a deal"- ג'סטין חוזר על המשפט שבריאן אמר לו מקודם. הסכם זה הסכם, ואדם בעל מילה צריך לכבד הסכמים. אני חושבת שזה שג'סטין למד את המסר החשוב הזה מראה על התבגרות. ואני חושבת שבקושי שני פרקים, אבל אנחנו מקבלים ג'סטין הרבה יותר בוגר מהג'סטין שהיה. כמה שאהבתי את ג'סטין לפני כן-עכשיו אני אוהבת אותו עוד יותר. בריאן- בריאן.תמיד יש הרבה להגיד על בריאן. קודם כל-אני פשוט מתה ממנו. בריאן משועמם זה בהחלט קומדיה שלא מסתיימת. מה נעשה איתו? פעם זה היה טד,כשהוא רב עם מייקל. עכשיו הוא נטפל למייקל ובן. השניים רוצים לבלות זמן איכות יחד אבל בריאן לא מבין את זה.כלומר הוא מבין, פשוט לא איכפת לו. הוא דופק בדלת. אחרי שהם מצמצמים אפשרויות הם מבינים שזה בטח הוא. הם מחליטי לא לענות. בריאן מועק מהצד השני של הדלת: "חשבתי שאמרתם שאני תמיד מוזמן!".הם פותחים את הדלת, מנסים להסביר לו יפה שהם רוצים להיות לבד ושהארוחה היא רק לשניים. "אז מי מכם מצטרף אלי?", בריאן שואל, מתעלם מהם לגמרי! ישר אח"כ אנחנו רואים שהוא הצליח לגרור אותם לבבילון. בן משועמם,צריך לעבוד ומייקל אומר לבריאן שהם הולכים. בריאן, כמובן, מקבל את זה בסבר פנים יפות. ברגע שהוא מסתובב ומפנה מהם את המבט-אנחנו רואים את בריאן האמיתי, בלי המשחקים. המבט שלו מסגיר אותו, אומר הכל. למחרת(או לא, לא ידוע כמה זמן עבר או שכן-לא שמתי לב),בריאן "חוטף" את מייקל(חיחיחי...)ומכריח אותו לבוא איתו. מייקל,הילד הקטן שהוא: "אני מתקשר לבן", כאילו שזה יציל אותו(אני לא אגיד מה אני חושבת עליו, זה כבר די ברור). ועכשיו, אני מגיעה לקטע שבו אני מרחמת על מייקל. בריאן חוזר להתנהגות של פעם: מביא את מייקל כדי לראת איך הוא שוכב עם אחרים. מזכיר לי את המשפט שטד אמר לבריאן בפרק 7 אני חושבת-כשמייקל ודיויד יצאו לכפר והייתה את מסיבת הקצף שבריאן לא נהנה בה מכיון ש-לפי טד-חסר לו הקהל שלו של איש אחד, כלומר-מייקל הצופה מן הצד. אז הנה-הוא חזר לסורו, והפעם הוא צריך לקחת את מייקל בכוח. אבל הוא בריאן קיני, והוא חייב להיות לפחות פעם אחת בשליטה(כי הרבה זמן הוא מרגיש שהוא לא, והוא צודק). ואני םפשוט הייתי בהלם! הוא מכריח את מייקל להישאר, כי אין לו סוללה לפלא' ואין לו איך לחזור, ושפט\וט מספר לו מה הוא מ עומד לעשות עם מישהו שם ומכריח אותו להסתכל! כמובן שמייקל יכל לא להסתכל וללכת משם אבל- קודם כל, הוא ילד קטן(כמו שכבר אמרתי מס' פעמים)ושנית-הוא בהלם. זה היה רגע חזק. בריאן פשוט התנהג כמו עצמו הישן. ואפילו אני די קיללתי אותו. אני מתה עליו אבל הוא ממש הגזים!! בנוסף להכל-הוא גורם למתיחות בין מייקל לבן, שכבר מתחיל לאבד את הסבלנות ועוד אחרי השיחה שלו עם ויק ודבי, שכמובן מסבירים למה למייקל פה דגול כמו שיש לו-כמובן שהוא למד את זה מהם, במיוחד מדבי שתמיד מצליחה איכשהו להפחיד אנשים. היא עשתה את זה בפרק הקודם לטד ואמט והיא עושה את זה עכשיו לבן... השאלה שאני שואלת את עצמי: האם בריאן התכוון לעשות את זה מההתחלה? יכול להית שכן... ולמרות הכל-אל ג'סטין בריאן מתנהג אחרת. לדיו הוא רגוע, עפ שליטה, נשמהמ טובה(בינתיים. מעניין אם זנ ימשיך להיו ככה). וזנו, אי חושבת. יכול להיות שהיו לי עוד דברען אבל אחי כרגע הגיע וקטע לי את חוט המחשבה. אז יצא לי ארוך, לא קצר כמו שחשבצי אז אל תצפו לסיבוב שני אלא אם כן אני איזכר בעוד משהו. ודבר אחרון: התגעגעתי!!!!!!!!!!! חיי ללא אינטרנט וללא הג"ש אינם חיים. רק עכשיו אני יודעת שאני באמת מכורה.פשוט השתגעתי שם באילת, אתן לא יודעות כמה!!!

ayaliar

Well-known member
סחתיין רינת....book report ממש

האמת שכמעט עם הכל אני מסכימה במיוחד בקשר לפיטר וזמן המסך העולה והאיכסיות שבמילה lover בהקשר של טדי ואמט

tulchi

New member
אוי רינת!

כמה שאני אוהבת לקרוא את התגובות שלך! הפעם אני מסכימה עם כל מילה ואני רק אוסיף דבר אחד- שמתם לב שכל הפרק שם דגש על הסכמים ודן באפשרות אם אפשר להפר אותם או אם צריך לעמוד בהם? ההסכם של בריאן וג'סטין על שכר הלימוד ההסכם של אמט ודיז'ון ההסכם של מלני ולינדזי (להסתפק רק בילד אחד בינתיים) ההסכם של מייקל ובן (לגור ביחד) ההסכם של ג'סטין ומייקל בנוגע לרייג' וכל זה סובב את משפט המפתח- a deal is a deal אני חושבת שהפרק הזה בוחן מה קורה אם מקיימים הסכמים ומה קורה אם מנסים להפר אותם. בקשר לזה שג'סטין הבין שבריאן שילם את שכר הלימוד- הוא הרי ביקש מאבא שלו והוא סירב לא? אני חושבת שעוד במשרד הוא הבין שבריאן שילם. הוא רק נתן לאית'ן להבין שזה אבא שלו ולא אמר אף מילה על זה כי נראה לי שהוא לא רצה לקבל תגובה מאית'ן. נראה לי שזה משהו שהוא ישאיר בינו לבין בריאן ובכלל נראה לי שכל אינטראקציה בינו לבין בריאן (אם יהיו כאלה) הוא ישמור לעצמו ולא ישתף את אית'ן משתי סיבות- האחת בגלל שהוא לא רוצה לגרום לאית'ן לנרגיש שהוא נמצא בתחרות עם בריאן והשניה היא הרצון שלו לשמר משהו אינטימי ופרטי עם בריאן. מי שראתה את הקליפ של אנדראה work and denial תבין על מה אני מדברת.

רינת4

New member
אני שמחה

שנהניתן ממה שרשמתי. רק עוד נקודה למחשבה: עד עכשיו אני די ריחמתי על בריאן. אבל אז ראיתי שוב את הפרק וחשבתי לעצמי: אנחנו מניחים שבריאן מתנהג כל כך מגעיל (בקטע של מייקל למשל) כי אנחנו לא רגילים לראות אותו ככה. כלומר , בעונה ראשונה הוא היה לבד ואנחנו כבר שכחנו איך הוא היה. לא תמיד הראו לנו את זה, אבל אני חושבת שכל הקטע שבריאן גרם למייקל להסתכל-זה משהו שהיה חוזר על עצמו פעם. הוא הרי סיפר איך הוא קשר אותו וגרם לו להגיע לסאונות בכוח(מייקל היה עפ קורדרוי ופלאנל...מה שבריאן סיפר בפרק). אז מייקל היה אמנם המום, אבל זה לא משהו שחא כבר קרה. הסיבה היחידה שיש "לרחם" על בריאן היא שהוא חושב על ג'סטין כל הזמן.אבל זה דבר מאוד הגיוני. ככה ש...אני עם הרחמים לבריאן סיימתי. זה לא מגיע לו ואני כבר לא חושבת שזה מה שאנחנו אמורים להרגיש כלפיו. זה רק בריאן שחזר לסורו ומתנהג למייקל בדיוק איך שהוא התנהג אליו בעידן הלפני דיויד-לפני בן. רק עוד דבר אחד: ליד ג'סטין הוא מתנהג בצורה נורא "בוגרת", ו"מתנשאת" קצת הייתי אומרת. וכשהוא אומר למייקל:"כן, מייקי? מה עם רייג'?" אז אל תשכחו שג'סטין נוכח שם. כי עובדה שהוא לא מתנהג ככה כשזה רק הוא ומייקל בסביבה. משום מה, להיות ליד ג'סטין, גורם לו להרגיש אחראי. אני חושבת שזה די כבוד לג'סטין שבריאן מתייחס אליו ככה ולא איך שהוא מתייחס לכל השאר.אבל זה בגלל שבריאן רואה בג'סטין הרבה מעצמו. נכון, יש בו הרבה ציניות והרבה זילזול גם כשהוא עם ג'סטין, אבל משום מה...פשוט נראה לי שלידו הוא מתנהג בצורה נורא בוגרת. גם כשהוא אומר לג'סטין שעסקה זו עסקה, אז שוב הסתכלתי על המבט שלו. באותו רגע הוא לא ממש מתכוון לעיסקה שלהם, אלא לעיסקה של ג'סטין ומייקל- הוא רומז לו,לג'סטין, שהוא צריך להתחיל להיות בוגר אם הוא רוצה להגיע למקום כלשהו. עוד משהו: טלי-בקשר לאית'ן, אז מה את חושבת שג'סטין יספר לו כשהוא יביא את המחשב הביתה? למה הוא הלך לדבר עם בריאן? לא נראה לי שהוא יסתבך או לא יגיד את כל האמץ. נראה לי שהוא דווקא כן ישתף את אית'ן בזה, גם מהסיבה שג'סטין לא אחד שאוהב לשמור סודות והוא כבר סבל מזה פעם אחת ואני באמת חושבת שהוא למד את הלקח. אז אולי יש איזשהו מקום שבו הוא שומר את ה"חוויות" עם בריאן לעצמו. אבל לא בצורה שהוא נוצר את זה, כי הוא מנסה לשכנע את עצמו כל הזמן כמה הוא מאוהב באית'ן וכמה שהוא כבר לא צריך את בריאן(במישור האישי). ואור- ג'סטין לא המשיך עם מייקל את רייג' בגלל הכסף. הוא החליט לעשות את זה בגלל מה שבריאן אמר לו. עובדה שהוא חזר על המשפט הזה. זה לא היה מצביעות.אני לא אומרת שהכסף לא שיחק תפקיד, אבל בטח לא את התפקיד הראשי, אולי את המשני ביותר.כי הוא לא חשב על הרעיון הזה כשהוא בא למייקל אלא הרבה לפני. ושוב-הוא בא כי הוא הבין שיש הסכם שהוא צריך לכבד. ובקשר לאבא שלו-מה את היית עושה? הוא חייב כסף, הוא לא יודע מה לעשות והוא חושב שאולי אבא שלו,אולי, יהיה גאה בו על ההישגים שלו. הוא הולך לשם בשביל הכסף, וזה היה דבר מאוד קשה לעשות. ותאמיני לי שלבוא להתחנן לכסף זה לא הדבר הכי כיפי. תאמיני לי-אני יודעת. אני גרה לבד ולפעמים צריך עזרה, ולא נעים לבקש במיוחד מהאנשים שאת יודעת שהכי יורדים עליך והכי קשים אליך אבל את לפעמים צריכה להוריד מכבודך כדי לקבל עזרה. מה גם שהוא לא ממש התחנן לכסף. הוא הסביר לאבא שלו את המצב(ד"א-בגללו הוא לא יכול לקבל גם הלוואה כי אבא שלו מרוויח יותר מדי. מה שאומר שלא מספיק שאבא שלו לא משלם לו, הוא גם מונע ממנו את האופציה לקבל עזרה בדרכים אחרות). הוא חשב שאולי אבא שלו יבין שאומנות זה התחום שלו, הייחוד שלו. אבא שלו לא מסרב אפילו בגלל שהוא הומו אלא בגלל שהוא לא הולך בעקבותיו, שהוא לא לומד מה שאבא שלו רוצה שהוא ילמד. זו סיבה מאוד אנוכית לא לעזור לבן שלך. בכל מקרה-לא נעים לי להגיד את זה אבל אולי כשתגדלי קצת, תביני את המניעים של ג'סטין. הסיבה היחידה שהיה לי עצוב על ג'סטין, זה בגלל שהוא היה צריך להתמודד עם העובדה שהוא עושה מה שהוא יכול.אפשר לחשוב שהוא גונב או רוצח. הוא עושה כמיטב יכולתו להיות אדם טוב, הכי טוב שהוא יכול להיות וזה לא מספיק לאבא שלו. ולדעת שההורים שלך לא מעריכים אותך בגלל מה שאת, שהם חושבים שלא יצאת איך שהם תיכננו, שהם לא גאים בך-זה דבר מאוד קשה לחיות איתו. בסופו של דבר את מתחילה באמת להרגיש כמו כישלון. למזלנו, ג'סטין יותר חכם מזה ואני לא חושבת שהוא יגיע לצורה כזאת של רחמים עצמיים. מה שטוב בו זה שהוא יודע מה הוא וכמה הוא שווה והוא לא ייתן לאף אחד לקחת את זה ממנו וזה מה שאני הכי אוהבת בג'סטין. הוא יודע מה הערך שלו.יש זמנים שפחות, אני לא אומרת שלא. לכל אחד רגעי השפל שלו, אבל בכללי-ג'סטין הוא בן אדם חזק, בן-אדם בזכות עצמו ולדעתי מגיע לו את כל הכבוד על זה. זהו בינתיים...

למעלה