פרק 31 - החוקים מתנפצים

ny22

New member
מנהל
זה גם משהו טוב

ny22

New member
מנהל
טכנית זה היה פרק כמו לקט...

אין הדחה ושום דבר במירוץ לא באמת התקדם....
&nbsp
לפחות זכינו לראות את הזוגות המודחים

סטילהוק

New member
לא יאומן, הם פותחים מיני מירוץ של המודחים שיימשך שבועות

הראו עכשיו בפרומו של הפרק בשבת שרק צמד אחד מהמודחים יודח סופית בשבת.

danlevin1

New member
כן ראיתי את זה ביזיון ,הלוואי

יהיה להם רייטינג נמוך , אני לא מתכוון לראות את החרא הזה

סטילהוק

New member
לפחות שישלחו את הצמדים הפיינליסטים לנוח בינתיים בוילה ביוון

שיאגרו כוחות מול הצמד שנח כל המירוץ ועומד לחזור, אלא אם כן זה צמד מהאחרונים שהודחו.

ny22

New member
מנהל
אתה רציני??

אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות!!

הייתי בטוח שרק הזוג שיגיע ראשון הוא זה שיכנס לגמר (ולא תהיה הדחה כל פעם).
&nbsp
אבל כנראה שהבנתי לא נכון...

סטילהוק

New member
לגמרי, אמרו בפרומו שרק צמד אחד מהם יודח סופית בשבת

מה שאומר שהם ימשיכו להתחרות עד הצמד האחרון שיישאר. השאלה כמה לגים יהיו להם, באיזה מדינות, ומה יעשו בינתיים הפיינליסטים, שאני מתאר לעצמי שלא ישאירו אותם לחכות להם כל הזמן הזה בקירגיזסטן ליד המגדל של הפיטסטופ. הכי הוגן לדעתי שיטיסו אותם לוילה ביוון בכדי שגם הם יוכלו להינות ממה שנהנו המודחים, לנוח ולאזור כוחות לקראת המשך המירוץ....

רודףצאן

New member
זה נאמר מהפרומו

וקדימונים הם מטעים מטבעם, אז אולי זה לא באמת יהיה ככה? אני לא יודע

סטילהוק

New member
מעולם לא נאמר משהו בפרומו שלא קרה בפרק עצמו

הראו קטעים מבלבלים ומטעים, אך מעולם לא משפטים שלא נאמרו. בטח לא ע"י המנחה.

AA86

New member
אני מאוד מקווה שזה לא נכון

לא ייאמן איזה זלזול בצופים ובפורמט.

ובעצם הגעתי להבנה.
היא היתה שם כבר הרבה זמן אבל עכשיו זה ממש ברור.
ההפקה חושבת שלצופים לא אכפת בכלל מהמירוץ, מהתחרות.
ההפקה חושבת שמעניין אותנו לראות אנשים מהצד, לנסות לרגש ולהצחיק אותנו, בלי קשר למירוץ בכלל.
זה מתחיל בליהוק של זוגות שההפקה חושבת שהכי יתחבבו על הצופים, כשגם לא עושים משימות שדורשות יותר מדי חשיבה ועוזרים מהצד לפעמים.
לכן, אין פה תחרות אמיתית, לכן אין כמעט נסיעה עצמאית.במוניות, לכן הצוותים טסים יחד בטיסה שההפקה ארגנה, ונוחתים ברוסיה והולכים לישון במלון ורק אחר כך בהשכמת ההפקה קמים ללג ולכן ההפקה מורחת זמן על דברים (מעבר לענין הכלכלי) ומראה לנו פרק שהמודחים מדברים על הזוגות שנשארו(!) ופרק בקושי עם משימה אחת רק כדי להפגיש את הזוגות עם המשפחות, אחרי שבפרק אחר תוך כדי חסות הראו להם תמונות של המשפחות, ולכן היום כחלק מכל הבזיון הזה, הראו לנו פרק מיותר לחלוטין בו הזוגות עושים משימות לא רלוונטיות בשום צורה ושלא עניינו בשום צורה.

זה פשוט עצוב שההפקה לא מעריכה את הצופים שלה יותר, כי כשמזלזלים במישהו, בסוף הוא לא נשאר.

פרארי1

New member
בפרק הבא של המירוץ למיליון:

נגד הזוג המנצח מבין המודחים, יביאו את מודחי עונה 5 וכן הלאה עד שיסיימו עם מודחי כל העונות ויבחרו זוג שיצטרף לרביעיה.
אחרי זה יהיו שני לגים רגילים (5 פרקים לכל לג) וכשתהיה סוף סוף שלישיית גמר, יתחילו להביא את מנצחי העונות הקודמות להתחרות איתם.
אחרי עוד איזה 15-20 פרקים, כששוב יצמצמו לשלישייה, יתחילו להביא את מודחי כוכב נולד לדורותיה, אליהם ישדכו את מודחי דה-וויס וייצרו עוד 100 זוגות בערך.
את מודחי האח הגדול ישדכו עם מודחי פרוייקט Y, קחי אותי שרון והרווק ולקינוח, יביאו את מודחי אייל גולן קורא לך.
לקראת 2029 תהיה שוב שלישיית גמר סופית ומוחלטת, אליה יצרפו את הילדים שנולדו לכל הזוגות בינתיים ואת הנכדים של משתתפי הישרדות לדורותיה ולקראת 2058 ייערך לג הגמר הגדול, שיורכב מ-49 פרקים ובסופו יוכרז הזוג הזוכה במליון שקלים, שעד אז ערכם ירד וניתן יהיה לקנות איתם במבה ומיץ ענבים.
בחגיגות הסיום של העונה ייערך דו קרב בין שני חברי הזוג הזוכה, כדי להכריע מי ייקח הביתה את הפרס השווה.

סטילהוק

New member
נתנחם במירוץ האמריקאי שהלילה ישודר פרק מיוחד של שעתיים

עם חילופי הזוגות הראשון בתולדות TAR על כל גרסאותיו.

RossieL

Active member
מה זה השטויות האלו?

מה זה השטויות האלו?
להחזיר את כל הזוגות?
לתת הזדמנות נוספת?
מה הקטע בדיוק ואת מי מנסים לשמור/ להציל ואת מי מנסים בכוח להדיח?
כי הרי ברור שהזוג שיחזור יהיה על חשבון אחד מהרביעיה.

נראה לי שהלכו רחוק מידי עם ה"טוויסט"

RossieL

Active member
סחטיין על נטע

מה למחוא להם כפיים?
הם באו לקחת לכם ת'כסף והמקום.

וואלה, היא הקטנה הזו, רק היא רואה את הדברים כמו שהם.
כמו הילד שצעק "המלך עירום".
כולם "התרגשו" ורק נטע, טוב, גם אליהו ודניאל, בעיקר בגלל רגב והלן, לא אהבו, בלשון המעטה את התרגיל שעשו ולהם.
אפילו אוולין וגם קצת טוהר, איכזבו בתגובות נגד אליהו ודניאל "שיאכל וישתה וידאג שלא יעלה לו הסוכר" במין זלזול כזה.
אני מאד מקווה שחזרת המודחים לא תעלה להם בהדחה שלהם.
אני רוצה לראות את אווליון מובילה מצעד כפיים אז ...

Gרר

New member
אין על המשוגעת הקטנה הזאת

וממש ממש לא אוהב את הרעיון של החזרת הזוגות. רק זה מה שחסר לי שהכבאים יחזרו או הזוג שהודחו ראשונים או ע^די ומ^יייתר עם השחצנות המובנת שלהם.

למעלה