פרק 32 - נוחתים בארגנטינה

מנו 7

New member
המירוץ נעשה לי קשה מנשוא. אין את מי

לשנוא.
אפילו שי, שעד לפני שלושה פרקים היה מאוס בעיני, נעשה בן אדם חביב. טוב הלב, החביבות, האופטימיות והאור בהם שני מציפה את סביבתה כנראה מדבקים.

rasmus girl11

New member
איזה מעצבן היה

לשמוע את רון שחר אומר 'בשבת הבאה' ולא בפרק הבא.. , כבר מראש מודיעים לנו שיש מריחה ואין פרק ביום רביעי

Jupiter30

New member
פרק ממש משעמם

העונה נמרחה ונמרחה.. מלא טסטות, מלא דיבורים.. הרגו אותי. משימות משעממות, לא היה בכלל ניווט כי לוקחים אותם ממוקם למקום. קיצר יאללה תגמרו כבר את העונה.

מנו 7

New member
לטעמי ש"ימרחו" יותר ויותר. "מריחה" משמעותה הארכה

של העונה וזה ממש ממש בסדר מבחינתי. אני נהנה מכל פרק, מי פחות מי ויותר, וגם מפרקי לקט כמו זה האחרון (יום רביעי) שהיה מעולה. אני לא מבין את הלחץ וקוצר הרוח של אנשים לראות בכל פרק הדחה. ההדחות מעניינות אבל המשימות, בכל שלב, הן לב ליבו של הפורמט.
מה שקצת מפריע לי זה שיש פה ושם משימות פרווה שמחליפות משימות אקסטרים שמשום מה נעלמו כמעט לחלוטין מהנוף.

Gרר

New member
פרקי לקט אני שונא. פרקים רגילים כמה שיותר. מה שמעצבן העונה

זה לא המריחה אלא באמת אלמנט ה"פרווה" שאתה מציין. פחות מדי אקסטרים ופחות מדי ניווטים שהופסקו משלב כלשהו.

פרארי1

New member
כנראה שאזל התקציב למשלחות חילוץ

ניווט לא היה הצד החזק של אף אחד מהזוגות, כפי שראינו במילניום הקודם, כשעוד היו משימות ניווט, אז כנראה שלהפקה נמאס לשלוח משלחות חילוץ לקוטב הדרומי, כשהמשימה הייתה להגיע לקוטב הצפוני.
&nbsp
חוץ מזה, שכנראה ריחמו עלינו, הצופים, כי אם היינו צריכים להיות עדים בכל משימה למריבות על הניווט בין יוכי ללינור, היו רבים שלא היו עומדים בזה נפשית ולא בטוח שיש מספיק מיטות במחלקות הפסיכיאטריות בארץ.

ny22

New member
מנהל
מה הכוונה? (במשימות ה"פרווה")

הרי המשימה עם האבובים הייתה סוג של משימת אקסטרים...

למעלה