פרק 33 תגובות לכאן בלבד

נעמהdj21

New member
פרק 33 תגובות לכאן בלבד ../images/Emo26.gif

אין לפתוח שירשורים נוספים בנושא! הם יימחקו... תודה! תקציר הפרק
: * אני בשוק שאני רואה פרק ביום שהוא משודר ויש לי אפשרות להגיב לעשות צ'אט וכו'...אוקיי נתחיל! פרק 33 אגוסטינו מבשר לטוני על חזרתו לאיטליה; נינה מבקרת את ז`וזה מנואל ומברכת אותו על בואו לחצר; מאוריסיו מודיע לוינצ`נזו שבכוונתו לעזוב עם קתרינה ולחזור לביתו; מרקוס פוגש את ז`וסטין ומתרגש. צפייה נעימה! * אתם מוזמנים לצ'אט על הפרק בשעה 21:00! *נא לשרשר כל מה שרלוונטי לפרק עצמו , התרשמותכם דיעותיכם וכו'. *ואל תשכחו להיות בצ'אט!!!

נעמהdj21

New member
פרק נחמד+ ../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

קתרינה מפגינה חזית אחידה בנושא המעבר לבית של מאוריסיו. אך מאוריסיו מתגלה לדעתי כשפן שלא מסוגל לעמוד בקצת לחץ ועבודה , האיומים שלו על קתרינה שתמצא לה בעל אחר וזה ממש לא היו לרוחי! החברה מהעבר של מרקוס זה קצת מוגזם , זותומרת יש יותר מידי סיפורי אהבה לדעתי בסידרה...לבינתיים. אני לא מבינה את קטע הממזרות של מאוריסיו כי פיספסתי כמה פרקים אולם אני מניחה שהסתבר שהוא לא הבן הביולוגי של יד ברזל?... עוד דבר , מרצ'לו כמעט בלע את ביאטריס! מזה זה???? אבל תכלס הם הזוג הכי מתוק כרגע וקתריסיו ירדו מגדולתם (מאוריסיו+קתרינה)... ביאטריס שיכורה מאהבה למאוריסיו ורואים שזה היה חסר לה בחיים קצת אהבה... ויש פה פרסומת סמויה לדו קרב גיילן/רינלדו... אגב לא כ"כ סמויה!!!

נעמהdj21

New member
כנסו לצ'אט! ../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif עכשיו!

בצד ימין של המסך יש אפשרות לצ'אט... כנסו אליה. אני שם ואני מרגישה בודדה כאילו אין פה אף אחד והפורום שומם כזה... אז אם אני לא עונה חכו כמה דקות כי אולי הלכתי לאנשהו ...

ביאטריס אכן שיכורה מאהבה.

שיכורה ועיוורת. מרצ'לו וביאטריס הם כזה זוג חמוד ואני אוהבת לראות אותם ביחד - אבל נראה לי שביאטריס יותר מאוהבת בעצם הרעיון וההתרגשות שבלהיות מאוהבת ונאהבת, ופחות מאוהבת במרצ'לו עצמו.

IrIsH BaBe

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo124.gifפורום יקר

אני ונעמה דורשות שתיכנסו מיד לצ'אט!!!!

נעמהdj21

New member
../images/Emo3.gif כולם פה רואים ערוץ 1 חיים יבין

על תוכנית ההתנתקות? או משעל חם? חחחחחח בואו נדון בזה אז בצ'אט!

IrIsH BaBe

New member
חחח אל תהיו מושפעים כמו

אבא שלי כל היום רק צועק:"ניצחנו ניצחנו"!!

נעמהdj21

New member
חחחח אני רוצה להגיד לכם ../images/Emo26.gif

שאני אישית לא רואה חדשות באופן יומיומי כבר כמה שנים והחיים שלי מאושרים הרבה יותר. מממ לגבי העניין הזה ספציפית קצת יצאתי מהבועה וראיתי את לימי איזה כמה דקות בערוץ 1 , הבנתי שהיא רוצה להתפטר או משו... דווקא כשהיא מגדלת שיער והתחילו לאהוב אותה?! סתם... אני אישית גם דיי מרוצה מההחלטות. למרות שזה ייפגע בכך וכך אנשים...

פרק 33 - 26.10.2004 ../images/Emo42.gif

היחסים בין ז'וזה מנואל לנינה מתקדמים לאיטם
מה שכן, אני לא הייתי עוברת בשתיקה על זה שז'וזה מנואל ענה במקומה - אין לו זכות לענות במקומה, גם אם מה שהוא ענה זה גם מה שהיא רצתה, עצם העובדה שהוא מחליט לענות במקומה מראה שהוא מרגיש כאילו יש לו סוג של בעלות עליה ולא אהבתי את זה. אני מקווה שהיא תעמיד אותו במקומו ותבהיר לו שפעם הבאה ששואלים אותה שאלה היא עונה ולא הפורטוגזי.
שוב בקשר לפורטוגזי: השקרים שלו לנינה בקשר לזה שהוא עני לא מוצאים חן בעיני - כי בעיקרון מערכת יחסים צריכה להיות מושתת על כנות. אבל מצד שני, אני מבינה אותו - היא עלולה היתה לפסול אותו מההתחלה כי הוא "מיליונר" ואז לא היתה לו הזדמנות להתחבב עליה. אני תוהה מה יקרה כשהיא תגלה את האמת. אני משערת שאז היא כבר תהיה מאוהבת בו. היא בטח תכעס מאוד ואי אפשר להאשים אותה על זה. אבל אני חושבת שהעובדה שהוא עבר לגור בחצר העניים בשבילה ועבד וחי כאדם עני ולכן יודע עכשיו איך זה להיות עני, יעזור לה קצת להתמודד עם העובדה שבעצם הוא מיליונר.
חברים יקרים, אבד "חוט השידרה של מאוריסיו", המוצא היקר מתבקש להחזירו לחוות וינצ'נזו. מאוריסיו לא היה צריך לבוא ולהתחנן לאמא שלו לגור בבית שלו, ובהחלט לא היה צריך אח"כ להוסיף תחנונים כדי שאשתו תגור שם. הוא היה צריך לארוז מזוודות לו ולאשתו, להתייצב בבית ולהתחיל לפרוק את המזוודות באחד החדרים - מאוריסיו צריך להעמיד את אמו בפני עובדה בשטח! לא להתחנן! זה הרי גם הבית שלו. את אשתו לא כדאי להביא כבר בהתחלה במצב הזה. היא בהריון ורגישה למתח. אחרי שאמא שלו תבין שאי אפשר לסלק אותו, הוא יוכל גם להביא את אשתו. אפשר לקוות שעד אז המתח בבית ירד קצת, כי מתח כזה יזיק לא בריא לאישה בהריון. עוד בקשר לזה - מה זאת אומרת "את באה איתי, או שתמצאי לך בעל אחר" - אתה באמת רוצה שאשתך ההריונית תבוא להלחם באמא שלך במצבה? היא עלולה להפיל מרוב מתח ודונה פרנצ'סקה תערוך מסיבה מרוב שמחה!
פרנצ'סקה אמרה למאוריסיו שהוא לא ממזר, ושהיא אמרה את זה בלהט הויכוח. אבל האם זה נכון? אני בספק.
ז'וליה גילתה איפה דונה פרנצ'סקה מחביאה את הכסף שהוריש לה בעלה. מעניין מאוד מה היא תעשה עם המידע הזה... תיקח קצת לעצמה? האמת - מגיע לה, הרי אין כמעט ספק בליבי שגם היא הבת של מרסיאנו. תספר למאוריסיו או לביאטריס? אני מקווה שזה מה שהיא תעשה. לפי מה שהבנתי ביאטריס ומאוריסיו בטוחים שאביהם הוריש רק את הבית ואת שדות הקפה, הם לא יודעים שהוא גם הוריש להם הרבה מטבעות זהב. דונה פרנצ'סקה שגם ככה רוצה לנשל את מאוריסיו מהירושה עלולה להעמיד פנים שזה באמת כל מה שירשו מאביו ולתת לו רק חלק מהחווה, שלא שווה כ"כ הרבה במשבר הכלכלי הזה, ולשמור לעצמה את כל הכסף. במחשבה שניה - אניבספק שהיא תסכים לתת לו אפילו את החווה, החווה הרי היתה חשובה לבעלה והיא אפילו רוצה לאחד אותה עם החווה הסמוכה אז בטח שלא תרצה לתת חלק ממנה. אם מאוריסיו ידרוש דבר כזה היא תאבק בו בכל כוחה.
את הטוב היותר השארתי לסוף: ביאטריס
.
מרצ'לו וביאטריס - מתי בדיוק הם חזרו להפגש? אני יודעת שאני עצמי ציינתי את העובדה שביאטריס כל פעם אומרת שהכל היה טעות ושזה נגמר ואחרי שעה שוב מתמזמזת איתו. אבל הפעם, אחרי כל הבלגן עם מאוריסיו והמשפחה של מרצ'לו והכל, חשבתי שהיא מתכוונת ברצינות שהיא לא רוצה להיות איתו יותר. היא אפילו היתה ממש אכזרית אליו הפעם: "אני לא רוצה להתחתן איתך. צא מדרכי... ומחיי". נו טוב, כנראה סתם היתה מעוצבנת מזה שרוצים שהיא תתחתן איתו רק כי היא שכבה איתו ומזה שהכל נהיה כל כך רציני פתאום.
ביאטריס המתוקה, "לא הייתי צריכה לבוא", *מדביקה נשיקה ענקית למרצ'לו*, "איטלקי מקולל אחד", *עושה לו איקי בצוואר*, "זו טעות", *עוד קצת מזמוזים*. אח, הורסת אותי הבחורה הזו
וכמובן "אני לא רוצה לראות אותך יותר בחיים שלי" עם החיוך הכי רחב שיש מרוח על הפנים שלה. כן, מותק, אנחנו בטוחים שאין סיכוי שתבואי לפגוש את מרצ'לו שם גם מחר.

נעמהdj21

New member
את מספיילרת בלי כוונה... מהפרק הבא

שימו לב שבסוף הפרק זה דיי מתחבר לאירועי הפרק הבא. אני מבקשת בפרק נוכחי לא לכתוב על זה אילא אם כן זה מסומן כך :

אני לא מחשיבה את זה לספוילר

כי אמנם זה יהיה בפרק הבא, אבל הראו לנו את זה גם היום - מה שכבר שודר=לא ספוילר. הרי גם את דיברת על מה שהיה ב"קרוב" של הפרק. ציטוט שלך: "האיומים שלו על קתרינה שתמצא לה בעל אחר וזה ממש לא היו לרוחי". זה היה היום בפרק, זה שודר בישראל = לא ספוילר.

נעמהdj21

New member
אני מצטערת אם נשמעתי תקיפה...

אני כנראה התבלבלתי גם מכיוון שהפרקים מתחברים לפרק הבא... מבקשת סליחה. רק רציתי לציין שיש צורך בסימון ספויילר. למען אלה שלא רוצים לקרוא.

ELLA31

New member
נעמה, למה את מפריעה לאומה?

אם יש משהו ממש איכותי בפורום , זה הפירושים של אומה שהורגת את ביל.. וואט אבר איך שקוראים לה. למה את מתערבת ואומרת לה מה לכתוב???? תני לפורום לזרום ואז יהיה כייף לכולם. אנשים לא אוהבים ש"מנהלים" אותם. ואת, אומה יקרה.. אני ממש ממש אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת. אבל ממש!!! כל הכבוד לך!

אלה, אני באמת מאוד מודה לך על

המחמאה ועל התמיכה
אין לך מושג כמה חשוב לי לשמוע שאת נהנית מההודעות שלי, הרבה יותר כיף לכתוב ניתוחים ארוכים לפרק כשיודעים שמישהו גם קורא ונהנה. אבל, אין צורך לכעוס על נעמה - זה היה לגיטמי לחלוטין מצידה לומר שלדעתה זה ספוילר, בדיוק כפי שזה לגיטמי שאני אסביר למה לדעתי זה לא ספוילר. ואני בהחלט מבינה אותה - ספוילרים לא מסומנים זה דבר מעצבן מאוד וחשוב מאוד לסמן ספוילרים. אני בטוחה שבסופו של דבר נגיע להסכמה בנוגע למה הוא ספוילר ומה לא
ואלה, הכינוי שלי מקורו בסרט "להרוג את ביל", מכירה? באנגלית קוראים לסרט KILL BILL והשחקנית הראשית בו היא אומה טורמן. לפני שהסרט יצא לאקרנים היה פרומו שאמר:
In the year 2003, Uma Thurman will kill Bill.​
והכינוי שלי מבוסס על המשפט הזה
הסרט עצמו מאוד מומלץ, הוא אחד הסרטים האהובים עלי, ואומה היא שחקנית מדהימה

למעלה