לא יאמן ששתי פקאצות דבעיות פחדניות עלו לגמר,אשמת התאומים
M mariuana New member 26/3/15 #38 אבל לא הבנתי איך אלה וובה הגיעו אחרי יוכי ולינור הם יצאו ביחד מחנות הספרים ואלה וובה לא היו צריכים לחפש מונית בחינם, היה להם כסף. זה לא הגיוני ואגב לדעתי הגמר כבר צולם בצמוד לחצי גמר, וסתם עשו באזז כאילו הוא מצולם לאחרונה בארץ כדי למנוע שמועות
אבל לא הבנתי איך אלה וובה הגיעו אחרי יוכי ולינור הם יצאו ביחד מחנות הספרים ואלה וובה לא היו צריכים לחפש מונית בחינם, היה להם כסף. זה לא הגיוני ואגב לדעתי הגמר כבר צולם בצמוד לחצי גמר, וסתם עשו באזז כאילו הוא מצולם לאחרונה בארץ כדי למנוע שמועות
ע עוגת תפוזים New member 26/3/15 #40 לדעתי הגמר צולם ב... ניו יורק. כבר כתבתי פה שהעיר הזאת מופיעה בפתיחה ונראה לי שהיא היחידה שמופיעה שם והזוגות עוד לא היו בה. ואם העונה צולמה הפעם ברצף-אז לינור לא היתה אז בהריון...
לדעתי הגמר צולם ב... ניו יורק. כבר כתבתי פה שהעיר הזאת מופיעה בפתיחה ונראה לי שהיא היחידה שמופיעה שם והזוגות עוד לא היו בה. ואם העונה צולמה הפעם ברצף-אז לינור לא היתה אז בהריון...
י יוסי הדפוק New member 26/3/15 #42 יש בפתיח ציילום מלאס וגאס אם אני לא טועה אבל זכור לי שאחת העונות הקודמות צולמה שם, אז אולי סתם לקחו את הצילום כי הוא יפה...
יש בפתיח ציילום מלאס וגאס אם אני לא טועה אבל זכור לי שאחת העונות הקודמות צולמה שם, אז אולי סתם לקחו את הצילום כי הוא יפה...
ק קאמי7 New member 26/3/15 #43 צערי על וובה ואלה ששתי הדרע'קס יוכי ולינור גזלו את מקומם מאחל ומקווה שהשתיים תעופנה בגמר. קצנו מכן!