פרק 3x13!!!

noam239

New member
פרק 3x13!!!

טוב חייבת לציין שהיה פרק חמוד קצת מותח לא יותר מי זה.. אהבתי את השיחה בין סטפן לדיימון ושסטפן סוף סוף אמר שהוא אוהב אותה!!
יאלה כבר שיחזרו!! אני הכי רוצה סטלנה לנצח.. רואים שאלנה תמיד תאהב אותו דיימון חשוב לה אבל זה תמיד יהיה סטפן.. מסכנה קרוליין שאבא שלה העדיף למות כל כך עצוב =/ לרגע פחדתי חשבתי שריק ימות ואז אמרתי דיי אם הוא ימות אני כל כך לא הולכת להמשיך לראות זה כבר יהיה מפגר.. אני אוהבת את הדמות שלו.. כייף שאלייג'ה חזר אני מתה עליו!! וגם רבקה הולך להיות מעניין שאמא שלהם עכשיו בחיים הם ממש מוסיפים לסדרה כל הערפדים המקוריים עכשיו שרק קתרין תחזור היא חסרה!!

HADARYY1

New member
אני ממש אשמח לקבל ממך לינק לצפייה בפרק

מאז שהורידו את megaupload ממש קשה למצוא את הפרקים. תודה

noam239

New member
האמת שאני מורידה את הפרקים מי תוכנה..

אני לא צופה בצפיה ישירה.. סוריי =/

פרק נחמד

סוף סוף פתחו את הארון!! מעניין עכשיו מה יהיה כשכל המשפחה תהיה מאוחדת..השאלה אם הם ימשיכו נגד סטפן ודיימון או שלא. ומאט ואלנה כ"כ לא

MAAYANAH

New member
זה נראה כאילו (ספויילר)

אפשר יהיה לעשות סדרה אחרת לחלוטין רק מהמקוריים ומכל הדמויות שהוסיפו לשם. ומיזה החתיך עם השיער הארוך?!!?!? חחחח זה כבר הופך להיות יותר מעניין מסטפן\אליינה\דיימון. וסטפן ואליינה כבר יהיו ביחד בא לי איזו סצינה סקסית כזו שלהם ביחד. או שיביאו מישהו חדש לאליינה ושסטפן יקנא. דיימון נראה פחות טוב מפרק לפרק, לבן מידי, הפנים שלו מתוחות מידי והוא נראה מבוגרררר. אני מחכה כבר לפרק הבא לראות מה יהיה בין קלאוס לקרוליין, נראה לי שלא הרבה כי לא יעיפו סתם את טיילר.

noam239

New member
מסכימה איתך..

לגבי דיימן בעונה ה-1הוא היה ממש חתיך עכשיו הוא באמת נראה מבוגר יותר סטפן עכשיו ניהיה חתיך בעניי אף פעם לא חשבתי שהוא חתיך תמיד זה היה דיימון אך בעונה הזאת הוא בהחלט כבש אותי!!

MAAYANAH

New member
כן אני איתך לחלוטין.

באמת דיימון בעונה ה-1 היה נראה טוב יותר מסטפן. אבל בערך בפרק 11 בעונה ה-1 הבנתי שסטפן נראה יותר טוב. מה דעתך על האחים של קלאוס?

noam239

New member
לדעתי..

קלאוס הורס!! הוא ממש חתיך בעניי ועוד אם המבטא הבריטי שלו בכלל חח אלייג'ה גם יש בו משהו לא חתיך אבל הוא מושך כז החיוך שלו נורא יפה בעניי והאח השני שגם ייצא אני לא יודעת אם הוא אח שלהם או לא אנ גם לא זוכרת אייך קראו לו הוא ממש יפה!! בקיצור הם ממש יפים בעניי כולם גם רבקה יש לה יופי מדהים!! מה דעתך??

MAAYANAH

New member
רבקה -ספויילר

נראית ממש טוב, היא מושכת ומעניינת כדמות. אלייג'ה נראה סוף, מזכיר לי את השחקן גיא פירס שאני מתה עליו. גם מייקל הייתה דמות מעניינת, זה בדיוק מה שאני אומרת שכולם במקוריים נראים מעניינים והייתי רוצה לדעת על כולם. תגידי זה בטוח שבין קלאוס לקרוליין יהיה משהו??

noam239

New member
עונה

אממ האמת שאני לא בטוחה אומרים שהוא התאהב בה ויהיה משהו אני יודעת שבטוח קלאוס יתאהב במישהי קראתי ראיון אם ג'ולי פלאק (המפיקה) אך אני לא יודעת במאה אחוז אם זו תיהיה קרוליין. אם כן זה יהיה מעניין בגלל טיילר וכל הסטואציה

D e l i l a h

New member
איאן פשוט חייב להסתפר

דחוף, ואז הוא יראה פשוט כ"כ הרבה יותר טוב... בכללי כל הגברים בסדרה נראים מצויין, ריק, איאן, ג'רמי, טיילר, קלאוס, אלייז'ה [אחרי התספורת הוא כזה סקסי], פול... כולם חוץ ממאט חחח נראה לי שבגלל שהדמות שלו כזאת מעפנה לעומת השאר... כל העל-טביות הזאת מביאה סקסינס לרמות חדשות

MAAYANAH

New member
יכול להיות

שזה קשור בתספורת שלו, אבל פשוט ההבעות פנים שלו מתחילות לעייף אותי. הוא עדיין נראה סוף הדרך כן, לא הייתי מתנגדת לאיזו טובה ממנו (או אני לו) חחחח פשוט פול ווסלי נראה הרבה יותר טוב... בנוגע לשחקנים האחרים, אני לא מתה על ג'רמי-נראה כזה המורד המתבגר. ומאט...הוא הבחור הטוב ובאמת נראה לא משהו.

D e l i l a h

New member
דווקא מההתחלה חשבתי שפול נראה טוב

אז הוא לא חדש בשלי. קשה לראות אותו בלי חולצה ולא להתמוסס לגמרי.. אבל משהו בפנים שלו קצת מפריע לי, נראה לי שזה האף.. מוזר כזה וג'רמי כ"כ חתיך איך לא?? כאילו הדמות שלו אולי לא הכי מעניינת וכל פעם מחדש זונחים אותו, שזה חבל לדעתי.. אבל מבחינת מראה לדעתי הוא ממש חתיך בקיצור נראה לי שכולנו נסכים שאם יעמידו אחד מבין גברי יומני הערפד ויגידו לנו "תסתערו" אנחנו ללא ספק נסתער

MAAYANAH

New member
חחחחח

כן אני איתך לגמריי. כן באמת האף של פול קצת מציק, אבל דווקא החוסר שלמות הזה, מעניין. כי הוא נראה ככה בחור בר השגה מה שנקרא חחח. ואצלי אליינה לא נכנסה ל-10 הבנות הכי יפות כי כשהיא אליינה המשעממת. כל הזמן מלבישים אותה בסריגי סבתא עם השיער החלק בקושי איפור והיא כל הזמן הקדושה המעונה, רק בעונה ה-1 ממש אהבתי אותה. they need to sex her up !!!

Karina85

New member
נכון

אני שנאתי את התיספורת הזאת מהרגע הראשון! אבל גם מעבר לתיספורת, הבנות כאן צודקות, הוא באמת נראה הרבה פחות טוב מבעונה הראשונה לדעתי. הוא נראה מוזר, כאילו הוא שם בוטוקס או משהו... אבל עדיין הוא חתיך!

MAAYANAH

New member
כן גם לדעתי

דיימון משתמש בבוטוקס ולכן זה נראה קצת מוזר. חבל..

Karina85

New member
ממש חבל!

כי דווקא גברים כשהם מתבגרים נהיים יותר סקסיים!

noam239

New member
חח חשבתי שרק אני חושבת ככה

הוא ממש מוזר בעונה הזאת הפנים שלו הוא נראה מבוגר יותר אין עליו בעונה ה-1 הוא פשוט מהמם!!

SharoNofit

New member
צודקת 100%

רק בעונה הראשונה דיימון היה חתיך ומאז הוא ממש מדרדר...
לא מבינה איך כולם חולות עליו.... סטפן לעומת זאת רק יותר חתיך מפרק לפרק
לגבי האח המקורי החדש -קוראים לו בסדרה פיין ובמציאות צ'אספר ותראי אותו בשיער קצר
כנסי

למעלה