פרק 3x13!!!

MAAYANAH

New member
שווה משהו הבחור חח

כבר ממש מחכה לפרק הבא, סופסוף עלילה קצת שונה ממה שהיה לנו עד עכשיו. וסופסוף אליינה תהיה קצת יפה במקום משעממת.

SharoNofit

New member
רעיון מעולה!

סדרה למקוריים! ואם כבר בא לי מישהי לסטפן שאלנה תקנא! (ייאלה קתרין/רבקה
) למה כל הזמן שהאחים יריבו עליה שגם היא קצת תעבוד

jasika siton

New member
מסכימה איתך!

אומנם דיימון עדיין הורס, אבל בעונה הראשונה והשניה הוא היה ברמות שלא הייתי יכולה להוריד ממנו תעיניים! ועכשיו הוא ממש התבגר. למרות שהוא עדיין חתיך אבל לא כמו בעונות הראשונות.. וסטפן חתיך רצח אבל יש לו פרצוף ממש מוזר חחח.. תמיד חשבתי ככה.

Maverick Spirit

New member
במילה אחת OMG

פרק כ"כ טוב! איזה כיף שאלייג'ה חזר (אגב, זה לא אלייז'ה במקרה? כמו אלישע?) הדמות שלו כ"כ צינית ומשעשעת! חבל שאביה של קרולין מת
הוא היה יכול לעזור יותר עם טיילור והאיום החדש מצד איחוד המקוריים. סטלנה
. כמה כיף שסטפן סוף סוף מודה שהוא עדיין אוהב אותה
ארוחת הערב הייתה כ"כ משעשעת, עם העקיצות של קלאוס ("כי אנחנו אחים טובים יותר"), ודיימון מנסה להרגיע את סטפן
מאט ואלנה
וזהו.

Karina85

New member

טוב, ממש לא התלהבתי. חוץ מכמה רגעי סטפן-דיימון טובים, והכמה דקות האחרונות של הפרק, לא היה בפרק הזה כלום. מה שכן - בגלל שהסוף היה ממש טוב, נותר רק לקוות שהפרק הבא גם יהיה טוב... בשביל זה חיכיתי שבועיים???

SharoNofit

New member
החלק הכי טוב בפרק היה

הכניסה המפתיעה של האחים המקוריים החדשים ורבקה! אח"כ הכניסה הדרמטית(!) של האמא (כמה כוח יש לה!) והתגובה של קלאוס [חחח איזה פשוש דורש חיבוק
] זה מאוד מעניין לראות את כל המשפחה המקורית שממנה כל עניין הערפדים התחיל יחד! והארוחה של סטפן ודיימון עם אליז'ייה וקלאוס. וזהו בערך.... עניין הרציחות, בוני ואמא שלה, קרוליין ואבא שלה פחות עניין אותי... מה זה פחות.. אני הרצתי בקטעים האלה... הפרק הבא לפי כל התמונות הפרומאים והתקצירים הולך להיות אש!!

MAAYANAH

New member
וואי נכון-ספויילר

גם אני בכל הקטע של בוני ואבא של קרוליין הרצתי קדימה. זה היה כאילו רק חורים למלא את החסר בפרק של ה-40 דק'. בקיצור מה שמתסיס כרגע את הסדרה זה המקוריים, לדעתי חלקם לפחות יהיו קבועים (אני מהמרת על קלאוס החתיך! חחח )

למעלה