פרק 4 - ממשיכים בגיאורגיה

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך
וגם יותר מדי וידויים

&nbsp
הם איבדו אותי בפרק הקודם, היום קצת יותר נחמד
נראה לי שהחליפו עורך.
עריכה גרועה.
&nbsp
יש כמה זוגות שלא בא לי לראות ואני מחכה שיתדלדלו קצת.

ny22

New member
מנהל
מה קורה אם יש תיקו בדו-קרב?

כלומר, זוג אחד מנצח ואז הזוג השני?
הרי זה שני סבבים לכל צמד זוגות.

ny22

New member
מנהל
אני ממש מקווה שיפה ובועז לא יתעכבו הרבה בגלל הדו-קרב

ny22

New member
מנהל
איך פתאום כל הזוגות עברו את הריקוד??

גםצופה

Member
מנהל
כנראה שלא הראו את כולם...

ומריחת הפרקים נוראית.
כתבתי עכשיו את זה בדף הפייסבוק של התוכנית - נראה מה הם יענו לי

שאלת השאלות - למה כל לג (קטע מירוץ) נמרח על פני 3 פרקים ??? בעיני זה לגמרי הזוי ומוריד מהחשק לראות את הפרקים... תראו איך זה עובד מטוקטק ב-TAR . נניח וכן רוצים להביא עוד משהו מהאוירה של המקום - מספיק משימה אחת - אבל הפרק אם תשימו לב היו 2 משימות נוספות...

ny22

New member
מנהל
מסכנים אלו שצריכים לחכות לזוגות...

נראה שהם מחכים המון המון...

ny22

New member
מנהל
כל הכבוד לתאומים
הם הווינרים האמיתיים
(+שאלה)

אגב, לא ממש ראיתי את החלק הזה הם שנים נתנו להן לנצח או שהם פשוט ויתרו?

retardboi

New member
כבוד?

אני שם בצד את העובדה שהתכנון של המשימה הזו היה לוקה בחסר וזה ממש לא הגיוני לתת לגברים ונשים להתמודד זה מול זו בתחרות מסוג כזה אבל ההתנהלות של התאומים כאן ממש עצבנה אותי.
מילא אם הם היו מוותרים לצוות שלא מאיים עליהם כמו אירית וסיני אבל לוותר לצוות שעד כה הוכיח את עצמו כחזק באופן משמעותי מהם במקום לנסות להחליש אותו זה פשוט טמטום. בפעמים הבודדות שיש להם משימה שאיכשהו מתאימה ליכולות שלהם הם צריכים לאמץ אותה, זה לא שעד כה המצב שלהם בתחרות הזו היה מזהיר במיוחד. אני מאוד מקווה שהצוות הזה ימצא את עצמו בחוץ בקרוב.

דווקא אני חושב שיש היגיון במה שהם עשו

ולא בגלל האציליות שבמעשה.
אם נחשוב על זה, התאומים הם כנראה הזוג הכי חזק פיזית במרוץ ורוב הסיכויים שהם היו מנצחים בקלות כל זוג אחר בסבב הבא.
[איתרע מזלם ליפול בסבב הבא על שי הקרנף. אבל חוץ ממנו אני לא רואה מי עוד היה מנצח אותם].
ומה עוד שיש משימות נוספות והכל יכול להתהפך כידוע.
כך שהסיכון בוויתור הזה הוא לא גדול במיוחד, והתועלת- הם "שלחו לחמם על פני המים". החרדלשי"ות מרגישות חייבות להם, הן לא ישימו להם פרסות ועצורים [וכבר אמרו את זה] ואולי גם יעזרו להם בעתיד.
בפועל התאומים ויתרו להם מסיבות רגשיות ו"ספורטיביות". שטות גמורה בעיני. מרוץ זה מרוץ, וספורטיביות זה לתת את המקסימום שלך, לנצח, ומקסימום זה להתחשב ביריב ולא להשפיל אותו אם הוא ממש חלש [כמו במשחק הלא יאמן בין ברזיל לגרמניה, שהגרמנים הורידו 24 הילוכים במחצית ואפילו ככה לא הצליחו לא להכניס עוד 2 גולים]
&nbsp

עם רגש ואצילות לא הולכים למכולת

הברביות יקחו את המליון והתאומים ישארו עם רגש ואצילות?

25330

New member
אולי לא למכולת, אבל לניצחון בראליטי ובעקר, אחריו, ועוד איך

1. כזכור, אמרו שהשנה יהיה טוויסט ש"ידהים את הצופים". אולי תהיה הצבעת קהל בשלב כשלהו על משהו? (סתם ניחוש פרוע: נניח מארבעה או חמישה יוצאים שלושה זוגות לגמר?)

2. הרבה יותר חשוב, ה-700k זה כסף קטן יחסית למה שאפשר להציע לבוגרי ראליטי אהודים ומקובלים בתקשורת, הן בכסף והן בקריירה עתידית, מכניסה ויוקרתית (ע"ע, המפסידות רומי וקורל מול "מנצחי" אותה עונה, נועם טור "המפסיד הגדול"....).

לא חושב שרגש ואצילות היו הנכסים העיקריים של רומי וקורל

העלת כאן נקודה מעניינת והיא התנהלות במרוץ מתוך הסתכלות על היום שאחרי... אם בוחנים את העונות הקודמות, והריאליטי בכלל, רוב הפליטים שהצליחו אחכ לא ניצחו אבל הגיעו למקומות יפים- שני או שלישי. דווקא המנצחים בדכ לא מינפו את זה. ככל הזכור לי רק רומי וקורל ועקיבא ואנאל קיבלו תוכנית משלהם. דוגמה חריגה שאני זוכר היא של עומר אדם.
בכל מקרה, פליטי ראילטי מצליחים מצטיינים בעיקר בכריזמה, הופעה חיצונית ותקשורתית, איזה "טוויסט" בהופעה או בדיבור שלהם [או גם וגם]. לדעתי הקהל הישראלי דווקא לא אוהב אנשים רגישים ואציליים, [לצערי] אלא דווקא את הכוחניים , הצעקניים והאגרסיביים.
יוצאי דופן הם עקיבא ואנאל שהם באמת נשמות... אבל יש להם גם זוגיות מדליקה , חוש הומור ומראה חיצוני.
&nbsp
אבל בכל מקרה לדעתי מרוץ זה מרוץ והמטרה היא לנצח בו. אם הוויתור לברביות מקדם את המטרה הזאת- סבבה. אם לא, חבל..

למעלה