פרק 4 - ממשיכים בגיאורגיה

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

25330

New member
לא אמרתי שרומי וקורל קנו את עולמן (לפחות, התקשורתי) באצילות

ו/או רגש

למען הקיצור וההגינות, הנכס העיקרי שלהן הוא אביהן, מר גמר, איש התקשורת. אגב, בדיוק כמו התפקיד שממלאת משפחת השכנים פלח מנחלת יהודה - ועוצמתה התקשורתית-הונית - עבור הגיורת הצדקת-שחקנית ורבי עקיבא הצמוד לה. עם-זאת ולמרות כל המקדמים הקריירה של הצדקת ובן זוגה לא נסקה ונקטעה באיבה (מצטערת, אבל לדעתי, טוב שכך).

עם-זאת האחיות גמר עמדו בכבוד ובהצלחה ב"מבחן האש" וטקס החניכה של המירוץ למליון, כתנאי לקריירה התקשורתית שהן רק בתחילתה, עתה. נכון, לא באבירות ולא ברגש אלא בעקר בזכות מראן וגילן הצעיר. אבל אין ספק שהן הוכיחו יכולת לשחק את המשחק.
עם-זאת, נעם טור, אלין לוי, סיון אברהמי ואחרים הם דוגמאות מובהקות למי "שהפסידו" אך "הפסדם" הקנה להם את עולמם (התקשורתי-ציבורי).

מה-גם שהויתור של התאומים מאילת עשוי להסתבר כהימור והשקעה מוצלחים ,בהינתן טוויסט של מעורבות קהל או אפילו של הוקרה והערכה של עמיתהם למרוץ ואפשרויות נוספות.

25330

New member
ו-
לדוכסים מאילת בשל מה שציינת (וגם עבור האבירות)

retardboi

New member
נסכים שלא להסכים

בפועל כולם פחות או יותר התאחדו בבוקר במשימה הבאה אז זה לא באמת קריטי אבל זה לא משהו שהם היו מודעים אליו... מבחינתם הם יכולים להשלח משם לפיט סטופ ולתקוע את עצמך במקום עשירי מתוך שניים עשר זה ממש לא החלטה חכמה בשלב זה.
אני לא רואה את הבנות עושות מעשה דומה למה שהאחים עשו ואני לא רואה אותן מתחילות לעזור לאחים שהם נתקלים בצרה. זה לא האופי. הבחורות האלה מאוד אגרסיביות ותחרותיות והן מסוג הצוותים שיכולים להיות מאוד מסוכן במורד הדרך ולכן דווקא בשלב הזה היה עדיף אסטרטגית להביא להדחה פוטנציאלית שלהן על חשבון צוותים חלשים יותר.

מסכימה איתך

אמנם הם לא פייבוריטים שלי, ולא העפרון הכי מחודד בקלמר
&nbsp
אבל ברגע שהוא הלך אחורה והוציא את עצמו מהעיגול כיבדתי אותם
&nbsp
לשאלתך, הם לחצו ידיים ואז יצאו מהעיגול- אמרו לבנות, אנחנו לא נלחמים בכן

פרארי1

New member
מישהו יודע לאן הזוגות צריכים להגיע

אחרי הדו קרב?
&nbsp
הייתי קצת מבולבל הערב, לא הצלחתי לקלוט למרות שהקריאו את זה איזה 56 פעמים והראו את הפתק עוד 79 פעמים...
&nbsp
וכדי לא להיות רק שלילי כל הזמן, אז נכון שמורחים כל לג על שלושה פרקים וכל פרק ארוך ב-300% ממה שצריך, אבל תכלס יש הרבה יותר משימות מאשר בלג של המירוץ האמריקאי.

יש מריחות , נכון, העריכה מרגיזה, נכון

תשלימו עם זה. פה זה לא אמריקה, ככה התוכנית אצלינו, ואין מה לעשות. טייק איט אור ליב איט

25330

New member
עד עתה יש זוכה בפרס נובל
בפיזיקה: הפקת המירוץ בישראל

מי שמגדיר מחדש את מושג הזמן זו ההפקה. לא מאמינים? ראו איך הם מורחים את הזמן והופכים דקה לשעות ומה שהיה צריך להיות פרק אחד לשלושה. הזמן ממש לא מה שחשבתם. עובדה ההפקה הישראלית גלתה איך עוצרים אותו מלכת ואפילו איך מותחים ומורחים אותו כמו כל חומר אלסטי אחר.

וחוץ מזה, תאומים דוכסים נולדו באילת. כל הכבוד
. נראה לכם שראינו הכל? לי לא - בגלל ההצגות של יוכי וחברתה. שוב פעם כנראה, עזרת הפקה שהוציאה את התאומים ככל הנראה, דוכסים יותר ממה שהם היו באמת - וגם זה בכלל לא מעט ולגמרי לא-טרוויאלי. גם ליאל למד אותנו פרק או שניים באבירות. גם לקבל פרסה וגם לחבק ולהתעכב כדי לנחם את מי שפרססה אותך, יפה מאוד
. חבל שמזרחי וטילטיל (מט) עשו רק הצגות של אבירות אבל ידעו לשמור לעצמם את הרווח. ועוד כבוד קטן לזוג הדתלשיות. צנועות או לא, הן יכולות ללמד פרק או שניים ב- women power ואיך מפעילים נכון את נכסיו - עם או בלי צניעות.

נראה לי שאירית ובתה יגבהו כעוף החול ודווקא בגבהים הניחוש שלי שהזוג מהעמק יוכיח את כוחו ואת קשיחותן של מרכיבותיו.

שאלה אחרונה? יודעים אולי על סטרט-אפ שמחליש את הווליום בכל פעם שיפה משוכנעת שמאז הופעתה על המסך, המסך לא יהיה יותר מה שהוא היה קודם שהיא הבליחה בו? יש רעיון איך לא שומעים באוטומט את החפירות
-זמירות
? ובכלל עם bingo wings כמו שיש ליפה חבל שהיא לא עשתה טריני וסוזנה על איך להתלבש נכון.

הדסהש1

New member
בוקר טוב, פעם ראשונה כאן, אני צופה בתכנית

ומהרהרת מה גורם לנשים מבוגרות להתמודד עם הצעירים
,הקושי רב, נכון לאתמול דוקא הצעירות כשלו באגרוף
נכון שטוענים שהפרקים ארוכים אפשר לקצר בחצי מהזמן,
הפעם הבאה ניראה מי יצלח את פחד הגבהים טוב שפנינה רוזנבלום
עזבה מיד היא לא היתה עוברת אף משימה,

JAMES DEAN

New member
פנינה היא לא פקטור, היא באה על מנת לקדם את עצמה ואת העסק

קחי למשל את העונות בחו״ל שם עושים משימות קשות יותר עם מבוגרים יותר. הכי מבוגר שהיה שם בן 68

בקשר למעשה של התאומים והמעשה של החברים...

מבחינתי יש הבדל בין לראות צמד שבור ודומע שהיה בהתחלה ועכשיו הוא מרוסק לבין צמד מלא מוטיבציה וביטחון שמרגיש כאילו יש לו את זה בכיס (אני מדבר באופן כללי ולא ספציפית לגבי הבנות). לכן כשאני מסתכל על מה שהבנים (הבן של דודו טופז) עשו, זה נראה לי לגיטימי וכשאני מסתכל על מה שהתאומים עשו זה נראה לי עוד יותר לגיטימי.
&nbsp
סך הכל אהבתי את הפרק. נכון שיש מריחה אבל דווקא עכשיו לא שמתי לב אליה אולי כי אני אוהב שמראים יותר על המדינה ואת הזוגות מנסים להתמודד בה (ת'כלס, 40 דקות לכל מדינה כמו בגרסה האמריקאית זה מעט מדי).
מה שלא אהבתי זה שמראים בפירוט את מעללותיהם של הזוגות הראשונים אבל כאשר מגיעים עוד זוגות, מדלגים על זה כאילו זה נמשך חצי דקה. הכל כדי שבכל פרק רוב הזוגות יהיו באותו איזור של משימות. אפשר לחשוב מה היה קורה עם בפרק הבא נתחיל ממגדל התקשורת ונראה שיש עוד זוגות בספא. קצת בעיתי בדוגמה הזו בגלל שיש את ההפסקה בלילה (ויש צמצום פערים).

נזכרתי באורי מ"היפה והחנון" שקפץ למים כדי לתת לחביאר ניצחון

אורי חשב שחביאר יתקשה בשיווי משקל של המשימה (חביאר לא התקשה אבל זה לא משנה)

אני מאוד אהבתי את המעשה של אורי (דרך אגב, אורי ואיציק מעונה 1 מאוד אהובים עלי)

אם אמרתי כול הכבוד על אורי אז אני נאלץ להגיד כול הכבוד גם על התאומים.

ויחד עם זאת יש הבדלים בין שני המקרים :

במקרה של התאומים זה לא הוגן כלפי אירית וסיני (זה ההבדל העיקרי) וזה גם אולי יגרום לזה שכוכי ולינור יזכו על חשבון זוג אחר שהיה זוכה ללא המחווה.

הבדל נוסף זה שהיה מעניין אותי לדעת האם הם היו עושים את המחווה גם כלפי גברים חלשים ?

היה צריך לקבוע שזוג שהתחרה נגד שלושה זוגות רשאי להתקדם גם אם הפסיד ואז לא היתה בעיה.

הבכי של גל היה יותר מרגש בעיני מהמחווה של התאומים ובעיני זה היה ריגע השיא בתוכני.

Jupiter30

New member
חפירות

יש המון חפירווווות של המתמודדים ב"וידויים", וזה מעיק. מראים אותם עושים משימה ואז מראים אותם בחדר וידויים מספרים מה הם הרגישו/חשבו.. גררררררר. פחות וידויים, תתרכזו במשימות עצמם.
&nbsp
לא היה ברור לי ההגיון של משימת ההיאבקות. באמת מצפים שבחורה תיאבק בבחור ועוד תנצח? זה היה די טיפשי.

משימת ההאבקות דורשת 2 ניצחונות

לכן לא משנה הכוח של אחד מבני הזוג כל עוד השני חזק. לכן שי ושני ניצחו את הזוג הכי חזק- התאומים, למרות ששני כשלעצמה לא היתה מנצחת שום בן במרוץ [כולל ההומו השחיף]
נכון שלזוג בנות יש נחיתות מובנית, אבל ראית, סופרסטאר ואחותה כן הצליחו מהר... על זוג בנות אחר.. :)
בסופו של דבר במשימות כאלה תמיד יהיה זוג אחד חלש מאוד שיאכל אותה. כך היה עם התימניות בהאבקות בוץ, ועם הזקנים* האמריקאים בתחרות החזקת הבן זוג הפוך [או משהו כזה] בעונה הקודמת
&nbsp
*'זקנים' זה עניין יחסי

למעלה