המירוץ סופסופ התחיל
אהבתי את הפרק כי הוא גרם לי לצחוק, לחייך, לכסוס ציפורניים [טוב, לא ממש], קצת להתרגש ובעיקר להתחיל לקבל כיוון לאן הרוח נושבת.
זוג הדוגמנים שבהתחלה לא ממש סימנתי, בפרק האחרון פתאום התגלו כשני חבר'ה מקסימים. באמת.
מצחיקים, נעימים, אדיבים ותחרותיים ללא פשרות.
הם גם הבינו, סופסופ את הקונספט של המשחק
[וכמה כאב לי על אליהו כש"קיבל כדור בייסבול לתוך הטיימס סקוור" ]
טוהר ואוולין הם המאמי של העונה, לטעמי.
הם לא דביקים כמו אדריאנו ומונדה [מי יכול עליהם בדביקות, מי?] אבל הם מקסימים. משימת התיאטרון היתה מבחן נהדר, והם עמדו בו בכבוד, למרות הכשלונות החוזרים ונשנים והתחושה שאוולין לא ממש לוקחת את המשימה ברצינות. אבל בדרכם המיוחדת והנעימה כל כך, הם עשו זאת ואני בהחלט הבנתי שיש פה זוג עם פוטנציאל להתאהבות
מיתר ועדי
וואלה, אחלה זוג שבעולם.
עובדים יחד, לוקחים הכל בסבבה, בלי לזלזל אבל גם בלי איזה הצגות גרנדיוזיות.
אהבתי ומקווה שימשיכו, עד ... שימשיכו
נמרוד ויונתן,
ווי, הם חמודים ברמות. קצת מזכירים לי את האחים מהעונה הקודמת, שנטי ובנטי - בן ואורי
. יש בהם משהו רגוע בתוך הלחוץ, משהו ממוקד בתוך הבאלאגאן, והדרך שלהם להגיע, במוח ולא בכוח, מענינת ובעיקר, מענין אם תצליח להוכיח עצמה במבחן המירוץ
רגבבבבב והלןןןןןן
נו, הם מרגישים מקופחים, דחויים, לא אהובים, כאילו מתנכלים אליהם בכוונה תחילה. וזה רק בהתחלה. מה יהיה בהמשך?
[ "ביומולדת שלי אני עומד על 'עצור', זאת המתנה שהצוותים והחברים שמו לי"]
תן לנו את זה ביותר פולני, רגב
מקווה שישנו אטיטיוד ויבינו שבמירוץ, כווווולם באו לנצח וחברויות יש בפייסבוק.
אין הדבר פוסל משחק הוגן ועזרה, אם וכאשר ממש צריך, אבל ראבאק - אחרי הכל ולפני הכל - זו תחרות!
יוסי ואודי
אביבית והני
בהתחלה דווקא נדלקתי עליהם, אבל אני מכירה את עצמי ויודעת שאני מסוגלת לשנות דעתי על אנשים אחרי שאני מתחילה להכיר אותם. אז גם כאן, אחרי כמה שידורים ומתחיל להרגיש לי כאילו הם איזה מוטציה של ההפקה. ומוטציות אנ'לא אוהבת ובטח שלא מתחברת אליהן.
אלא אם יוכח לי אחרת בהמשך, כרגע, לא משנה לי מי מביניהם יהיה המודח הבא.
כל שאר המתמודדים הם על קו הנדנדה.
פעם נחמדים ופעם מעצבנים,
אבל מבחינתי עוד לא במקום שאני יכולה להגיד מה הייתי רוצה ומקווה שיקרה איתם. אז עוד פרק או שניים ובטח תתעצב דעתי גם עליהם
ולסיכום: המירוץ למיליון סופסופ התחיל ועכשיו בהחלט יכולה להגיד שמחכה ומצפה כבר לפרק הבא.
ושבת שלום מלאת נעימות וכייף לכולנו