פרק 41 - 07.11.2004 ../images/Emo29.gif
עדין לא חנוכה, ובכל זאת התרחש היום נס בסידרה: מרצ'לו החליף בגדים! כבר חשבתי שהבגד היחיד שיש לו זאת החליפת עבודה המלוכלכת ההיא שהוא לובש כל הזמן, הבגדים שהוא לבש היום קצת יותר נורמליים, רק שלא יחזור לחליפה המזוויעה ההיא
עוד נס - פרנצ'סקה חייכה מרוב שמחה על שהחווה סוף סוף שלה. אבל יש לי הרגשה שבמהלך הסידרה היא עוד תחייך הרבה פעמים. אני עדיין לא בטוחה מה, אבל משהו או מישהו
, יגרום לה להתרכך.
למריה יש בטן! ועוד אחת גדולה! עד שעשו לקתרינה בטן לקח איזה 15 פרקים מהיום שהיא הודיעה על ההריון, ולמריה עשו בטן רק אחרי בערך 3 פרקים! אני מוחה על האפליה!
מרצ'לו היה חמוד היום - איזו התלהבות ושמחה ראו על הפנים שלו שהוא סיפר לקתרינה על התוכניות שלהם, ודיבר על מעבר לגידול בקר
הוא היה ממש מתוק גם כשהוא התפלא כ"כ על זה שביאטריס, הירח, השמש והכוכבים שלו, אמרה שהיא דואגת לו
מה שכן, כשהוא דיבר עם קתרינה הוא אמר שהוא יקח את ביאטריס איתו למקום המגורים החדש שלהם, וכשהוא דיבר עם ביאטריס, הוא אפילו לא שאל אם תבוא. למה? האם הוא מרגיש שהוא לא יכול לקחת אותה רחוק משם איתו, כי הוא לא יוכל לספק לה את רמת החיים שמגיע לה? האם הוא פשוט חשש שהיא תסרב לבוא איתו?
סצינות ביאטריס המורה היו חמודות ביותר. ביאטריס רצה עם הילדים בשדות ומדברת איתם באופן ציורי על המים, הזכירו לי את מריה ושבעת הילדים מ"צלילי המוזיקה". כמעט ציפיתי שביאטריס תתחיל לשיר פתאום