פרק 415 ועונה 4 בכלליות: פינת "הסצינה הכי..."

RenanaD

New member
פרק 415 ועונה 4 בכלליות: פינת "הסצינה הכי..."

שרשרו לכאן את הסצינה שלדעתכם היתה הכי __________ בפרק. למשל: הסצינה הכי יפה, הכי קורעת לב, הכי מבוימת טוב, הכי מושקעת, הכי מלוהקת מצוין... וכו' וכו'. ולרגל סוף העונה, מומלץ להוסיף גם קטעים בלתי נשכחים מהעונה כולה

Doriiin

New member
אז אחרי פרק כל כך מרגש..

זו לא סצינה אלא הכמה דק' האחרונות של הפרק, מהקטע עם השיר שכל אחד שר חלק ממנו, ועד לזה שכריסטיאן הצטרף לשון. זה היה כל כך עצוב ומרגש ביחד, כי ניגמרה העונה וגם כי עד הדקות האחרונות הייתי בטוחה ששון וכריסטיאן לא יחזרו להיות יחד.. לפחות הם שוב יחד
מקווה מאוד שיעלו את העונה ה5!!

shelikon

New member
מסכימה

הסוף היה ממש יפה, השיר מקסים לגמרי והתאים כל כך לכולם... ולגבי עונה חמש, אל תצפי שישדרו אותה בקרוב...(חוץ מזה לחכות חצי שנה אם לא יותר כמובן לא יהיו שום פרומואים שיודיעו שיש עונה חדשה ואם כבר משדרים בטח ישבצו את זה שיום רע ובשעה הכי גרועה, שלא לדבר שאין סיכוי שידייקו שזה יהיה בשעה שהם התחייבו)

GaIi4697

New member
כל סצנה עם אסקובר קדושהD:

כןכן גם לראות אותו עם חור במצח, למרות שזה קצת כאבD:

Leeatthedisco

New member
טוב, אני אצטרף ../images/Emo13.gif

היי, אני חדשה כאן..
בכ"א, הסצנה הכי מרגשת מאתמול הייתה הסצנת סיום כשכל אחד שר קצת מהשיר.
והכי מלוהקת מצוין- כל סצנה עם שון.

אני היחידה??

שלא אהבה את הקטע עם השיר???? זה החליש מאוד את הפרק בעיני... מתי עונה חמישית תשודר בארץ?

shelikon

New member
שאלת המיליון...

לא ידוע וגם אל תצפי שזה יקרה בקרוב

Doriiin

New member
התחברתי לקטע עם השיר כי הוא כל כך התאים וריגש

פעם ראשונה ניראה לי שבכיתי בניפ/טאק.. היה עצוב.. לא מצפה לעונה חמישית בקרוב, אבל הסבלנות תשתלם

RenanaD

New member
למה, בעיני זה דווקא היה נחמד

גם השיר היה יפה. אבל תודו שהיה מצחיק לראות את מאט "שר" בדיוק בקטעים היותר גבוהים בשיר

תמי 260

New member
בעיניי הקטע עם השיר

היה מאוד קיטשי ולא מתאים כל כך לאופי של הסדרה... קצת קלקל ולא היה אמין

שiס

New member
גם בעיני..

מנותק נורא מהסדרה, כאילו נשאר להם זמן עד הכתוביות והם רצו להוסיף משהו.

RenanaD

New member
הסצינה הכי צפויה

שגאלה אמרה לליז "תני לי את האקדח", ליז כמובן עשתה את זה בסופו של דבר - וגאלה ירתה לאסקובר במצח
ותגידו, זו רק אני או שכשליז כיוונה את האקדח אל אסקובר זלגה לו דמעה מעין ימין?

RenanaD

New member
כן, חשבתי על זה

וקיוויתי בשבילו שזה לא זיעה, כי זו היתה וואחד טיפה

RenanaD

New member
אה, ועכשיו נשאלת השאלה: למה לעזאזל?! ../images/Emo12.gif

Rוית

New member
לדעתי

זה כי הוא סוג של הבין שהוא חרא של אדם ושלליז מגיע להרוג אותו אחרי הנאום שהיא נתנה על איך שהוא הרס לה את החיים במספר הזדמנויות. תכלס, אין מי שראה את הסצינה הזאת והנאום שלה ולא רצה שהיא תירה באותו שניה... אולי גם הוא איפשהו רצה את זה...

למעלה