פרק 45 - 11.11.2004

פרק 45 - 11.11.2004 ../images/Emo118.gif

אוי קמילי, אוי קמילי. בפסל היא מקנאת עכשיו! קלטתם? בפסל!
למרות שמצד שני, קצת קשה להאשים אותה. טוני נגע בפסל בכזו אירוטיקה ורגש. איכסה, היתה לי הרגשה שעוד מעט הוא גומר
אלוהים ישמור! זה פ-ס-ל! מה יש לסידרה הזו? קודם הנשיקות בהם הדמויות אוכלות אחד את השניה, ועכשיו ארוטיקה עם פסל? צריך להגביל את הסידרה הזו לגיל 18 ומעלה!
מה התסריטאים מנסים לעשות? להפוך את הסידרה לקומדיה של טעויות? או אולי טרגדיה של טעויות? מה הקטע שלהם עם לקרב את ז'אנרו לטוני כל פעם מחדש ואף פעם לא להפגיש ביניהם? בטח טוני, "רק חלמתי". זה כזה אידיוטי! ממש כמו כל הפעמים ב"תשוקות" שכמעט תפסו את תרזה בשקר, ובסוף היא התחמקה בגלל איזו סיבה טיפשית. בכלל, הסידרה מתחילה יותר ויותר להזכיר לי את תשוקות. ולא במובן הטוב.
עוד מאפיין תשוקתי שחדר לטרה: סצינות שחוזרות על עצמן, שוב ושוב ושוב ושוב... אני אוהבת את ביאצ'לו אבל אפילו לי מתחיל להמאס מרוטינת ה: ביאטריס: אנחנו לא יכולים להיות ביחד. מרצ'לו: אבל אני אוהב אותך! *מתמזמזים על האחו*

יששש הציניות חזרה במיטבה!

אני גם קיבלתי חלחלה מסצינת רחיצת החימר של טוני... עכשיו אני מבינה למה כל הזמן מופיע בצד הסמל של לא מיועד לילדים פחות מגיל שמונה...ממש נהיה ערוץ פלייבוי... הגעתי למסקנה שהסדרה הזאת נהייתה מעצבנת כי היא הפסיקה לזוז. בהתחלה עוד היו פרקים שהיה כתוב בהם בהם אחרי 3 חודשים--- עכשיו? ----אחרי שעה וחצי--- "טוני! מה אתה עושההההה מי זוווווו למהההה איךךךך ----אחרי חצי שעה--- "טוני! מי זאת עכשיו?!" ובאותו זמן בחווה מקפצת לה ביאטריס "מרצ'לו לא לא כן לא לא כן לא לא כן..." ----אחרי חצי שעה--- "מרצ'לו היי! לאאאא חחח סתם. כן." שלא נדבר על זה שבמהלך היום התסריטאים פשוט מוכרחים לתת לנו מהווי ובידור התחבורה במאה ה19 כולל שוט מפורט על איך תפסת רכבת בימים ההם. הבעיה היחידה שזה כל כך מעצבן אותי שאני לא יכולה להפסיק לראות את העינוי הזה. ויש לסדרה 200 פרקים. HELP ME!

ונצל"שון לאומה

אומצ'וק המהבהב שם למטה? זה אני מנסה לתפוסותך במסנג'ר. תעני!

LOL, הסדרה באמת נהייתה איטית,

כלום לא זז שם, יש אותן סצינות חרושות (קמילי מקנאת, ההורים שלה מדברים על זה שהיא מקנאת, ביאצ'לו מתמזמזים) שוב ושוב ושוב. קרעת אותי עם "שלא נדבר על זה שבמהלך היום התסריטאים פשוט מוכרחים לתת לנו מהווי ובידור התחבורה במאה ה19"
כדי שיהיה מעניין צריך דחוף שמשהו יקרה שם - שביאצ'לו סוף סוף יתחייבו למשהו, שכל הנשים ההריוניות תלד, שנינה תחזור לז'וזה מנואל, והכי חשוב: שירצחו את קמילי ונפטר ממנה לעד!

ponpon3

New member
תכנסו שנייה לאתר של רינאלדו

אם הבנתי נכון, בעמוד הראשי כתוב שלרינאלדו (טוני) היה יומולדת אתמול!!!

שיר88

New member
כולם להסתכל בבקשה!

פליזזז תכנסו לאתר שלי.... ואת הפורום אני יהפוך לפורום כמו זה! אז אתם יכולים לכתוב מה שתרצו שקשור לאספרנסה... טוב??

ponpon3

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif מזל טוב לרינאלדו!!!

נעמהdj21

New member
חחח אחלה סיכום... ההקבלה לתשוקות

מעניינת... תראי האמת שעד עכשיו רצו רצו ויש מלא פרקים. אז עכשיו נראה לי ייכנסו להילוך איטי!

למעלה