פרק 46 - תגובות לכאן

נעמהdj21

New member
פרק 46 - תגובות לכאן ../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif

אין תקציר עדיין לצערי... אתם מוזמנים לרשום תקציר לפרק יותר מאוחר כשיעלה התקציר...ואני מבקשת סיכומים הפעם. ולא רק מאומה! קפיש?

אין לי ממש מה לסכם כי

חצי פרק אני עם ידיים על הראש מסרבת להאמין שאני אשכרה רואה את האיוולת הזאת, ובחצי השני של הפרק עם הידיים על העיניים כדי לא לראות את הקנאמילי המעצבנת הזאת.

נעמהdj21

New member
למישו יש תקציר שאני לפחות אדע?

שאני אדע למה היית אם הידיים על הראש? או שאת מוכנה להסיר את הכפפות ולפרט יותר ...

לא משו רציני

קנאהמילי מקנאת ומקנאת ומקנאת...ומקנאת... ההורים שלה שוב מדברים על זה שהיא מקנאת וחושבים שזה בגלל שהיא בהריון ופוחדת שתגדל לה הבטן (לא נורא המפיקים מארגנים לכולן הריון מרוכז) קצת הווי תחבורה ובית זונות במאה ה19... קונספט חדש ומשעמם של סרנדות מתחת לחלון לזאת מהאכסניה שאפילו את השם שלה אני לא זוכרת... חצי פרק הלך עליה ועל הפשיסטוכס רוקדים במסיבה באונייה. מצליחים לקשר את בעלה הפשיסטוכס לפארינה והם מתכוונים לבקר אותו בברזיל לפני שהם ממשיכים לאמריקה... למריה יש כאבים בבטן והיא כל הזמן מלטפת אותה... קצת בלה בלה של משפחת ווינצז'ו ואשת הברזל העצבנית... הסבתא של זו'ליה מגלה לקתרינה שההיא בת של ההוא מהתמונה. קצת ז'וזה מנואל מקשקש ונשאר בחצר. קצת קישקושי נינה ואימאצ'לה. ממש לא משהו רציני או מעניין.

כן, היה פרק ממש גרוע

אפילו לי (!) אין כל כך מה לומר עליו
שו היו את כל הקטעים הרגילים של קמילי הקנאית, טוני המפנטז על מריה, טוני מתמזמז עם פסל, ההורים של קתרינה דואגים לה, פרנצ'סקה יורדת על קתרינה וכו'. הדבר היחיד שהיה חדש זה שברונו שר מתחת לחלון של איזבלה (ככה קוראים לה
) - באמת תהיתי מתי יסדרו לה מושא אהבה. כמעט לכל הדמויות האחרות בסדרה כבר יש.

למעלה