פרק 47 האמת

Roei152

Well-known member
מנהל
לא רק לך

ישר שרראיתי את הסוכנות חשבתי OMG זו הצועצה!!!

dar dahan

Member
זה לא כדורי סרק

זה כדורים אמיתיים, הריי אדון חמום מוח לקח לו את האקדח וירה בהלמוט.
שהוא ירה בשוטר הוא ירה לו באפוד והוא ידע שיש לו אפוד מגן.
&nbsp

panda0zombie

New member
זה כי איתן לא ידע שיהרגו את הלמוט

כמו שורשבסקי אמר "כשנגיע לגשר נעבור אותו" הם לא ידעו שגדעון ירה בהלמוט למרות זאת.. לעומת זאת אצל רמי הם ידעו שאיתן יצטרך לירות בו אז הם הביאו לו אפוד נגד כדורים

dar dahan

Member
פרק 47 האמת

מה דעתכם על הפרק?
האם הוא היה פרק טוב או רע?
האם הוא הפתיע אותכם?
ומי לדעתכם הקוברה אחריי הפרק?

טוב - וואו די גדול...

אמנם לא מעט מאיתנו, ובראשם אתה, חזינו שאיתן יתגלה ככל הנראה כסוג של סוכן כפול, אבל בהחלט לא העליתי בדעתי על סוכנות כה גדולה ומסודרת, עם ורשבסקי והכל...
אבל כן הייתה לי תחושה די חזקה, עוד מהפרק בו הוא ירה ברמי, שהוא לא באמת מת, כמובן בידיעה דאז שאיתן כן רע .
ועכשיו, יחד עם כל הגילוי, מתברר לנו שהוא אכן לא הרג בעצם אף אחד - כולל לא את שלומי, דבר שהיה ברור לכולנו, וגם לא את הלמוט (אלא גדעון ירה בו).
לא יודעת... אני עדיין צריכה לעכל את הכל, כנראה ככה זה כשהכל מתהפך שוב ממש לקראת הסוף... ממש התרגלתי ואפילו מצא חן בעיניי שאסף בתפקיד רע , זה מתאים לו

אה, ועוד משהו - נראה לי שזה די ברור עכשיו שגם מגי נמצאת בסוכנות שלהם, לא? אז למה בעצם לא הראו לנו גם אותה?

אה, וכמובן - שוב...

ברוך השם שטעינו ואפשר להתבדות ולומר בוודאות כי ויקי היא לא הקוברה !
רק זה מה שהיה חסר...
נראה לי שהזהות שלו היא פחות מעניינת או רלוונטית, לאור הפרק, אלא בעיקר ההגעה אליו והתפיסה שלו, אני טועה ?

panda0zombie

New member
כן ויקי היא לא הקוברה

אחרי הפרק הזה אני חושדת בה פחות
ואת צודקת לגבי הקוברה שזה עניין עקרוני של לתפוס אותו מאשר העניין של לדעת מי הוא
אני גם אהבתי את אסף רע למרות שגם הטוויסט הזה של הפרק מתאים לו

panda0zombie

New member
זה באמת מעניין גם לדעתי הוא ימשיך!

אני עכשיו בדיוק חשבתי גם על איזה דמויות חדשות חדשות יצטרפו.. נראה לי שבעונה השנייה הוא ינסה לרכוש את אמונם מחדש או שהוא יהיה שותף שלהם להרפתקה הבאה

אני מאוד מקווה שזה יהיה הכיוון הראשון שכתבת...

הוא הרבה פחות מתאים להצטרף אליהם ממש להרפתקאות וכו' אלא רק בכיוון הנגדי !
נו, מה לעשות? זו הייתה חתיכת הברקה של גיורא ומשוחקת בצורה טובה ע"י אסף ולדעתי עדיין חבל שהוא הביא לנו את הטוויסט הנוסף היום...
זה הרבה מעבר לזה שכמעט חצי עונה שלמה כבר התרגלנו ל"רוע" שלו כמו שזה פשוט כל כך מתאים שזה היה ככה!
מצד שני, אם אכן יש איזשהו שמץ של סיכוי שהוא לא בדיוק יהיה "טוב" בעונה הבאה, אז הרסנו לעצמנו מראש חחח אבל מה לעשות - אני מעדיפה את זה ככה.

dar dahan

Member
לא הראו לנו את מגי כדיי שטדי לא יחשוד בורשבסקי

ובטח היא נמצאת במקום שטדי יודע עליו.
&nbsp

אז ככה

פרק טוב, פחות טוב מהקודמים (שבוע שעבר הציב רף גבוה מאוד).
&nbsp
ויקי לא הקוברה. השאלה היא מי כן הקוברה? האם בכלל יחשפו אותו?
&nbsp
אני חושב שהקטע עם איתן לא עבד אצלי טוב בגלל שהיה כבר טוויסט בנוגע לצד שלו וחוץ מזה הוא עדיין לא דמות כזאת טובה. נכון, הוא לא רצח אף אחד... אבל מישהו אמר לו להתבכיין לטדי על החריף? מישהו אמר לו לבגוד באגם (שזה היה דבר שגרם למלא לשנוא אותו בהתחלה)? מישהו אמר לו כמעט לירות בויקי (ואלוהים יודע מה היה קורה אם היא לא הייתה מוציאה את הכדורים)?
&nbsp
אגב אגם... שמתם לב להתקדמות? הבחורה שבהתחלה הייתה מפונקת, הזמינה טירמיסו וירדה על ויקי, פתאום מוכנה להקריב את עצמה לחלוטין לטובת לירון, בחור שהיא לא מכירה והדבר היחיד שמקשר ביניהם זה מגי והעובדה ששניהם מכירים את אודי. זה מראה כמה אגם התקדמה כשהיא מוכנה לוותר ולהקריב את עצמה.
&nbsp
ואגב לירון... זאת לא סצנה רצינית כשהוא רץ בלבוש של אגם. זה אפילו דבילי, הייתי אומר... ולא הייתי מציע לו להתקרב לאודי עם החולצה הזאת.
&nbsp
ואיתן... אני מהמר שהוא לא מת.

למעלה