פרק 47 האמת

panda0zombie

New member
איתן לא ימות

לא הראו אותו מת בצורה חד משמעית..
לגבי החריף והבגידה.. אני לא מצדיקה את זה אבל יש אנשים שבשבילם המטרה מקדשת את האמצעים והמטרה של איתן די טובה עם כמה שהאמצעים היו נוראיים אני יודעת שבמקומו הייתי גם עושה הכל כי בכל זאת רצחו לו את האבא מול הפרצוף זה חתיכת טראומה
הקטע של לירון היה די נחוץ וכל הכבוד לאגם באמת שחשבה על זה ובאמת אני מסכימה איתך לגביה.. לדעתי היא אפילו הדמות שהשתנתה הכי הרבה והדמות הכי עגולה בסדרה

panda0zombie

New member
אהא נו

אם לא אהבת את איתן של החצי הראשון אז זה לא כזה משנה באמת

ny22

New member
מנהל
לגבי אגם - אני ממש מסכים איתך

לגבי איתן פחות - זה בדיוק מה שאני אוהב שיש טויסט כפול - טויסט על טויסט...
קשה לעשות את זה וגיורא צלח את זה, כמו תמיד, באופן מדהים

&nbsp
לירון, גם לי ברור הקטע עם החולצה כנראה כדי שלא יחשדו פתאום שמשהו השתנה שם...

panda0zombie

New member
פרק מפתיע באמת!

גיורא הזה יודע איך לשחק עם הקהל שלו וזה היה מדהים אני צריכה שגיורא ילווה לי קצת מהכישרון הזה!
כל טוויסט אפשרי היה בפרק האדיר הזה.. איתן, ורשבסקי והסוכנות, רמי, שלומי, גדעון שירה בהלמוט! בתקציר היה רשום פרק מפתיע במיוחד והם צדקו! זה היה חתיכת פרק אדיר ומדהים!
הדהים אותי עד כמה טוב איתן היה בתפקיד ה"חייל" של טדי... ומאיפה בדיוק הביאו לנו את הסוכנות ואת ורשבסקי בתוכה? לא ראיתי את זה מגיע וזה מדהים עכשיו רק צריך שיספרו לנו על הסוכנות יותר.. הבריגדה אולי טובים אבל הסכונות טובה גם וזה ממש הפתיע אותי! לא ממש כי אח שלי עשה לי ספויילרים אחרי שהוא ראה את הפרק ולפני שאני ראיתי אותו אבל עדיין הייתי בשוק.. אני עדיין כןעסת עליו כמובן בגלל כל הדברים שהוא עשה (הבגידה באגם וכל השאר) אבל למען האמת אני אוהבת את הדמות שלו ככה.. תמיד אהבתי יותר את דמויות הרעים האלה והביצ'ים משום מה (כמו אגם בהתחלה)
מצחיק אותי אגב שכולכם התווכחתם האם הוא ישתנה או לא כשהוא בעצם אף פעם לא היה ממש צריך שינוי והוא תמיד היה טוב XD
איתן לא מת.. אין מצב שלא עכשיו כשאנחנו יודעים שהוא טוב לא הראו חד משמעית שהוא מת רק שהוא נפצע ממש קשה והוא חייב לחזור
הסיפור של איתן ושרצחו את אבא שלו מול עיניו היה כזה עצוב! איך ויקי אבל תגלה על זה? ורשבסקי יספר לה אולי?

וואי אגם הזאת מדהימה שהחליפה ככה בגדים עם לירון.. באמת מתאים לו ורוד תכלס XD
זה היה כזה מדהים שהוא בא ככה עם המפה אבל איפה מגי?? איך זה יסתדר איתו בדיוק כי אין ממש זמן לשבת לשיחה על "הייתי במרתף של טדי" ו"אנחנו חיפשנו ומצאנו אוצר"
אני אישית דווקא רציתי שסבתא של מצליח תבוא להציל את המצב זה היה יכול להיות כזה יפה..

אחרי ארועי הפרק הזה לא יודעת למה אני חושדת פחות בויקי.. אולי באמת יש בא משהו שאנחנו לא רואים אבל אני חושדת בה פחות.. מצד שני סיפור איתן לימד אותנו לא ישר להאמין להכל ושתמיד יש דברים מתחת לפני השטח ובמקרה שלו במתחת של המתחת לפני השטח

מי זה הקוברה לעזאזל?! אני רוצה לדעת מי זה הקוברה!

מדהים מדהים מדהים! חבל שהעונה עומדת להיגמר השבוע ואני כבר לא יכולה לחכות לעונה השנייה שכנראה תהיה שנה הבאה.. כל הכבוד לגיורא על הפרק הכי מדהים שיש!

Roei152

Well-known member
מנהל
היא טיפלה מזכירה לי את שפרהלוש אשתו של גרי הסבתא

roeiuzan

New member
משהו שעיצבן אותי

אם איתן היה כל הזמן טוב, למה לפני 2-3 פרקים הוא הוציא על ויקי אקדח?

כן, גם אני חשבתי על זה

הדבר היחיד שהגיוני פה זה שלמרות שהוא לא עובד עבור טדי- זה לא אומר שהוא הכי תומך בויקי ובשאר. היא הכניסה לו כדורים למשקה וסיכנה את המשימה שלו לחסל את הקוברה- הוא ינסה להרוג אותה...

ny22

New member
מנהל
מסתבר שהכל הייתה סתם הצגה....

שמת לב שהוא אמר שהוא מוכן למות לפני שהיא תמות....

Roei152

Well-known member
מנהל
שמתם לב למשהו מעניין?
איפה שצילמו את החוף בו איתן ואביו נמצאים זה אותו החוף עליו צילמו את הלגונה באי!!!! איפה שדילן וליבי הציידת נפגשים בעונה השניה.......

ny22

New member
מנהל
לא ממש הסתכלתי, אבל יש מצב

א. כי זה חוף שכנראה מתאים לצילומים.
ב. הוא חוף ממש יפה
.
ג. כן, הוא באמת מזכיר.
&nbsp
מצד שני - בטח יש לא מעט חופים דומים בארץ

אגב, לא הזכרנו עוד שני דברים...

הייתכן שאיגור שוב לא מת ?!
כי איתן ניסה לחנוק אותו בחזרה למוות ואז רק דפק לו ספר בראש, לא נראה לי שמתים מזה...

בוא'נה, למוטציה הזה יש אשכרה תשע נשמות !

דבר שני - לאן לילוש נעלמה מהמסדרון ?
מילא ג'סי, שאולי היא עדיין שוכבת בחצר, אבל היא...?! ויקי יצאה מחוץ לדירה אחרי שדקרה את איתן ופוף! אין לילוש... מוזר.

שיר m

Well-known member
חשבתי על שני אלה!

איגור לא הגיוני שהוא מת בכלל, הוא אפילו לא אמור להיות מעולף אחרי כל מה שהוא עבר...
ולילוש באמת נעלמה ככה סתם בצורה מוזרה.

ייתכן...

למרות שזה נראה לי לא הכי הגיוני, בכל זאת יש פרק זמן מסויים אחרי שמכים בך עם שוקר חשמלי, לא יודעת...
אבל אם אתה אכן צודק, וגם כי לכאורה יכלו כן להראות לנו אותה עדיין שכובה שם, אני לפחות מקווה שיש לזה סיבה מספיק טובה - אולי היא זו שתגיע מחר כדי להרוג סופית / לעזור להרוג את המוטציה כי מתישהו אחד כזה צריך כבר למות , לא ככה ? (כלומר, מן הסתם הוא שוב יקום מהקרקע , הפעם שם בדירה, וינסה לתקוף שוב...)
הלוואי שאני אצדק פעם אחת , או אז איגור ולילוש ייצאו פיטים, והיא תחזיר לו ובגדול

למעלה