פרק 5 - הדחה ראשונה בעולם

Jason2

New member
לא נראה לי שעל דבר כזה שולי

הם יתאמצו כדי לשנות אותו.

tapuzoed

New member
וובה = דבל'ה גליקמן כשאול מפרסומות דפי זהב, במבטא רוסי

Jupiter30

New member
לא הבנתי את הקטע של הגרוזיניות הזקנות

אם היו רק 2 גרוזיניות שמהן ניתן ללמוד משפט בגרוזינית, אז איך זה הסתדר עם זוג אחד נמצא איתן בדירה ואחד בדיוק מגיע? הזוג השני צריך לחכות?
ולמה לא מצלמים את הזוגות ביחד, למשל במשימת מגדל הטלוויזיה? כאילו מצלמים כל זוג בנפרד מהזוגות האחרים, זה מוזר.
ושימו לב כמה זמן מצלמה מקבלים רז ואלכסה, יפה ובועז ומאירי וטופז.. לעומת כל האחרים.

זה גם מה שאני שואל את עצמי...

יכול להיות שלצלם כמה זוגות ביחד במקביל פוגע איכשהו במניפולציה של ההפקה על הצופים. יכול להיות שדפוקים בהפקה רוצים לשמור על תדמית כלשהי במה שהם משדרים וזה יכול לפגוע בתדמית. למה דפוקים? כי להראות כמה זוגות בבת אחת לא יוריד את הרייטינג וזה הדבר הכי חשוב בשביל קשת\רשת\ערוץ 10!

פרארי1

New member
בהנחה שבקטע הזה עובדים כמו במירוץ האמריקאי

זוג מגיע, יש סבתא פנויה, הוא מקבל את הצ'אנס שלו.
הצליח, סבבה.
לא הצליח, עובר לסוף התור.
אם אין זוג שמחכה בתור, מקבלים צ'אנס נוסף.
מגיע זוג ואין סבתא פנויה, נכנס לראש התור עד שהזוג שבפנים מסיים.
מגיע זוג וכבר יש זוג מחכה, נכנסים לתור אחריהם.
&nbsp
למה לא מצלמים אותם יחד, זה באמת לא ברור לי, אבל עובדה שבועז ואמא שלו הגיעו ראשונים ויצאו אחרי הרבה זוגות, אז כנראה שככה זה עובד.
תכלס, מי שיכולים לאשר את זה או לספר מה השיטה אם זה לא ככה, הם קובי וטליה.

קובי וטליה - איך זה עובד?

הקטע הזה עם הסבתות (רק דומה למה שאתם עשיתם)? יש לכם מושג למה לא מראים את זה או שלא שאלתם את ההפקה?

DDN

New member
סופסוף הראו שני זוגות מגיעים יחד לשטיח

מה שהבנתי שאצל האמריקאים מראים הרבה.
&nbsp
בינתיים, אני הכי שמח שנשארים - טום ואוריאל, וובה ואלה, וטילטיל ומזרחי.
אדיש כלפי אלו שהודחו
לא אוהב את רז ואלכסה. דווקא הזוג השני שקיבלו את הפרסה נראים חמודים ופחות מתנשאים
&nbsp

tapuzoed

New member
עריכה גרועה לייצר בכח סוף דרמטי, וברור מי הזוגות בגמר

רק מכמות הזמן שמקדישים לזוג הברבים האלה, וצמד הוואנבי-הייטק..
די ברור ששניהם בגמר.

לא מבין את הכעס של בועז על רז ואלכסה

הם חייבים לו משהו? מה הוא רץ אחריהם 13 קומות, מה הוא גנוב? הוא לא רואה [וגם יפה] שהם לא רוצים לענות לו? באמת התפלאתי עליהם, שהחזקתי מהם כזוג עם ראש על הכתפיים. אמנם יפה הסבירה לבן שלה את עובדות החיים, אבל לא מנעה ממנו לרוץ 12 קומות למטה, וגם היא בעצמה כעסה עליהם קצת. הם לא מבינים שזו תחרות, מאיפה הנאיביות הזאת.
מה שכן רז יצא יפה מהסיפור הזה; גם גרם להם לבזבז המון זמן ואנרגיה על תיזוזי מדרגות, וגם עזר להם בסופו של דבר. לעזור למישהו - זה יכול להזיק אמנם, אבל לא לעזור גם יכול להזיק, אז צריך לקחת את שני הצדדים בחשבון.
אגב אלכסה היא מכשפה לא קטנה מאחורי כל ההתנחמדויות שלה, והיא משפיטה את רז באופן שלא יאמן..

פרארי1

New member
הם באמת יצאו קצת סתומים

כמו שזה הוצג, הם היו בקומה לפני אחרונה, אחרי שסרקו את כל הבניין עד לשם, ראו את רז ואלכסה יוצאים ובמקום להבין שהם באו מקומה אחת למעלה, הם רצו אחריהם 12 קומות למטה.
לא בדיוק מתיישב עם התדמית האינטליגנטית שבנו להם עד עכשיו...

למעלה