פרק 51 D: (
לפרק הנ"ל)

פרק 51 D: (../images/Emo58.gif לפרק הנ"ל)

כי אף אחד לא פתח. (ובהזדמנות - אני מציעה שבנוסף לסימן
כדי גם לציין לאיזה פרק/ים הוא...) יש המון התפתחויות עלילה חדשות! :O לא כ"כ הבנתי מה הלך שם עם קנאפצ'י, משומה הכתוביות למטה נחתכו (ולא רק בקטע ההוא, בכל הפרק. עצבים) ולא הצלחתי לסדר את זה. וזה רק אני או שביאקויה גילה רגשנות? הקטע ההוא היה מטריד במקצת... o_o;

dark max

New member
../images/Emo58.gif לא מטריד - מהמם../images/Emo99.gif

ביאקויה שלי *___* מכריזה בעלות גם עליו קנפאצ'י רוצה למצוא את איצ'יגו, אז הוא צריך עזרה של מישו שמכיר אותו. יאצ'ירו תפסה את אוריהימה [בערך, מאקי-מאקי תפס אבל היא הורתה לו להשאיר אותה], ומן הסתם התנאי של אוריהימה בתמורה לשיתוף פעולה הוא שהוא יישחרר את כל שאר החבורה. אחר כך שני קפטנים גילו שהוא שיחרר אותם אז הם באו להלחם בו. הוא אמר לכולם ללכת למצוא את איצ'יגו בזמן שהוא נלחם בארבעה [שני מפקדים ושני סגנים], אבל שניים מהצד שלו נשארו והם אמורים לטפל בסגנים בזמן שהוא נלחם במפקדים. הסברתי טוב, או שעדיין יש משו לא מובן?

כן, תודה D:

וביאקויה כבר שלי.
(תשאלי את חנ אפילו! חנ תאמרי לההה) טוב אז אני אשפריץ עם הרובה מים (אני מביאה למפגש אחד. אמצעי ביטחון מינימליים ומעשיים לחלוטין.) גם עלייך
(הפיגור... רק לידע כללי, זו הפעם הראשונה שאני מתנהגת ככה וזו גם הולכת להיות הפעם האחרונה XD.)

*מקפצת בהתלהבות*

*עוגייה* *גלידה* *שוקו!* *קונפטי* [ככה קוראים לזה?] *מקפצת עוד פעם בהתלהבות* *נתקלת בתקרה* *כאב ראש* *קרח על הראש* *מוסיפה לחתימה*

סוף סוף קצת התקדמות../images/Emo58.gif

כבר חששתי שיהיה עוד פילר -_- אבל זה פרק טוב D: אישידה מצחיק אותי XD בעעע, מתי איצ'יגו יראה כבר את הבאנקאי שלו? הוא ממש מושך את זה לרגע האחרון, הא? <.<

אבל כבר ../images/Emo58.gif

יודעים איך הבאנקיי יראה. אם הבנתי נכונה הבאנקיי הוא מצב בו האישיות/יצור של הסול סלייר [יענו הסול סלייר עצמו] בה לעזור באופן ממשי לשיניגאמי. אנחנו יודעים איך האישיות של הסול סלייר שלו ניראת [אוסה=איש זקן].

dark max

New member
אבל הבאנקיי והסול סלייר ../images/Emo58.gif

זה לא בדיוק אותו דבר, לפי מה שאני הבנתי. כל פעם שמישו [איש מוזר והיטסוגאיה] עושה באנקיי הוא בעצם מזמן את הסול סלייר שלו. באנקיי זה *מצב* בו האישיות של הסול סלייר באה לעזור. לפי-כך אנחנו יודעים איך הבאנקיי יראה, אבל לא איך הסול סלייר יראה.

LRa

New member
הכוונה היא שכשיש באנקאי

אז החרב משתנה וגם האישיות של בהחרב באה לעזור? אולי, אבל זה נשמע מוזר. בכל מקרה אנחנו עומדים לגלות בפרק 52.

dark max

New member
לא לא לא לא

אם החרב תשתנה זה יהיה בגלל שרמת כוח הנשמה [למישו יש שם יותר טוב?] גדל מאוד. באנקיי זה *מצב* בו אישיות החרב באה לעזור, אבל כדי להגיע למצב הזה איצ'יגו צריך להעלות את רמת כוח הנשמה שלו, ולכן הסול סלייר שלו יישתנה.

Fay Wood

New member
אממ.. בנקאיי זה.. ../images/Emo168.gif

הצורה האמיתית של החרב. יורואיצ'י מסבירים את זה במפורש באיזשהו פרק. ומתי שהאישיות/משוכזה של הסולסלייר שלך מסוגלת לצאת מתוך החרב זה משו אחר נראהלי.. לוידעת, אני אחפש לכם מחר X_X; אני בנאדם עייף ._.;;

Fay Wood

New member
ייתכן ומכיל ../images/Emo58.gif לגביי ../images/Emo168.gif

פרקים יותר מתקדמים~ הוא לא חיי. הוא לא חיי. הוא לא חיי. הוא לא חיי. הוא לא חיי. הוא לא חיי. הוא לא חיי. נכון שהוא לא חיי? תגידו לי שהוא לא חיי. הוא לא יכול להיות חיי. הוא לא חיי. אני אומרת לכם, הוא לא חיי. הוא לא חיי נו T-T "הופעתו של שיניגאמי רב עוצמה" הוא לא חיי. הוא לא חיי. הוא לא חיי. הוא לא חיי. הוא לא חיי. הוא לא חיי. הוא לא חיי. הוא לא חיי. הוא לא חיי. T_T למה אני קוראת ספוילרים לעזאזל, למהה?? ><

../images/Emo58.gif לפרקים המתקדמים במנגה

היא מנסה לשכוח את זה שאייזן לא מת
(הוא לא.).

למעלה