פרק 51 D: (
לפרק הנ"ל)

אני מבינה מזה

שאת לא קוראת יותר ספוילרים בחיים
ובהצלחה או משהו בלשכוח את הספוילר המסויים הזה XD

Fay Wood

New member
קראתי אחד לגבי הפרקים הבאים ../images/Emo168.gif

זה היה רשום לאיזה בנאדם במסנג'ר. ואני אחנוק מישוו!!!! ><;;;;; למה לעזאזל אני קוראת את זה למההה???? T____T אה כע, ואני חולה במחלת הנשיקה D= אינלימושג מה זה אומר אבל בפעם הראשונה זה נשמע ממששש מפחיד X___X

דונט וורי- היה את זה גם לחברה שלי

זה רק נתן לה פטור לשלושה חודשיפם מעינויי ספורט. והמון המון ימים להבריז.

Fay Wood

New member
באמת??? *____* ../images/Emo168.gif

אז למה זה יצא על החגיממ?? T___T וזה עדיין מטריד ._.;

ארג! נמאס לי! ><

מצד אחד - אני שמחה, כי סופסוף ראיתי את כל בליץ'. מצד שני, אני עצובה, כי מה אני אראה עד ש-52 יצא? מצד שלישי- OMG ICHIGO WTF IS TAKING YOU SO LONG YOU FREAKING BASTARD SAVE RUKIA ALREADY!!11 רוקיה נעשתה כל כך רכיכה. >_< צריך להוציא אותה משם, לעזאזל. קשה לי להאמין שמשכו את זה כבר 20 פרקים. ובאמת נראה לחצי-שנייה שלביאקויה אכפת, אפילו טיפה. אבל עדיין לא אכפת לא להרוג את אחותו. ...-מזילה ריר-

Hinamori

New member
|מדוזה|../images/Emo58.gifמעליי!!!! ובהודעה

גמאני ככה :< ו.. אמ..
למנגה ששייז סיפרה לי שמיי סיפרה לה ... זו לא רוקיה

dark max

New member
הרגע ראיתי עוד פעם את ../images/Emo58.gif

התמונה, וזו באמת לא רוקיה! העיניים והפוני המפורסם שונה! יכול להיות שקוראים לה היסנה, או שזו צורת ביטוי?

Fay Wood

New member
לא רצינית.. ../images/Emo168.gif

נו ברור שזאת לא היא, רואים את זה, התמונה נראת שונה לגמרי ממנה.

dark max

New member
במבט חטוף דווקא לא

יש ביניהן דימיון, אינך יכולה להכחיש.

Fay Wood

New member
כן, ברור שיש בינהן דימיון ../images/Emo168.gif

וזאת נראת לי גם הסיבה למה בייאקויה מתנהג לרוקיה כל כך מגעיל... אני צריכה המשךך X__X

../images/Emo45.gif

אממ אני חושבת שיכול להיות שלמשפחת קוצ'יקי הייתה בת שמתה, והם אימצו את רוקיה (לפי מה שהבנתי היא מאומצת.) כי היא מזכירה אותה מאוד או משהו כזה... (מאיפה גירדתי את זה
)

אחלה תאוריה. ^_^

ופזה אמרה שביאקויה בעצם מותק ושיש סיבה להכל. אוףףף. >_< שיצא כבר 52!!11 -מתחרפנת-

למעלה