פרק 6 - משימת שן הזהב

ny22

New member
מנהל
נראה שבפרק הבא מחכות לנו לא מעט הפתעות

כמו שזה נראה בפרומו.

נראה לי מוזר שהם הזוג היחיד שהתברבר

10 זוגות הגיעו למקום כמו שעון, ורק בועז ויפה- זוג עם ראש על הכתפיים בכל קנה מידה ובטח בהשוואה לטילטול ומזרחי/התאומים/הברביות - רק הם התברברו עד לשד העצם? [ועדיין תועים שם בדרכים?]

snailman100

New member
זה רק אני או שהתאומים מיותרים ומאכזבים?

בהתחלה היה נראה ששני תאומים שנראים נאים וחזקים יהיו בהובלה, אבל ככל שעוברים הפרקים הם מסתמנים כזוג חלש ומעצבן
שאני רק מחכה שיודח, אפילו לפני שתי הדתל"שיות המאותגרות שכלית.

JAMES DEAN

New member
פרק 6 - משימת שן הזהב

לפי הפרומו הזוגות יהיו במשימת חציר וילכו לרופא שיניים.

ny22

New member
מנהל
למה הם לא משאירים את התיקים במכוניות??

כי לא בטוח שהם יחזרו לרכב

הם אף פעם לא יודעים איך הם יתקדמו מהנקודה הבאה - לפעמים זה ברכב, ולפעמים ברגל או באמצעי תחבורה אחר.
להשאיר את התיקים באוטו זה סיכון - כי אחר כך הם יאלצו לחזור ולקחת אותם.
היה באחת מהעונות האמריקאיות (מהאחרונות יחסית. בואטנם או פיליפינים) שני זוגות שהשאירו את התיקים באוטו, ואז נאלצו לחזור לקחת אותם כי המשימה הייתה להרכיב מנוע לסירה ואז לשוט איתה לאיזה מקום. ואחרי שהם שטו לרמז הבא, הם הבינו שמשם הם ממשיכים לנקודה אחרת.
זוג אחד החליט "לנטוש" את החפצים שלהם ולהמשיך רק עם הבגדים שלגופם. זוג אחר חזר את כל הדרך, והם באמת הודכו אחר כך בגלל העיכוב

SivanCA

New member
לי נראה בגלל שהם חייבים לנותני החסות לפרסם את התיקים

גםצופה

Member
מנהל
הזוג שהודח
(הספוילרים הם לעונות מה-TAR...)

לא הודח בגלל שהם השאירו את התיקים - הם הודחו בגלל שהם השאירו את המסמכים שלהם מאחור... (נדמה לי שיש להם פאוץ' שהם צריכים להסתובב איתו כל הזמן...)
כעקרון אפשר להסתדר עם מה שיש...(מקסימום חלק מההקצבה הולך על קנית מוצרים בסיסיים ובמידת הצורך אפשר ל'שנורר' כסף...)
בעונה התשיעית של TAR זוג שנותר ללא תיקים (זה היה העונש שהם קיבלו כאשר הם הגיעו אחרונים לתחנה ונשארו במירוץ...) ניצח בסוף במירוץ... (בתכלס' היה להם פחות לסחוב מהקטע בו הם נותרו ללא התיקים
)

ובעניין המסמכים זה קטע שבמירוץ האמריקאי מעכבים בגללו...
במירוץ ה-13 הודח זוג די חזק (אמא והבן שלה) מהמירוץ כי הבן שכח את הפאוץ במונית (היתה משימת מחסום שאחד היה צריך לאיזה מקום ברגל והשני יכל להגיע למקום במונית...) ככה הגיעו לגמר זוג אנדרודוג חמוד שמהתחלה לא חשבתי שיש להם סיכוי להגיע לגמר...

במירוץ ה-21 הודח בשלב די מוקדם צוות שגם השאיר במונית את המסמכים...
כאן היה קטע מאד מוזר - הנהג בעצם ברח להם ופרק וחצי (הם נשארו במירוץ כי היה פרק ללא הדחה...) הם לא הצליחו לאתר את המסמכים

האם לא היה להם צילום של הדרכון ? האם שגרירות ארה"ב לא יכלה לעזור להם ?
(באותו פרק שהם איבדו את המסמכים היה זוג אנדרודוג שניצל מהדחה - למרות שהם היו אחרונים וקיבלו עונש של שש שעות - כי הם לא הצליחו במשימת הצומת... - אותו זוג, אגב, בסוף ניצח במירוץ...)

ny22

New member
מנהל
לא בא לי שטילטיל ומזרחי יודחו...

הם מוסיפים המון למירוץ בעיני....

הם צריכים נס

גרועים במשימות, גרועים בניווט ויחטפו פרסה/עצור
הם צריכים נס... ולמה יש לי הרגשה שיקבלו אחד

ny22

New member
מנהל
הכי בא לי שיודחו

התאומים.

אפילו שהם ממש חמודים,
אני רוצה שטילטיל ומזרחי ישארו וגם יפה ובועז...

הכי בא לי על...

ההומואים. וגם הבנים (בן של דודו טופז). ומעט אלכסה ורז (מישהו הדביק אותם עם דבק מגע לפני שהתחיל המירוץ?).

התאומים הם אכזבה. בנתיים

עם השרירים והפאסון ה"דוכסי" הזה ציפיתי מהם ליותר.
איך, איך אפילו במשימת החציר הם סיימו אחרי הברביות?
&nbsp

כמה שאני כועס על העריכה......

ככה אני אוהב את התוכנית. אין מה לעשות, זה כיף ומצחיק וכל כך מבדר. וחלק מהבידור נובע, לצערי הרב, מהעריכה.
עדיין מתסכל אותי שיש זוגות שמקבלים הרבה תשומת לב (בעיקר זוגות ראשונים) ויש זוגות שמיד קופצים איתם (לא רואים אותם הרבה מחפשים אחר הזקנה עם שיני הזהב אלא כבר מוצאים אותה). השאלה היא: למה?
האם זה בגלל שזה זוג שהולך להגיע רחוק במירוץ או שבגלל שהוא עושה קטעים במשימות? קחו את הזוג המאורס והזוג ההיא עם החברה של בעלה. הזוג הראשון כמעט ולא הופיע במשימת רופא שיניים. הזוג השני היה קורע במשימה הזאת (אשכרה הצליחו לעבוד עליהם) והוא הופיע הרבה. האם זה ספציפית בגלל המשימה הזו או באופן כללי בגלל העתיד שלו במירוץ? איך אפשר לדעת?
אי אפשר לדעת אבל זה לא טבעי, הכל מניפולציה. ואני חושש מזה כי אני לא אוהב את שלושת הזוגות הראשונים (יותר מדי סטראוטיפים בלתי נסבלים, יותר מדי דביקות ושחצנות). ומזה אומר על האחיות דואני שכמעט ולא נראות על פני המסך? נישואין גרמו להן לאבד את הסופרסטריות? היה עדיף לשים אותן בתור זוג לפני 4 שנים (אם המירוץ היה קיים).
&nbsp
למרות התסכולים והחששות לגבי שלושת הזוגות הראשונים, אני אוהב את התוכנית. אני רק ממליץ לכולם לראות את זה בהקלטה (יום אחרי או אפילו לחכות חצי שעה אחרי תחילת השידור ואז לראות עם המקליט של הוט\יס) כדי לדלג על הפרסומות הבלתי נסבלות. הרי זו באמת שיטת מכירה לגיטימית שעובדת? היא שווה את ההשקעה המטורפת?

צירוף מקרים?

בקטע שבו האמא והבן הולכים לאיבוד, בדיוק עכשיו תוקעים אותם עם עצור, מה הסיכויים? לא פעם ראשונה שאני רואה סיטואציה כזו במירוץ למיליון. למישהו יש הסבר?
ושוב, למה כל הזוגות (כמעט) צריכים לסיים את משימת החציר? כאילו לתת רושם שכל הזוגות נמצאים באותה דבוקה בכל תוכנית למרות שמי יודע כמה זמן מפריד בין דודו טופז הבן לבין התאומים. זה עורך\מפיק מיושן במקום לחשוב בצורה מרעננת וחדשנית.

ny22

New member
מנהל
לא הבנתי למה אתה מתכוון....

את מי תקעו עם עצור?
&nbsp
ונראה שרוצים להראות לנו שכיאלו כולם באותה דבוקה, זה בשביל לייצר יותר מתח בסוף...

למעלה