פרק 62 - איזה פרק מושלם !!

EFRATY10

New member
אבל מירב לא סיממה אף אחד ולא גרמה

לפרידה בין בני זוג ולא גרמה להפלה.היא בוסית קשוחה.

FreshF5

New member
אוקיי

וזה שהיא בגדה במוקי, הציגה את מעשיו של מוקי לראווה עוד בטרם בדקה אם הוא אכן בגד בה, תפסה את מקומו של גידי מבלי למצמץ, זה בסדר??? מבחינתי זה לא שונה, מעשה קטן או גדול, גם לה לא חסר זה כמו גנב, שגנב סוכריה ממוכר, או גנב מאישה קשישה כסף, המעשה הוא עדיין אותו מעשה, ולא משנה בגודל החשיבות, זו עדיין גניבה! וגם שימי פגע בשירה, וגם טרי פגעה בשירה, אף אחד/ת לא מושלם אני מבחינתי סיימתי את הדיון בעניין, ברור לי לחלוטין שאת אינך אוהבת את שירה, וסבבה.

OOOO0

New member
בהתחלה הוא היה ממש רכושני כלפיה.

בפרק הראשון הראו שהוא התקין לה מצלמות בכל הבית כדי לבדוק אם היא בוגדת בו.ואז הוא נסע אחריה כל הדרך מאילת,למרות שהיא נפרדה איתו ואמרה שהיא לא רוצה שום קשר איתו, וקשר את עצמו באזיקים בדירה של סבא שלה.וגם הייתה תקופה שהוא סחט אותה כדי שלא תעזוב אותו,ובכך הוא הרס את כל הקשר שיכול היה להתפתח בינה לבין איתן.אז בקיצור,אף אחד לא מושלם,וכולם עשו מעשים רעים בסדרה הזו.

nik name

New member
../images/Emo3.gif

אני רואה שבסוף לא התאפקת ו הלכת לראות,אהה

FreshF5

New member
אמאל'אאאא

דווקא כשכתבתי את ההודעות לא צפיתי והתאפקתי. אחר כך, נכנסתי בגלל שיר הנושא של הסדרה, ליו טיוב, ושם היה קטע של שירה וטרי מפרק 60 ולצערי לא התאפקתי... אגב חברה, לא חשבתי שאשמח לראותך, אני שמחה............

EFRATY10

New member
זה בודאי לא מצדיק ששירה סיממה אותה

לפני שידור,וגרמה לכך שאיתן יעזוב אותה וכנראה שגם להפלה. היא יכלה גם לנסות להתנקם בה בדרכים אחרות.

OOOO0

New member
גם אני חשבתי על זה.../images/Emo45.gif

זה ממש סימלי שעבקבות הלינץ' שגלי עשתה לאבא של שירה,הוא התאבד ואז שירה עושה בעצם את אותו הדבר לבן הזוג של גלי וגם הוא מתאבד.

FreshF5

New member
עכשיו מעניין יהיה לראות את ההתפתחויות......

ברוכה הבאה חברה :)

EFRATY10

New member
מלכה באמת בלתי נסבלת.טוב שגלי ענתה לה

"לפחות אני לא אישה שעוזבים אותה".

דווידו

New member
אכן סידרה מצוינת

חסופים כבר מיזמן היפסיקה להיות טלנובלה הפרקים האחרונים במיוחד שני האחרונים מראים מתח עלילה משובחת ולא סטם רומנים כמו טלנובלה רגילה

למעלה