פרק 64 - יומן צפייה

Goggle Girl

New member
וכעת, המתח מתחיל

חוקרים מומחים מעלים השערות בנוגע לאמת מאחורי ההעלמויות המוזרות והספק קשורות של מספר תלמידי תיכון בעיירה קאראקורה. שלב ראשון - העלאת הביסוס לחשדות

Goggle Girl

New member
החוקר האמיץ נכנס לתמונה!

קייגו תעשה לי סצינות מביכות עם איצ'יגו 3>

Goggle Girl

New member
החוקרים האמיצים מציגים האשמותיהם

בפני החשודים. שימו לב לחשודים - תוקפנות מובהקת כלפי החוקרים. האם עלינו על משהו?

Goggle Girl

New member
עוברים לגישה הישירה -

הטחת ההאשמות בצורה ישירה בפני החשודים. שימו לב לאומץ חסר התקדים של צוות החקירה בפני חשודים הידועים בעבר פלילי אלים

Goggle Girl

New member
עבר פלילי אלים...

שהוכיח עצמו שוב. (ההאשמות הופלו מפאת חוסר ראיות וכוח פיזי מתון אשר הופעל על צוות החקירה)

Goggle Girl

New member
צוות החקירה פונה במהירות

לצידו השני של הכיתה ומחוץ לפריים

Goggle Girl

New member
ואנו חוזרים אחרי הפסקת הפרסומות

לפני שיצאנו להפסקה בחנו את היות קורוסאקי איצ'יגו, ספק בן 15 ספק בן 16, ללא ספק סקסי בצורה לא חוקית ולא הגיונית ולא הוגנת ולמה הוא לא אמיתי לעשות לי תותים קטנים
*מנגבת דימום מהאף* עבריין מין נודע, ועוד אחד אלים! העדויות המזעזעות ממשיכות להגיע לאולפנינו, עם מה שניראה כמו החשוד המדובר מכריח את קורבנו לבצע... אני מצטערת, גבירותי ורבותי, אלה תמונות קשות מדי

Goggle Girl

New member
לאחר המעשה

בעודו משאיר את קורבנו שכעת אכן הפך לקורבן מאחור, יוצא החשוד ספק לספק את צרכיו האלימים, ספק ללכת אחרי זהותו הסודית ולפעול להגנת הצדק, היושר, והנערות גדולות החזה! החוקרים (ניראים בתמונה מאחורה) גורסים כי היה זה להגן על משתפת הפעולה שכאמור עזרה לצמד החשודים הראשי להתחמק מעדי הראייה הספקניים. שימו לב שכאשר החשוד מעורב, המאורע נקלט כיומיומי ואיש מבין הנוכחים בחדר מלבד משתפת הפעולה אינם שמים ליבם לכך כלל וכלל!

Goggle Girl

New member
כאן ניראים החשוד והקורבן

שניהם עומדים לבצע או אחרי מעשה... מאוד מטריד ברמות שאשת השידור הזאת לא יכולה אפילו להתחיל לתאר

למעלה