חחחחחחחח....ומה היא כל כך כעסה? על זה שהוא לא יכל ללכת איתה?......ולמה הוא לא הסביר לה מה הסיבה?
I igonnakillu New member 18/10/04 #27 חחחחחחחח....ומה היא כל כך כעסה? על זה שהוא לא יכל ללכת איתה?......ולמה הוא לא הסביר לה מה הסיבה?
ס סירופ מייפל מקולקל New member 17/10/04 #19 פרק חביב פחות או יותר, יש פרקים די חזקים, יש פרקים די חלשים- זה ממוקם באמצע. פרק חביב. אני חושבת שהם קצת מורחים את כל הקטעים עם אנס הזקנות והשטרות המזויפים, זה כבר לעוס מדי.
פרק חביב פחות או יותר, יש פרקים די חזקים, יש פרקים די חלשים- זה ממוקם באמצע. פרק חביב. אני חושבת שהם קצת מורחים את כל הקטעים עם אנס הזקנות והשטרות המזויפים, זה כבר לעוס מדי.
ר רַן ִלא יוגב New member 17/10/04 #22 אולי אם תפסיק לקלקל לעצמך כל פרק לפני שהוא מתחיל יהיה לך יותר מעניין וקצת יותר מותח. הפרק באמת היה טוב ומעניין ואני חושב שזה הפרק הראשון שלא שאלו או התעניינו במצבו של טוואן מאז התאונה. טוואן מת? ומה נסגר עם קורין? זורקת את הילדים אצל ויק כדי לנשנש את המורה של בריאן? ..
אולי אם תפסיק לקלקל לעצמך כל פרק לפני שהוא מתחיל יהיה לך יותר מעניין וקצת יותר מותח. הפרק באמת היה טוב ומעניין ואני חושב שזה הפרק הראשון שלא שאלו או התעניינו במצבו של טוואן מאז התאונה. טוואן מת? ומה נסגר עם קורין? זורקת את הילדים אצל ויק כדי לנשנש את המורה של בריאן? ..
ד דון גל New member 17/10/04 #24 הוא לא "מקלקל לעצמו כל פרק," הוא פשוט רואה אותם לפני שהם משודרים ביום שבת, ואז מעלה את התמונות.... הדון.
הוא לא "מקלקל לעצמו כל פרק," הוא פשוט רואה אותם לפני שהם משודרים ביום שבת, ואז מעלה את התמונות.... הדון.
L lvbbb New member 17/10/04 #25 פרק מצויין ,בכלל לדעתי הסדרה הזאת.. ...בעיני הפכה מזמן לסדרה הכי טובה בטלוויזיה , יותר טובה מסופראנוס
פרק מצויין ,בכלל לדעתי הסדרה הזאת.. ...בעיני הפכה מזמן לסדרה הכי טובה בטלוויזיה , יותר טובה מסופראנוס