פרק 7 - מרוץ המיטות הגדול

ny22

New member
מנהל
יכול להיות שקורל התחילה ללמוד משפטים

ישר אחרי שהיא השתחררה...

ורומי כבר בצבא.
ג'יימס דין פירסם כאן פעם משהו על כל שכולם נפגשו לצפות בפרק בפלאפל שאלירן(?) עובד בו. בכל אופן, כתבו שרומי לא הייתה בגלל שהיא הייתה בצבא...

NP16

New member
טליה וקובי ממש היו חמודים בפרק..

בעיקר ביחס לפרקים קודמים.

חבל שלירן ורונית והסוורים מתעכבים

למרות שנראה לי הסוורים עלו קצת משהיו...

כיף שדבי ודנה חוזרות למקומות האחרונים
זה יהיה ממש קטע אם הם יודחו כי לג קודם היו מקום ראשון :O הכל אפשרי במירוץ הזה , זה נראה לי אחד העונות הצמודות, הדבר היחיד זה ששימי ויסמין תמיד גרועים

מצד שני משימת כדורגל זה אולי משהו ששימי טוב בו (אם הוא נבחר), הייתי מהמר שמעיין ובת אל לפי מה שרואים שהן מתקשות שם, בסכנה

רומי וקורל

אם שימי הוא הטום קשתי של העונה

השועל רוצה להזכירכם איך היה טום קשתי במשימת הכדורגל בעונה 2

NP16

New member
לדעתי

שימי הרבה יותר חכם ונורמלי מטום ,בכלל, הם זוג הרבה יותר חמוד והריבים שלהם זה לא מה שהיה עם טום ואדל, בעיקר שבתוכניות האחרונות הם בסדר . מצד שני, טום ואדל זוג עם יותר מזל ואדל הרבה פחות היסטרית מיסמין וחזקה ממנה, ככה שהם הצליחו להגיע לפיינל 4 ושימי ויסמין ממש לא יצליחו להגיע ככה רחוק. אבל שימי הוא בסדר גמור, הוא לא דביל .

אורישקי

New member
שימי הרבה יותר חכם מטום האהבל

ואילו אדל הרבה הרבה יותר חכמה מיסמין שמשדרת לי ממש נעלוליות.

בכל אופן הם לא יגיעו רחוק.

Jason2

New member
איך אתה כן אוהב?

לא יכול לשמוע את הקול שלה כבר.

NP16

New member
די מחבב את דנה, לא מספיק

בשביל שאעודד את הזוג הזה. כל משימה שהן מגיעות יש ויכוח. דרמה. התייאשות.סבא תעזור לי סבא תעזור לי. לא זכור לי משימה אחת שעשו בשקט . די כבר אין לי סבלנות אליהם. והן לא כאלה מבדרות. אין לי בעיה שיישארו קצת אבל אני לא חושב שזה זוג שמגיע לו להגיע לגמר ולמקומות הראשונים כמו שהיה בינתיים.

choco2602

New member
ה"סבא תעזור לי" כבר הורג אותי..

תסתדרי לבד קצת במקום לבקש עזרות..

למעלה