נבו קמחייייי
ר רעות האכלנית New member 13/1/06 #26 נבו קמחייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
T Tinkerblack New member 14/1/06 #37 אף אחד שמשחק בשמינייה לא משחק במעורב ירושלמי, או שיש מישהו שלא שמתי לב אליו?
ר רעות האכלנית New member 13/1/06 #17 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif חוץ ממה שאמרת על ראש גדול כי אני לא רואה ראש גדול אני רואה השמינייה
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif חוץ ממה שאמרת על ראש גדול כי אני לא רואה ראש גדול אני רואה השמינייה
כ כוסית על הגג New member 13/1/06 #29 אעעעעע טוף../images/Emo9.gif נראה לי הוא ישחק שם בתורררררררררררר .. אממממ אולי איזה ילד מבני עקיבא שגם נדלק על הילדה הזאת ששכחתי איך קוראים לו נדלק עליה .. אבל זה רק נראה לי לא לקחת רציני
אעעעעע טוף../images/Emo9.gif נראה לי הוא ישחק שם בתורררררררררררר .. אממממ אולי איזה ילד מבני עקיבא שגם נדלק על הילדה הזאת ששכחתי איך קוראים לו נדלק עליה .. אבל זה רק נראה לי לא לקחת רציני
ג גבסואית בדם ובנשמה New member 13/1/06 #18 לא ראיתי:-.( חגגנו יומולדת לאמא שלי ולא יצא לי לראות אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
J j e n n y lopez New member 13/1/06 #20 מזל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo115.gif לונורא יומולדת יש פעם בשנה...
G Green Day 1 New member 13/1/06 #25 חפיף../images/Emo24.gif לירוני לא יצא לי לאחל מזל טוב... אז... המון המון מזל טוב לאמא אושר, כושר, בריאות! ושהיא תמשיך להיות אמא לבת כ"כ מדהימה
חפיף../images/Emo24.gif לירוני לא יצא לי לאחל מזל טוב... אז... המון המון מזל טוב לאמא אושר, כושר, בריאות! ושהיא תמשיך להיות אמא לבת כ"כ מדהימה
כ כוסית על הגג New member 13/1/06 #22 פרק מהמםםםםםםם../images/Emo99.gif וואייי כמה זמן לא היה פרקקקקקקק עכשיו כל הכבוד לאפריםםםםםםםםםם ונועה פתאום חוזרת עם תינוק יוו אני רוצה לראות מה איציק יגיד על זה באמת שהיה פרק מהמםםםםםםםם ושוב כל הכבוד לאפרייםםםםםםםםםם
פרק מהמםםםםםםם../images/Emo99.gif וואייי כמה זמן לא היה פרקקקקקקק עכשיו כל הכבוד לאפריםםםםםםםםםם ונועה פתאום חוזרת עם תינוק יוו אני רוצה לראות מה איציק יגיד על זה באמת שהיה פרק מהמםםםםםםםם ושוב כל הכבוד לאפרייםםםםםםםםםם