פרק 77 של דאטבאיו

Goggle Girl

New member
פרק 77 של דאטבאיו ../images/Emo58.gif

הקרב בהתחלה =
... חוץ מהקטע שבו איצ'י רץ וניראה כל כך כל כך גיי. היה פרק נורא נורא נחמד... אם קאריה לא מעוניין באיצ'יגו בגלל שבקרב ששימוש יתר ברייאטסו שלו ויצר הישרדות הוציאו החוצה טיפלה את ההולואו שבו, אני נעל @_@ לפחות עכשיו הם אישררו את התיאוריה שלי שגורסת שהקרב האחרון יהיה הולואיצ'י נגד קאריה ולא איצ'י רגיל כי מבחינת איצ'י הקרב האחרון שלו לפני עלילת המנגה היה הקרב נגד ביאקויה שבו הולואיצ'י יצא החוצה XD ידעתי שהם יעשו את זה. כמו בנארוטו >_> לצערי הפרק היה רק חביב ולא יותר בגלל איצ'ינוסה. >: מיהרו להסביר אותו וזה היה בלאי. הם עושים בפילרים מה שרציתי שיעשו עם הדמויות שכבר פגשנו אבל לא התמקדנו בהן - להרחיב עם פלאשבקים, הסברים ורקעי דמויות, אבל בגלל שהם עושים את זה כי הם חייבים להסביר אותם ולחבב אותם עלינו איכשהו, זה נהיה לעוס, מציק וגרוס >: ממלכתי תמורת גירסאת אנימה לאומייק על איך מיזואירו וקייגו פגשו את איצ'יגו וצ'אדו. אחר כך קאריה כמובן התאכזב, כי זה היה רק איצ'י ולא הולואיצ'י. אל תדאג, אל תדאג, הוא יצא, ואז הוא יקרע לך את הצורה כמו שצריך, לא לדאוג >_> שכחתי בכלל שיורואיצ'י בעולם הזה עדיין עם אוראהארה ם_ם בגלל כל הקטע הדחוף והלא הגיוני והפנסרביסי בלאי עם סוי פונג שכחתי שהיא יותר מקושרת לקבוצה של אוראהארה (כי יורוהארה מה לעשות זה הקאנון האמיתי 3>) יש לה הרגל מגונה של לסחוב את איצ'יגו. והיא עוד קוראת לו סוטה. כולנו יודעים את ההעדפות האמיתיות שלה ם_ם תותים >>>>>> דבורים '-' *מתחמקת מכל מה שיונע תזרוק עלי* מה שכן זה היה עשוי... די רע אני חייבת לציין. מכל הבחינות. כאילו, או שהם באמת היו עושים את זה... ואיצ'י היה שוחט את כל הבאונטים בתור עורפי והכל היה נגמר עכשיו כשהולואיצ'י מתפרץ בסוף, או שהם עשו מה שהם עשו עכשיו - נתנו לנו הזדמנות להבין WTF בקשר לאיצ'ינוסה (*אור קופץ על עדי בדרישות מאמר בנושא*) וקצת שפיכת אור על איך למען השם הם בכל זאת הולכים להפוך את איצ'יגו כיאה לדמות הראשית לקונספט העיקרי של הסאגה הזאת אבל בדרך בעצם החזירו אותנו לנקודת ההתחלה - החבורה יחד ויותר מתגוננת מאשר תוקפת, הבאונטים משוטטים חופשי ורוצים את יושינו ואישידה. רק שעכשיו יש באונטו אחד פחות... ולא בדיוק בזכות איצ'יגו >_> מה שכן הם עשו את זה קצת יפה שעכשיו הם עשו בעקיפין לאיצ'י את מה שעשו בסאגת סול סוסאייטי רק הפוך - בעוד איצ'י הוא הדמות הראשית ולכן מספרים את סיפורו בעיקר, הוא היה רק חלק קטנטן בעלילה הכוללת של סול סוסאייטי ומה שהלך שמה. עכשיו אישידה הפך למרכז, ודרכו בעצם מגוללים סיפור על איצ'י~ תודה רבה לכל מי שהיה שם שהביא את רגע האיצ'יצ'אדו החביק ההוא 3> וכמובן איך אפשר לשכוח את השליטה האולטימטיבית של ריןרין כאשר היא חבטה בקלוד. הסוטה הזה. ונובה 3>! גאד איזה חביק. קוצ'י
והשיניגאמיס קאפ גולדן. כמה חמוד לראות ביאקויה אנושי... סליחה, ביאקוש XDDDD או ביאקו XDDD יאללה. מי נותן לי שפנפן לביאקויה\יאצ'ירו? XD יאי, פרק הבא איצ'י מתעצבן כי אנשים לא יתנו לו לעשות אנגסט 3> יאי

coral chan

New member
הומ ../images/Emo210.gif

לימון\בננה\או מי שלא תהיי 1. אומנות השרשור,תעייני בטאגליינס 2. -פרץ זעם קשה של אמצע הלילה- עד שסוף כל סוף יש לנו שרשור אחד שהוא קשור לפורום בליצ' והוא לא ספאם את צריכה לנצלש אותו,ועוד לדבר כל כך לא חשוב,כל כך לא עקרוני,כל כך לא שייך לפורום,כל כך ספאמי?!!?!?$#?#?#%5445423 אההה!!!!11 הפורום הזה לא נועד לשעשע ולהפיג לך את השיעמום! ולא רק זה,להגיד שמשעמם לך זה עד כדי כך ספאמי שזה אפילו לא מתאים לנצלוש תפוזבל! בשביל זה קיים המסנג'ר,האייסיקיו,המהשלא בא לך,רק לא פורום שנושאו בליצ'!!! -סוף פרץ זעם פתאומי של אמצע הלילה- וכן,ההודעה הזאת בהחלט יכולה לפגוע בך,ולכן אתנצל מראש. גומן,נא? ^^''

Goggle Girl

New member
להרגע קורל

היא נצלשה את השרשור של ויוי אחרי שאמרתי שפתחתי כבר שרשור וויוי התנצלה והשרשור הוכרז כלא נחוץ. אור אחר כך שרשר את השרשור של ויוי לשרשור שלי אבל הנצל"ש עדיין נשאר שם. זה עדיין נצלו"ש ספאם בפני עצמו, כן, אבל לא לנשוך :X

coral chan

New member
תודי שגם לך יש פרצי זעם קשים ../images/Emo210.gif

של אמצע הלילה ;__; נו,התנצלתי >: *עושה פאפי פייס* אני לא נושכת ;; אבלאבל...נו,אני לא נושכת ;O;

Goggle Girl

New member
אז זהו, שכן

בין היתר בכדי למנוע מבליץ' מלההפך לנארוטו 2, קובו טיטה לוקח חלק פעיל בכתיבת הפילרים

GuliChan

New member
האמפ ><"

אני גם לא ממש אוהבת את הפרקים האלה, מה הקשר לזה ולבליץ' פור גאד סייק?!!

Goggle Girl

New member
מה הקשר בין כל דבר בבליץ' לבליץ'?

העובדה שמקור מוסמך ומיהמן שקובו טיטה נתן בידיו את הסמכות להגיד שזה בליץ' אומר שזה בליץ' ם_ם די להיות צומי-מנגה בשם אלוהים. לא רוצים, אל תיראו. אל תיראו רק בשביל להגיד כמה חרא זה. רוצים, אני ארכז רשימה וברגע שנגיע לעלילת המנגה אני אגיד לכולכם ותחזרו לאנימה. לא רוצים, אז די להיות ילדים בני 5. ואל תגידו לי שאתם בגיל הזה.

למעלה