פרק 77 של דאטבאיו

GuliChan

New member
מה הקשר לעלילת המנגה? ^^"

הפרקים -עצמם- לא ממש טובים, יש עליות ויש ירידות והפרקים שעכשיו הם לא משהו לטעמי, בלי שום קשר לעלילה האמיתית במנגה (אני אפילו לא קוראת אותה). הפרקים של סול סוסאיטי הכי טובים אין מה להשוות בכלל.

Goggle Girl

New member
"העלילה האמיתית"

נגיע לעלילה הזאת, זה לא כאילו שהאנימה אמרה פוס, עכשיו עושים עלילה אחרת לא קשורה ולעולם ועד לא ניגע בעלילה שיש עכשיו במנגה. על מנת שיוכלו לשמור על הרמה של מה שיש עכשיו במנגה חייבים את הפילרים האלה אחרת כל כמה חודשים יהיו פילרים שוב, או שפשוט תהיה הפסקה. מה שלא יקרה כי בליץ' פופולארי מדי. ואת אמרת מה הקשר בין הפרקים האלה לבליץ'. בליץ' זה מונח הרבה יותר גדול וכוללני ורחב מאשר סתם עלילת המנגה, וכן אני אומרת סתם כי יחסית לבליץ' שהוא המונח הנרחב, עלילת המנגה היא טיפה בים לעומת מה שנהיה מהדבר הזה שקובו טיטה יצר

GuliChan

New member
אממ

אין לי מושג איך מה שכתבת עונה על מה שכתבתי, כי לא ממש התייחסתי לעלילה במנגה בסה"כ הכל כתבתי שהפרקים נראים כמו עלילה שקצת לא מתאימה לסגנון של הסידרה, די משעממים באיזושהי רמה וכל זה לידיעתך דעתי בלבד, מי אמר שאת צריכה להסכים איתי? O.O בקשר למה שכתבת, זה נחמד לדעת ^_^

Goggle Girl

New member
מה כתבתי? '-';;;

וסורי, לא הבנתי נכון את הכותרת שלך XD לא משנה. אבל אני אומרת שבבסיסם הפילרים שייכים לבליץ'. הפרק היחיד שממש לא הרגיש לי בליצ'י בינתיים היה הפלאשבק של יושינו. חוץ מזה הם מנסים לא לשבור את הסגנון יותר מדי

Kakashi Sensei

New member
אני מוכן להשבע שבהתחלה לא קראתי

את הניקים שלכן נכון וזה נראה לי כאילו עדי התווכחה עם עצמה וצעקה על עצמה. פיצול אישיות מבין היותר חמורים שראיתי. אני חייב להודות שעד הרגע שבו אשכרה שמתי לב שישנם 2 אנשים בשיחה, נפלתי על הרצפה ולא יכולתי להפסיק לצחוק/לקום במשך כמה דקות טובות...

Kakashi Sensei

New member
טוב נו מה? הקפיטל G הזאת בהתחלה

בילבלה אותי(באתי להגיד משהו נוסף עכשיו אבל במחשבה שניה, זה כ"כ לא רעיון טוב אז וויתרתי...).

JeeChan

New member
*קופץ על עדי בדרישות מאמר בנושא*

היה פרק טוב D: העלילה ממשיכה להשתפר :] למרות שהקרב עצמו לא היה משהו, והתאכזבתי :/ והאנימציה הייתה על הפנים, אבל לא נורא :]

Vivi Sparrow

New member
איך אתם כבר ראיתם את הפרק? ;;

אני עדיין מורידה וזה עוד לא הגיע ל10%. תגלו לי את הקסם T_T

Goggle Girl

New member
הורדה ישירה ב9 בבוקר

עד 10 זה סיים רק כי גם אני מורידה בביטורנט

Goggle Girl

New member
אמרתי, אני הורדתי גם בביטורנט

ובשעות העומס על האתר. בדרך כלל זה 10 דקות בשבילי לפרק רגיל

../images/Emo204.gifכל מילה D: ../images/Emo58.gif

בעיקרון הכל בערך כמו שאני חשבתי על הפרק.... אבל כל הסאגה הזאת גרמה לאישידה לעלות לי על העצבים משום מה >: מה שכן, כל ה"קרב" החזקתי אצבעות שאיצ'י לא יעשה באנקאי <.< בפרק הבא יהיו פרצופי צ'יבים!!! D: אה, ובשיר פתיחה שינו את התמונה של אוריהימה לרנג'י. זה נראה שהם יראו ככה את כל החלקים מהתמונה השלמה (יש כזאתי איפשהו במנגה, לא? <.<) נמנמ ^_^

Goggle Girl

New member
יש

שצ'אדו, רוקיה, איצ'יגו, רנג'י ואוריהימה וניראה לי אישידה יושבים עם חבילת שטרות ומסיכות משקיות נייר שמרמזות שהם שדדו בנק :p בינתיים ראינו את רנג'י ואוריהימה ומעניין אם מניין הדמויות בתמונה מרמז על חיי הפתיחה הזאת, או שאז יעברו לתמונות מנגה אחרות @_@

keep smiling

New member
-כעבור 60 שנה-../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

|מיוש-בלתי-מזוהה|:"מתי נגמרים הפילרים?" |כל-הפורום|:"NEVER. ==;" |עדי-שעדיין-לא-השתחררה-ולא-תשתחרר-לעולם|:"פילריייייםםם!~~~
"

למעלה