פרק 8 - איגרוף וערום

ט ל ו ש1

New member
אז מה שהיא גסה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

כל אחד לפעמים גס(טוב, לא כל אחד...) ולמה לא יודעת לדבר

randu

New member
חדש בפורום...יש לי הרבה מה להגיד!

קודם כל,קוראים לי רן...אני בן 13 וחצי מנתניה! קיצר,הפרק היה שולט ברמותת!!! במשימת האיגרוף לגתי מישל הייתה מדהימה
... והכי גרועה זו הייתה ניראל,כמה שאני מת עלייה, היא שמה זין על המצלמה והתרכזה בלפתוח את מימי!! במשימת העירום, לדעתי כריסטין,ניראל ומישל היו מדהימות
וקרן הזאת לא ממש יפה..יש לה שיניים מחרידות,היא נערית מדיי בשביל להיות דוגמנית על.. הניפויי היה כזה מותחח...מעניין מי תעוףף יאוו!! כריסטין ==>>תעשי לי ילדים

clubnet

New member
תגידו מי עפה היום לא ראיתי תפרק!!

היי חברות וחברים מי עפה היום מהבנות? תרשמו לי ביי

ברודי

New member
אף אחד.

הבחירה בין קרן לכריסטין והתוצאה בפרק הבא. אה ונא לשרשר פעם הבאה

clubnet

New member
נראה לי שבסוף ניראל תיקח את התואר

יש לי הרגשה שבסוף ניראל תיקח את כל הקופה כל הדרך אל הבנק ותהייה עוד אחת מהדוגמניות של התוכנית המפגרת הזאת! "מצטט עוף או פרה "

Oוכ7יה

New member
לא מאמינה שניראל תגיע לגמר

נראה לי שמושכים אותה רק בשביל הרייטינג.. היא סוג של אבלין כזאת. אבל רק הרבה יותר גרוע. כי את החוצפה של אבלין אהבו ואת שלה - ממש לא!

ברודי

New member
וואי אני בשוק.

שתי בנות שחשבתי עליהם דבר אחד הצליחו לשנות את מה שאני חושבת עליהן לחלוטין! דבר ראשון כריסטין הפתיעה אותי הפרק ובגדול!!! אני לוקחת בחזרה את כל מה שאמרתי עליה ועל הטיפשות שלה. כשהיא רוצה, היא יודעת לדבר! מרגע לרגע אני מאמינה שהעריכה יותר מגמתית ממה שאנחנו חושבים. ראיתם כמה משפטים שלמים היא הוציאה מהפה הפרק? והגיוניים? וכמה הצטמצמו ה"כאילו" שלה? אומנם היא לא זכרה כ"כ איך אומרים רוך או רכות אבל זה בסדר! היא ממש חמודה... אה והתמונה שלה באמת היתה נוראית אבל השופטים נטפלו לשיער שלה וזה ממש לא אשמתה. אשמת הספר
וההפתעה השנייה היא- מימי! קודם כל ריחמתי עליה שבכוונה ציוותו אותה לניראל. אני באמת מאמינה שכל המשימה הזאת נועדה רק בשבילהן. ההפקה כנראה חשבה שזה יעזור לרייטינג לראות אותם הולכות מכות. אותי אישית זה הגעיל. מימי ממש צדקה אבל, ניראל לא יכולה לצפות פתאום שהן ישחקו אותה החברות הכי טובות במיוחד אחרי שהיא קרעה אותה במכות, אין לי מושג איך מימי הצליחה לצאת בכל זאת עם תמונה טובה.. ניראל היתה נוראית הפרק. היא נסחפה ויצאה מגעילה במיוחד אחרי התחינות שלה אחרי זה למימי שתתקשר איתה. פשוט עברתי משינאה לבחורה שכל שנייה בוכה ומקשקשת בשכל, לחיבה מסוימת. שתעבור לי בפרק הבא כי היא שוב תתחיל לבכות. מישל גם מתחילה טיפה לעלות על העצבים. זה הקטע הזה שבמעגל עם התמונות היא כ"כ מתגוננת ולא מקבלת את הביקורת בצורה הגיונית. כאילו היא מושלמת וזה ממש לא מובן למה אומרים שהתמונות שלה לא טובות. קרן כזאתי צבועה שכבר אההההה תסתמי את הפה!!! לא הייתי מחזיקה איתה מעמד בחדר אחד אפילו דקה. הקטע שהיא עשתה לניראל שהיא חמודה וזה. יאאאק. תעופי כבר קיבינימט!! על אליסיה תמיד בסוף אין לי מה להגיד. היא כ"כ סתמית בעיניי... והיא גם טיפשה לגמרי.. יש לה יציאות כ"כ מפגרות אבל זה נבלע בשטף הטיפשות של שאר הבנות שאף אחד לא שם לב... איך היא אמרה שכריסטין צריכה ללכת לשופטים כי הגיע הזמן שהם יכירו אותה. זה כמעט גרוע כמו אז שמור אמרה שהיא בחרה בניראל כי היא לא יכולה להגיד כל הזמן מימי והיא היתה צריכה לבחור במישהי. למרות שבמידה מסוימת, ההליכה לשופטים באמת הועילה לכריסטין... הממ.. אגב שופטים. הביקורות על התמונות היו מזעזעות כרגיל. הם כ"כ לא מקצועיים השופטים האלה. במיוחד ספי שהוא לא מצחיק למרות שהוא מנסה מאוד מאוד חזק. אני בטוחה שהוא מתאמן הרבה בבית על ה- "היא נראית כמו...." שלו.

לגבי אליסיה

אני לא חושב שהיא אומרת או עושה משהו טפשי... היא פשוט מנסה לעבור את המצלמה, ואני די מחזיק ממנה, בגלל שאף פעם לא מצליחים להציג אותה בצורה מביכה. כנראה שהדרך היחידה להינצל שם מהפאדיחות היא לא להגיד שום דבר שאפשר לערוך חחח. לגבי הנימוק לבחירה בקריסטין - כמו במקרה של מור, אני חושב שאליסיה פשוט החליטה שהתמונה של קריסטין לא טובה (לא ראיתי את התוכנית אבל אני מנחש שהפעם "שתלו" תמונות מחורבנות של קריסטין, כדי ליצור אקשן, כמו שעשו עם מישל בפעם שעברה), אבל היה לה קשה להעליב את קריסטין. קריסטין היא בחורה עם יחסי אנוש טובים והבנות אוהבות אותה. לכן אליסיה בחרה בנימוק שהוא מעין מחמאה, כי הוא מדגיש שהיא מעולם לא נבחרה על ידי הבנות. השופטים באמת לא מקצועיים, הם סתם מחפשים בידור... הניחוש שלי הוא בכל אופן, שקריסטין לא תעוף. הניחוש שלי הוא, שהיא תעוף אחרונה, אם בכלל.

julia37

New member
מסכימה איתך, גם אני התאכזבתי מניראל

החוצפה שלה לבוא ולשכנע את מימי לעשות את התמונה טוב, אחרי שהיא קרעה אותה במכות, הורידה לי את האמון בה. עד עכשיו חשבתי שהיא קרבן, שנוקם בצדק, ועכשיו היא נראית לי מניפולטיבית לא פחות מהשאר. דווקא מימי הפתיעה אותי כשלבסוף התרככה כלפיה בתמונה. אבל מוזר שהבנות לא העלו את ניראל הפעם, היתה להן הזדמנות. מה קורה פה מאחורי הקלעים, שאנחנו לא יודעים? לגבי קרן- גם כן נכון- איך היא התחנפה לניראל, בלי בושה, ואחר כך היה עוד קטע, שהיא סיפרה שהצלם אמר שהיא מהממת. איזו מגוחכת!!

ירוקה18

New member
פרק מפחיד

הקטע עם המכות בגלל הקרב מימי ניראל בואנה ניראל היא נורמלית? ככה היא מרביצה כמו איזה חיה רעה ? מסכנה מימי אז מה אם אתן לא מסתדרות זה נראה כאילו עוד רגע היא הורגת אותה ופתאום בקטע של הרוך זה היה אצלן מפגר פתאום אחרי האלימות להיות ערומות ביחד מה זה אמור היה להיות??? בקטע של ההדחה בשביל מה לדחות את זה לעוד פרק סתם מיותר ואם כבר למה לעשות פרסומת אחת וחזרנו? סתם בזבו לי עוד כמה דקות בלי להגיד כלום חדש לדעתי לגמר יגיעו אליסיה הפיבוריטית שלי הכי מהמת בלי שטויות ויגיעו גם מימי וניראל מישל וקרן חמודות אבל לא יפות מספיק ולא מיוחדות לטעמי

אילו רק ידעתם כמה צחקתי בפרק הזה

ואני עוד אם דלקת גרון חחח זה קשה להצחיק אותי! חחחח ברגע שאמרו שמימי נגד ניראל ומימי עשתה למה זה מגיע למה למה למה[ ואז ראו את נראל דופקת כזה חיוך ערמומי של שושו השועל כמעט השתנתי! חחחחח ובקצרה מי יתן ויעיפו את קרן הביתה

MeRmAiDe

New member
חופשי../images/Emo6.gif

כשניראל פיצצה את הצורה של מימי אני ישבתי וצחקתי כמו מטורפת,היא ממש נכנסה לזה,וזה היה מצחיק לאללה, אין מה לומר,אתמול היה אחד הפרקים החזקים בקטעים. ניראל כ"כ שמחה שהיא הולכת להרביץ למימי..היא ממש שמחה... אני גם מקווה שיעיפו את קרן הביצ' הזו לבית, וקריסטין הזו ממש מאמי ומקסימה, היא נורא ריגשה אותי אתמול,איזו חמודה תמימה כזו...

איזה מניאקיייםםםםם!!

בכוונה הם לא אמרו מי תעוף!! איזה מעצבנים): אבל בטוח זו תיהיה קרן... ממ.. היה פרק ממש חמוד :] אהבתי... אבל שוב מימי וניראל רבו.. בעע.. לא נמאס?! זה כבר מעצבן.. וקריסטין שרה יפה:) אבל בתמונה עירום.. היא ממש נראתה כמו גבר.. והאף שלה היה פשוט נוראא
וכולם שם הכי אוהבים את אליסיה.. [הצלמים וכל זה].. היא אולי מיוחדת אבל לא הכי יפה לדעתי מחכה לפרק הבא! :]

wowit linoy

New member
קרן החנפנית!!

ראיתם איך היא התחנפה לניראל?! 'אני חולה על הילדה הזאאאת'-ומחצה לה את הלחיים.. כדי שהיא לא תהייה איתה היא שחקה אותה חברתה הטובה.. איזו ביצית איזו שחצנית-יש מצב שהיא עפה.. כי קראתי באיזה כתבה ואמרו כמו 'וקרן שהודחה לפני סיום התוכנית ומנסה להפגין נוכחות מול המצלמות...' משו כזה אז כך שהבנתי שהיא עפה פרק לפני חצי הגמר..

AnastasYa 14

New member
יש לי הרגשה חזקה

שבסוף שאף אחת מהן לא עפה או שתיהן.. זכרו מה שאמרתי.. כי תחשבו.. תוכנית הבאה זה חצי גמר והם עכשיו 6.. אם אחת תעוף..אז יהיו 5 בחצי גמר.. ואז הם יצטרכו להעיף 2 כדי שלגמר יעברו 3 ועוד אחת מהגלגל הצלה.. אז או שעכשיו מעיפים את שתיהן או שאחר כך מעיפים שתיים..

למעלה