פרק 8 - נפרדים מגרוזיה בהדחה

לפי הפרומו לפרק מחר, רוני ויעל, עדי ושי או טילטיל ומזרחי

מודחים. גם לפי השאלה בפייסבוק של המירוץ למיליון. מה דעתכם מי יודח? מי הייתם רוצים שיודח?
אני הייתי מעדיפה שהאמא והבן יודחו. הם הכי פחות מעניינים אותי. אבל זה כנראה לא יקרה. לא בא לי שטיל טיל ומזרחי יודחו. הם אמנם זוג חלש אבל הם משעשעים אותי.

ny22

New member
מנהל
ככה גם הזוגות שעדיין במחסום לא ידעו מה ההמשך...

ככה שזה די הגיוני.

coullette

New member
לדעתי עדי ושי

יודחו. כי הם חלשים ותמיד מזדנבים מאחור וגם משעממים. למרות שהייתי רוצה ששי ושני יודחו כי הם לא מסתדרים והם מבזבזים אנרגיות על לריב.

DDN

New member
מי הייתי רוצה שיודח? אף אחד

אבל היות שמישהו צריך ללכת הביתה, הייתי מעדיף מבין הזוגות שעומדים להדחה שאלו יהיו התאומים. טרם התחברתי אליהם.
אופציה שניה, יעל ורוני.
טילטיל ומזרחי מצחיקים, ועוד לא מיציתי את יפה ובועז. אותי יפה משעשעת (למרות שאני בדעת מיעוט)
&nbsp

גם אני הייתי מעדיפה שאף אחד לא יודח. נראה לי שמי

שיודחו הן רוני ויעל, לצערי. הן עדיין מעניינות אותי. בנתיים, נראה לי שהליהוק מעולה.

kukii im buzuki

New member
הליהוק הטוב ביותר עד כה

הלוואי ובאח הגדול ילמדו משהו על ליהוק
להביא אנשים לא מוכרים ואני מתעלמת לרגע מרוני ואחותה......... אנשים מהרחוב, שלא מכירים אחד את השני הכירות מוקדמת, שלא מסתובבים באותם חוגים חברתיים ואין להם חברים משותפים
והם מענינים ומצחיקים ורובם גם אינטלגנטים

פשוט עונה תענוג

SivanCA

New member
"אנשים לא מוכרים... אנשים מהרחוב"

גם לדעתי הליהוק לא נורא השנה. באמת יחסית לאח הגדול הליהוק של המירוץ מסווה יותר טוב את אלו שמלוהקים והסיבות/חברים/משפחה/קשרים... שהביאו אותם למירוץ. לדעתי כמו בכל העונות ובכל התוכניות כולם מכירים את כולם, כולם חברים של כולם. הבן של דודו טופז, פנינה רוזנבלום, הדוגמן רז זלצרמן וחברתו הדוגמית שעוברים מריאליטי לריאליטי, דואניות, הדתלשיות...
נראה לי שכמו בעונות קודמות ותוכניות אחרות, עם הזמן נבין ונוכל לנחש בזכות מי ומה זכו המחוברים/מקושרים שלוהקו להשתתף בתוכנית.

לגמרי. זה בדיוק מה שעובר לי בראש שאני צופה, למה לאח

הגדול אין ליהוק מוצלח כמו במירוץ למיליון. אפילו לא מתקרב..
מעניין אם זה בגללה מלהקים או שפשוט שסוג האנשים שהולכים למירוץ למיליון שונה מהאח הגדול. אני ממש נהנית לראות כמעט את כל הזוגות. תענוג. באח הגדול חלק גדול מהדיירים לא מעניינים אותי.

נליאו

New member
אתה לא לבד, יפה משעשעת ומעניינת, מקווה שתשרוד יותר

מכמה זוגות לא מעניינים, בעיקר התאומים הכושלים וטילטיל ומזרחי הלא מצחיקיפ

JAMES DEAN

New member
פרק 8 - נפרדים מגרוזיה בהדחה

היום הזוגות יחפשו רמז בתוך *מטריושקה.

בבושקה = סבתא ברוסית

ny22

New member
מנהל
אגב, זה שרון אמר "בשבילכם...." זה לא מעין ספוילר?

או שאני מתבלבל?

DDN

New member
חשבנו ככה

אבל לא.
רון תמיד אומר את זה, ואם שמתם לב, בפרסומת הוא אומר "אני מצטער, בשבילכם המירוץ הסתתיים". לטילטיל ומזרחי הוא אמר "אני באמת מצטער". כלומר מה ששמענו בפרסומת זה משהו מוקלט, מפעם.

ny22

New member
מנהל
מה האפשרות השניה מלנשק את היד?

פיספסתי את מה שרון אמר...

למעלה