פרק 8 - נפרדים מגרוזיה בהדחה

laei49

New member
אף פעם לא הבנתי מה הקטע "לעשות לנו מתח"

נגיד שטילטיל ומזרחי עכשיו הגיעו אחרונים, מה הם מופתעים?
הרי כשבאו לעלות במדרגות אז עצרו אותם, לא...?כי רוני ויעל שם אצל רון שחר.
חבל שהם הודחו...
&nbsp

לדעתי הדלומיות היו כבר במלון כשהם הפכו את השעון...

ראו זוג אחר עובר ליד העצור, ואין סיבה שיהיו מספר כניסות שונות לאתר.
מזכיר לי משהו ;)

פרארי1

New member
אני מריח פה הודאה

שהייתם כבר אחרי מקלחת וארוחה טובה כשצמד ה"חיים שלי" פספס את הפניה שעאלק הכריעה את גורל המירוץ.
&nbsp
תכלס, לא באמת מפתיע

Roei152

Well-known member
מנהל
דואני לא דלומי יא חכמים שכמוכם
אל תהיו לי עכשיו כמו טילטיל זה לא מתאים לכם !!!! כן אני יודע שאני מדבר איתכם.....

אי אפשר היה לדעת אם רוני ויעל או טילטיל את מיקומם עד הסוף

כי אולי הבנות הגיעו קודם? הרי מזרחי לא ראה אותן?

חייב לומר שטילטיל ומזרחי נתנו פייט ראוי היום

אמנם סך הכל ההדחה ראויה כי הם באמת מהזוגות החלשים אבל דווקא היום הם הפתיעו לטובה. הייתי מעדיף שהתאומים יודחו, אבל ביכולת הזו שלהם זה יקרה די מהר

פרארי1

New member
ושוב, כרגיל, מזלזלים באינטליגנציה שלנו

אם הדואניות עקפו את טילטיל ומזרחי בזמן שחיכו לשעון החול, שני הזוגות ידעו בדיוק מה המיקום שלהם וכל מה שהיה על השטיח היה מבויים.
&nbsp
אם הן עקפו בניווט או בכל שלב אחר, אז כל הקטע שכאילו הם רצים יחד במדרגות ושומעים את ארבעתם צועקים ומדרבנים, היה בלוף בעריכה.
&nbsp
למה זה מגיע לנו?
למה לא יכולים להציג את הדברים כמו שהם באמת?
אצל האמריקאים כשיש מירוץ צמוד לשטיח, רואים את כולם רצים, רואים מי עוקף את מי וכשיש פער גדול, זה גם ברור.
מי הגאון שהחליט שלקהל הישראלי לא מגיע לראות את זה?
מי החליט שצריך לבנות מתח בכל מקרה, גם אם בפועל זה לא היה כזה צמוד? ואם באמת היה צמוד, שיראו אותם מתחרים בריצה, מה הבעיה עם זה? לא מספיק מכובד בשביל ההפקה הישראלית הנכבדה?
או שאולי זה בגלל שאם יראו אותם רצים יחד זה יקח שתי דקות וככה, יכולים לביים סצינה של חמש דקות לכל זוג על השטיח, שכאילו הם לא יודעים באיזה מקום הם.
בעיני זה מגוחך.
&nbsp
היום צלם הטסטות של גל וליאל הצטרף לזה של וובה ואלה ויצא מפוקוס, לפחות בפרומו נראה שבפרק הבא זה של וובה ואלה התאפס סוף סוף...

לא נראה שזה הולך להשתנות בהמשך העונה

כנראה צורת העריכה הזו היא החלטה הפקתית, סמוך עליהם שהם עשו כל מני מבחני חתך ופיילוטים כדי לראות איך למקסם את הרייטינג שלהם.
לנו לא נותר אלא לנסות לתפוס אותם בקטנות:
היה לי מוזר שהברביות הניפו את החצי טון בגבורה רבה [יותר מהתאומים, מסתבר] בעוד שהאחיות דלומי & דואני בקושי הצליחו להזיז את חלקי הברזל הכבדים - שניהם יחד. רוני ויעל רקדניות ושחקניות, ומתאמנות כל החיים שלהן. אגב אותה רוני , כמו סופרסטאר אמיתית הביסה בהאבקות את אותן 2 הברביות אחרת אחרי השניה. גם יעל, שהפסידה, לא הובסה בקרב שלה כמו למשל לינור ויוכי מול טופז והשני...
היה לי מוזר קצת במשימת הדבקת השלטי תעמולה הרודניים- זוגות שהכילו לפחות בן אחד, הבן הרים את בן/בת הזוג על הכתפיים וגם ככה הרוכבת הגיעה בקושי- אבל הברביות והדואניות לא ביצעו תרגיל מעין זה ובכל אופן השורות העליונות היו מודבקות למופת
&nbsp
&nbsp

פרארי1

New member
סביר שהן עבדו באותה טכניקה על המודעות

פשוט לא הראו את זה, אני יכול לנחש שהן לא נראו במיטבן בסיטואציה ואולי ביקשו שזה לא ייראה על המסך.
לגבי סחיבת הברזלים, בהחלט יש נקודות תמוהות, בעיקר שהתאומים לא תקתקו את זה הכי מהר מכולם, ייתכן שהם סתם מנפחים שרירים במכון כושר אבל לא באמת חזקים כמו שי המושבניק, שנראה כמו הגבר הכי חזק שם ובהפרש ניכר.
אגב, להבדיל מכמה כותבים פה, שי ושני חביבים למדי בעיני, בעיקר הוא.
זה שאין ביניהם את הפוצי מוצי של גל/ליאל או רז/אלכסה, הופך אותם להרבה יותר משעשעים בעיני, כמו גם את וובה ואלה, שאם עדיין היו זוג, סביר שהיו די מעיקים, ככה היא לא מעיזה לנגן לו על הרגשות יותר מדי וגם כשכן, הוא לא צריך ללכת על ביצים ופשוט מעמיד אותה במקום כשמצד שני הוא מפרגן ותומך בה יותר מבני הזוג שאינם אקסים.

שפו ליעל דואני, המהלך האחרון הוכיח שהיא אישה חזקה

לא רק פנים יפות , וחכמה הא דחפה את האחות ה"קטנה"

לא איבדה עשתונות במהלך עם הרכב והדלק , טירוף של שעות תיקון

ושוב החזיקה את האחות הקטנה, במשימת המפעל, משימת החציר כמובן

עם כל מיני פאקצות מתוכניות ריאליטי שמנסות להוכיח "שהן נשים חזקות" - כל מיני אמירות באמת מנותקות מהמציאות

דם של קרח בעורקים שלה,

שפו כרישה

מקדיש לך את הפתיחה של ,OZ

https://www.youtube.com/watch?v=wO_sId4JOAg

ny22

New member
מנהל
למרות שאני ממש אוהב את רוני ויעל

והן מקסימות בעיני

הייתי רוצה שהן יודחו.
מהסיבה הפשוטה שאני אשמח אם טילטיל ומזרחי והתאומים ישארו

&nbsp