לתת משימות כאלו. צריך להכיר בכך שצמחונות/טבעונות היא חשובה לא פחות מענייני כשרות
כמו שלא היו חושבים לתת משימה של לאכול בשר חזיר,
ככה שבמידה ויש צמחונים יש להתחשב בהם ולא לתת משימות כאלו!
פעם צמחונים, ובעיקר טבעוניים- היו נחשבים ל"עוף מוזר"
היום יש יותר ויותר אנשים שדוגלים בכך, מטעמי בריאות וגם אידיאולגיה
אני מאמינה שאוטוטו באמת יתחילו גם במשימות מסוג זה להתייחס לזה ברצינות.. או לפחות מקווה
בעונה הקודמת הזוג הדתי (שושי ושושה לא זוכרת את השמות כבר) היו צריכים להיכנס למקדש כלשהו ולקבל ברכה. הם בחרו לא להיכנס בגלל שזה עבודת אלילים. ועל זה קבלו עיכוב
אז כן, יש אפשרות לבחור לא לעשות משימה.
לפי דעתי אלה שהולכים לתחרות הזאת יודעים מראש למה הם הולכים אז שלא יתבכיינו
כי אין לזה גבול. יצטרכו לעצור צילומים בשבת כדי ששומרי שבת יוכלו להשתתף, ולא לתת משימות פיזיות כדי שנכים יוכלו להשתתף, ולא לתת כל משימה של אוכל כמעט (בגלל טבעונות), ולא באנג'י כדי שאנשים עם פחד גבהים יוכלו..
בקיצור אם נתחיל זה לא יגמר. אי אפשר לעשות את זה..
אחרות?
למה לא להתחשב בפחד גבהים? למה לא להתחשב בשומרי שבת? למה לא להתחשב בנכים? למה לא להתחשב בבעלי קיבה קטנה? למה לא להתחשב בשונאי חריף?
אפשר להמשיך עוד שעות ומה שאני אומרת זה שאי אפשר להתחשב בכל העולם כי אז לא יהיו משימות..
המטרה שהמשימות יהיו קצת קשות ולא בילוי. אי אפשר להתחשב באידאולוגיות ובהגבלות של כולם..
וזה עניין של עקרון והתחשבות בדת, גם הצמחונות היא סוג של דת.
אי אפשר להשוות את זה לאנשים עם מוגבלויות כי הם לא עוברים את המבדקים ואם יאשרו להם מירוץ כזה זו תהיה סכנת חיים.
אם כבר יש זוג דתי וזוג צמחוני אז אפשר להתחשב בעניין הזה.
ושוב בעלי קיבה קטנה לא יגידו "אני מתנגד לאוכל באופן עקרוני".
בדיוק כמו שאכילת כשר היא עניין של אמונה
כל הייתר זה סוג של העדפות העדפות- חריף, פחד גבהים... זה כמו שאני ממש ממש מפחדת מג'וקים, אבל לא מצפה שיוותרו לי על משימה בגלל זה כי זה לא משהו של אמונה