שמתי לב שכל עונה מתעכבים על מדינה מסויימת
ג גםצופה Member מנהל 9/6/13 #128 גם בעונה שעברה בכל מדינה היו שני לגים... אבל הלגים לא נמרחו על פני שניים וחצי/שלושה פרקים
ג גםצופה Member מנהל 9/6/13 #129 הוא לפחות לא השוויץ כל כך על זה שהוא שחקן כדורגל (ע"ע טום...) והוכיח בגדול את היכולות שלו...
א אורישקי New member 9/6/13 #30 וואי הריב מכשפות של מור ודבי מתגבר אבל דבי זו המכשפה הטובה. מור אישה יפה ורעה!!!!
C choco2602 New member 9/6/13 #33 אני בעד מור אין לי שום בעיה עם הרוע שלה.. מגיע לדבי קצת רוע, היא מעצבנת..
ש שועל הדיסקו New member 9/6/13 #36 חוסר הפרגון והעידוד בין רומי וקורל בעוכריהן הן היו יכולות להצליח הרבה יותר אם רק היו פחות רבות ומתווכחות ויותר מפרגנות ומעודדות זו את זה, כמו אינה ובר. למרות שהן הפייבוריטיות של השועל, השועל לא רואה אותן למשל עוברות את משימת הגמר שעברו אינה ובר שהיו לגמרי אחת בשביל השנייה במירוץ.
חוסר הפרגון והעידוד בין רומי וקורל בעוכריהן הן היו יכולות להצליח הרבה יותר אם רק היו פחות רבות ומתווכחות ויותר מפרגנות ומעודדות זו את זה, כמו אינה ובר. למרות שהן הפייבוריטיות של השועל, השועל לא רואה אותן למשל עוברות את משימת הגמר שעברו אינה ובר שהיו לגמרי אחת בשביל השנייה במירוץ.
N ny22 New member מנהל 9/6/13 #40 גדול נראה לי כל הזוגות באותה משימה! זה מאוד נדיר חוץ מהמשימה הראשונה במירוץ כולו...