פרק 8 - נפרדים מספרד

רונית קצת מתחילה להמאס עליי...

בהתחלה ממש אהבתי אותה,
אבל נמאס לי שכל פרק היא בוכה כמה שהיא באה מהאשפתות, אין לה כסף בגרוש, מתווכחת עם המוכר על מחיר המטרנה לבת שלה...(ציטוט מדוייק מהפרק הקודם)
ואחרי כל זאת,
יש לה כסף לסילקון בחזה, בניית ציפורניים וחימצון בשיער
מילא כל זה,
אבל תוספות שיער? מנסיון אישי שלי (מודה שבמשך שנה וחצי נפלתי בפח הזה) זה עולה ה מ ו ן (אני אישית שלמתי 3,500 כל 3 חודשים)
ולכן כבר הגעתי למסקנה שזה פשוט לא שווה את הכסף, אז איך היא יכולה לבכות שקשה לה ובקושי יש לה איך להאכיל את הבת שלה,
ועדיין להוציא כאלו סכומים?
לא שאני נכנסת לה לכיס, אבל שלפחות תפסיק להתבכיין כל פרק כמה שקשה לה וכמה היא צריכה את הכסף

היה עדיף לרונית, להשתמש בכסף להשתלת מוח או פה

נורמלי

היא אמתמקשקשת יותר מדי

לא ידעתי שתוספת שיער זה יקר

אבל היא סיפרה שהיא עשתה זאת?

סיליקון זה מאוד יקר עשרות אלפים = הרבה מטרנות....

אם אני לא טועה היא אמרה את זה בפרק הראשון

בכל מקרה, זה ממש קל לזהות שאלו תוספות שיער,
ושוב, לצערי אני כ"כ מבינה בזה כי גם אני עשיתי את השטות הזאת (ובאמת מתכוונת שאומרת "לצערי")

אני בכלל חושב שכל עניין צביעת שיער לנשים זו

שטות

עבדתי עם מאות נשים , טוב לא מאות, עשרות רבות, בין הגילאים 20-40

ושיער טבעי הוא יפה מאוד

וחבל על הכסף בנושא זה

וגם תוספת שיער

אני לא יודע איפה בעלה בתמונה

אבל צריך סדר עדיפויות

laei49

New member
צודקת..

זה עולה המון והאמת למרות שזה לא העניין, אני מאמינה שבלי כל הדברים האלה והאובר איפור היא הייתה נראהת הרבה יותר יפה..

באמת שאין לי בעיה שהיא מטפחת את עצמה, להפך אני חושבת שכל אישה, לא משנה מה המצב הכלכלי שלה צריכה גם קצת להשקיע בעצמה
אבל הכל אפשר לעשות בטעם,
ובטח שלא בניתוחים ותוספות חיצוניות. גם אני מאמינה שבלי כל אלו היא היתה נראת הרבה יותר יפה !

אותי מעצבן שהיא לא נותנת ללירן לדבר

היא חפורת וחוזרת על עצמה (כל הדברים שאמרת) וגם שהוא מתחיל לדבר זה בערך חצי משפט ואז היא תופסת את כל הבמה ומדברת ומדברת ומדברת, זה די נמאס. ובהתחלה היא הייתה הפייבטורית שלי אבל קצת לרדת לי ממנה.

רונית נראה לי קצת טעתה בראלטי...

זה לא הראלטי שבו מתמסכנים,ובוכים על מר גורלכם ומדוע מגיע לכם המיליון.

זה פאקינג מירוץ.ההפקה העונה של המירוץ מנסה יותר מידי למכור לנו הצופים מלודרמות רגשיות בין בני זוג,בין אחיות,בין חברים וכו... הקטע הדומיננטי בתכנית המירוץ למיליון הוא המירוץ עצמו,המשימות ומה שמתלווה לכך.אבל לא המחוץ למירוץ.

רונית מתחילת הפרק ה1,מדברת יור מידי על אני אני אני,(גם שזה מוצדק כמו שנהגה בנדיבות כלפי זוג המבוגרים)אבל יש לה נטייה של אובר דיבור על עצמה,נסיונות מרובים מידי להצחיק אותנו הצופים.אז אולי במיקרוקוסמוס הקטן שלה היא מסמר החבורה,אבל לא כל מה שמצחיק את בטי וזק'לין מהמספרה השכונתית מצחיק את עם ישראל.שתרגיע קצת כי חבל יש לה ולבן זוגה פטנצייאל.

אם הם לא עפו בפרק הבא.

חחח וטוב שכך!

לא סובלת תוכניות שבהן כל מתמודד משתפך חצי פרק על מר גורלו
אם הייתי אוהבת את זה,
הייתי מאזינה ל"ציפורי לילה משוחחות..."

innocence

New member
ומצד שני, הם טובים

ולמרות כל המסכנות שלה, היא אישה אינטיליגנטית, וחכמה, והזוגיות ביניהם טובה.
אז נכון שאני לא אוהבת את המסכנות הזו שמניסים להציג, אבל לא חושבת שבגלל זה מגיע להם לעוף

elad84m

New member
זה רק אני או ש

מה קרה עם הפרסה של מעיין ובת אל
לא שיש לי משהו איתן - דווקא חמודות... אבל חתכו את הקטע הזה לגמרי כלא היה

NP16

New member
לא היה להם פרסה, דבי ודנה ומור וליאור עשו .

אגב, נראה לי זה טוב לעשות פרסה, עוד לא זכור לי זוג שעשה פרסה והודח. גם עונה שעברה אינה ובר קיבלו הרבה פרסה וגם עיכובים , ונשארו. (אולי חוץ מלג אחד שהיה לג ללא הדחה והן כן הגיעו אחרונות,אבל לא זכור לי אם זה היה מעיכוב)

NP16

New member
אני זוכר דווקא את המקרה שלהם,

שהיו צריכים למצוא רמז בעיתון ונתקעו על זה יותר מדי זמן, זו הייתה הדחה מצערת אבל אני לא חושב שזה היה בגלל הפרסה.
אולי אני טועה, בכל אופן, תמיד אחרי הפרסה יש מספיק משימות כדי לשנות הכל וזה שעוקבת יכול לתת לך דרייב מסוים שלא היה לך אם לא היית עושה את הפרסה.

גםצופה

Member
מנהל
חן ואלון הודחו בגלל שהם נתקעו

באחת המשימות ולא בגלל הפרסה.
דווקא את בר ואינה קיבלו פרסה כל הזמן והן דווקא אלו שזכו במירוץ...

למעלה