פרק 81- "האישה האחרת"

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifלא מושלמת , מהממת ! .

מושלמת - היא לא ! . אני שונאת את האופי שלה . היא סנובית , וחשה . אבל אי אפשר לומר שהיא לא הכי יפה בעולם ! [אחרי בר רפאלי
] השומרת בבצפר שלנו הייתה איתה [עם אגם] בצבא . והיא מספרת לנו שאגם היא מ-זה סנובית :/ .

אהמ אהמ../images/Emo14.gif

פגשתי את אגם 4 או 5 פעמים והיא ממש ממש ממש לא סנובית
השומרת הזו סתם עובדת עליכם כי אגם לא סנובית ואני יודעת את זה מהיחס שלה אלינו (המעריצים מהפורום ובכלל לכולם) תאמיני לי שאני שומעת סיפורים מדהימים שהיא מתייחסת מדהים גם לאנשים שסתם פוגשים אותה ומבקשים חתימה או משהו כזה וגם כשאין לה כוח לאף אחד היא מתייחסת יפה לכולם ובהצגה שהיא הופיעה בה שזה כל יום כמעט להופיע הייתה איתה איזה ילדת שהופיעה איתה והיא סיפרה שאגם מתייחסת אליהם ממש יפה וכל הזמן עוזרת להם כשהם צריכים משהו ועוזרת להם ללמוד טקסטים אז סנובית היא ממש לא ובקשר לזה שבר רפאלי יותר יפה ממנה זה מה שאת חושבת אני לא:)

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifממממ ...

מה שאת אומרת , שהיא מתייחסת למעריצים שלה יפה , זה נכון . ואני אגיד לך גם למה ; היא רוצה שלא תחשבו שהיא כזאת - סנובית . אז היא "משנה" את עצמה ובין רגע היא הופכת להיות נחמה וכו' .. השומרת שלנו לא עובדת עלנו .. היא נמצאת בחברתה המון - יותר מ4-5 מפגשים של שעה בערך . ובדרך היא מכירה את האופי שלה , איך היא מתנהגת ומתייחסת . אבל אני אוהבת את אגם , ובגלל זה אני בפורום שלה .. אז אל תחשבי שאני מנסה לרדת עליה בגלל שאני לא אוהבת אותה , פשוט , נמאסו כבר כל ההצגות האלו שלה :/ . ובקשר לבר רפאלי , צודקת , אמרתי רק את הדיעה שלי :] .

אלו לא הצגות../images/Emo14.gif

אמרתי לך יש ילדה אחת שאני יודעת (ואני בטוחה שיש עוד הרבה) שהייתה איתה בהצגה וזה חזרות של הרבה הרבה זמן והיא אומרת שאגם ממש נחמדה ומתייחסת אליהם מקסים אז למה אליהם היא מתייחסת מקסים ובצבא היא לא זה סתם שטויות והשומרת הזו סתם אומרת לכם שטויות ואתם אוכלים את זה זה הכל בא מקנאות שמקנאים בזה שהיא מצליחה והיא לא מתנפחת כמו כל המפורסמות האחרות היא פשוט בנאדם טוב ואלו שאומרים שהיא סנובית פשוט מקנאים בה או מאמינים לשטויות שמאכילים אותם... ואני מבינה שאת אוהבת את אגם אז למה את חושבת שהיא סנובית? הרי על אלה שאוהבים/מעריכים/מעריצים או מה שזה לא יהיה לא אומרים שהם סנובים...

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifאמממ ... כנסי .

א. עזבי , אין לי כח להתווכח איתך . זה סתם דפוק להתווכח על זה בכלל . כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה ונגמר העיניין !
ב. אני מעריכה את היופי שלה !

למעלה