פרק 88- ממבו ג'מבו

panda0zombie

New member
מסתבר שפריצי לא אוהב לעשות דברים כמו כולם

כן תבורי הייתה בחירה די גרועה של סוכנים אבל הוא היחידי שהיה מטומטם מספיק בשביל להסכים
כן אגם יצאה לא משהו בפרק הזה

שיר m

Well-known member
פרק מעצבן

אגם הורסת לי את לירון. מצליח זה חבר יחיד במינו! את אל תתערבי!
&nbsp
ברור שזה נסגר. מה חשבתם, שיישאר בור פתוח באדמה? לא ראיתם סרטים? זה תמיד נסגר.

panda0zombie

New member
מצליח הוא יחיד ומיוחד

מצלירון זה הברומנס האהוב עליי כאן

חשבתי על המשפט האחרון שלך כשרחלי החליטה בכל זאת לעשות את זה. תמיד בסרטים כשאתה מהעתיד אומר לך לא לעשות משהו אז אל תעשה אותו

שיר m

Well-known member

(אני תמיד מסכימה איתך ואין לי מה להוסיף אבל את צריכה לדעת שאני מסכימה איתך
)

מצלירון זה ברומנס רציני

אמנם צריך לא לעשות את הדברים שאתה שולח לעצמך מסר מהעתיד, אבל זה אף פעם לא ימנע. אם היה לי שקל על כל פעם שאדם עשה משהו למרות שהזהיר את עצמו... הרי כמו שאמר אודי, היא די נועדה לעשות את זה לא משנה מה. אם היא לא הייתה עושה את זה לא היה כיתוב על התמונה מלכתחילה. אבל אני לא דואג לרחלי.

panda0zombie

New member
הם לא זזים

כן סוזי תמיד הכי קל להפיל הכל על השכונקים. רואים גם איך מנסים לטפח אותם
סוזי מאשימה אותם שהפלילו אותה והמציאו סיפור על מטה מכושף וסביר להניח שיאמינו לה אבל מצד שני היא ושאר הנרקיסים תמיד האמינו שהשכונקים מטומטמים מידי בשביל להיות מתוחכמים

תקשיבו לסקסספול הוא יודע מה הוא אומר. מצליח המציא עכשיו משפט ואם זה לא יהפוך בעתיד למשפט סבא אז זה לא בסדר
ציפיתי שלאגם יהיה מבטא יותר טוב
אגם הורסת לי את הברומנס! עד כאן. מצליח זה חבר נשמה יחיד ומיוחד. תומך גם מרחוק
אני מקווה שלא יגררו את הכעס שיש ללירון עכשיו על מצליח והמטה.

זה הכתב של רחלי. טוב הייתה לי תחושה.. אבל נכנסים עכשיו למסעות בזמן! מתה על זה
כשאתה מעתיד בא אלייך ואומר לך לא לעשות משהו בדרך כלל יש סיבה.. אבל זה באמת הייעוד של רחלי. זה כן יהיה נחמד אבל לראות באחד הפרקים הבאים את הרגע שבו רחלי חוזרת לעבר וכותבת לעצמה לא לעשות את זה. גורם לי לחשוב על איזה אסון כבר קרה
ברור שאודי חכם. זה די המאפיין שלו..
אז הם מצאו את הקבר של פריצי? מגניב.
לרגע חשבתי שתבורי בגד בשכונקים שוב. היה כיף לראות את נמרוד סובל
אהא נכון זה באמת נראה כמו F מה שיש לרחלי ונמרוד ביד
הקברים תמיד נפתחים.. לא שבאמת הייתה שם גופה. כנראה. הפתחים תמיד נסגרים שלא ישחקו אותה מופתעים
היה יכול להיות יפה עם כולם היו אומרים לרחלי לא זזים
סביר להניח עכשיו שרחלי תגיע לפריצי תשמע את הסיפור, תחזור ולה זה ירגיש כמו שעות אבל לשאר זה ירגיש כמו כמה דקות

מחכה כבר לשבוע הבא..

למעלה