הפרק אתמול יה משהו../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif
אוי וי זמיר זה מה שנותר לי להגיד חחחחחח דבר ראשון אני חייב חלציין שבגלל מישל כמעט השתנתי במכנסיים! שהיא אמרהנ כזה מה אמרת? בונג'ורנו? בונג'ורנו אתה! חחחח ואם הפרצוף שהיא עשתה ולדעתי היא הייתה מעולה בפרסומת ולא הבנתי אם ההגדרה של דוגמית משנות ה80 היא לטוב או לרע אולי זה אומר שהיא מיושנת או אולי זה מחמאה...... ואיזה חמודה אליסיה ובטח גם השנה רוסייה תנצח אני בטוח בזה שהיא תזכה וניראל תשחט בכפר שלה ויעשו חפלה כי יש דודים ובני דודים והורים וההורים של אמא של ההורים חחח אני אישית הייתי רוצה לראות את כריסטין שסוף סוף חידתה פוצחה וגילו שהיא רוסייה את מישל כי אנוכי אוהב אותה מאוד מאוד מאוד היא הכי עושה לי את זה ואת אליסיה כי היא הכי מיוחדת וכניראה גם תזכה
ביום רביעי הגיע פנאי פלוס עם ראיון גדול עם נטלי סבג, כשמכנים אותה "המודחת הטריה" ושאלו אותה "מה תעשי עכשיו אחרי התכנית" וכולי וכולי. כנראה הדבילים האלה חושבים שזה מגיע רק בימי חמישי לכולם. :\
אלכסנדרה סוכנת הדוגמניות הטיבה לאבחן את האופי של הדוגמניות. ( נראה לי שכריסטין תתפוס כנפיים במהרה) - נפתרה סוגיית צבע עיניה של מימי- תמונות הילדות עזרו לגלות שאלה הן עדשות מגע צבעוניות... -האם זה רק נדמה- או שמישל נוהגת לדבר כאילו היא מתרגמת לשפת חרשים (בהגזמה) אם כי היו לה יציאות לא רעות בכלל.[בונג'ורנו? יו בונג'ורנו]. -איזה מוזר נראית אמא של ניראל- סקנדינבית משהו / או שנשפך עליה בטעות בקבוק מי חמצן. -"הפסטה לא מחכה לרוטב" = ההפקה נותנת יותר מדי לצופים לחכות להדחה. מה זה משיכת הזמן הזו?