פרשתי להכין לי ארוחת ערב

פרשתי להכין לי ארוחת ערב

וכשחזרתי גיליתי ששרשור שמלכתחילה היה בעייתי, הפך למתקפת שרצים. מה קורה לכם תגידו לי? ההודעה הפותחת של השרשור לא הובנה כראוי, גם על ידי, מקובל. אנשים הגיבו והביעו מחאה נגד הטענות וזכו למתקפה עויינת מכמה חזיתות והשיא היה גלישה לגינויים וקללות. לא עבר יותר מדי זמן, בלשון המעטה, מאז הפעם האחרונה שהבהרתי וחידדתי את נהלי הפורום ובכל זאת נראה שיש מי ששכחו. בחרתי למחוק את השרשור כולו היות שמלכתחילה היווה פתח לוויכוחים שלא מתאים לי שיחזרו על עצמם. טענות ושאלות בנושא - במסרים.

Oיון

New member
נראה לי שיהיה רעיון טוב,

אם כל אחד יקרא את ההודעה שהוא שולח שוב, שניה לפני שהוא שולח. לא הייתי חלק מהשרשור, ולא יודעת במה מדובר, אבל חלאס עם מה שנהיה פה בימים האחרונים.. המקום הזה היה כל כך נחמד עבורי, וחבל שהוא נהרס ככה..

מסכימה../images/Emo45.gif

בזמן האחרון האווירה פה בפורום באמת נהייתה עכורה, ונראה לי מאוד מעניין שבדיוק דקה אחרי גולש בעייתי נחסם פתאום צצים להם עוד כל מיני גולשים לא מוכרים שמוחיכים אותם דפוסי התנהגות כמו של אותו גולש, ופותחים גם הם בריבים עם חצי מהפורום

שלום לך תפוז חיבוקים

וברוכה הבאה לפורום
אחרי שתספרי לנו קצת על עצמך אשמח לתת לך את המתכון למה שבישלתי אתמול (אוהבת מוקפצים?)

המוקפץ של פני בובה:

משרים נתחי חזה עוף במרינדה הכוללת מיקס של רוטב סויה, רוטב טריאקי, שמן שומשום ודבש לפי הטעם. חותכים ירקות שאוהבים: בצל, גזר, פלפל, כרובית, פטריות ומה שבא ומטגנים בסיר גדול. את העוף מטגנים עם קצת בצל, חולטים נודלס ומערבבים הכל ביחד ומוסיפים תיבול לפי הטעם. בתאבון

טרם התפנינו לספק שירות זה

אולי בעתיד כשהכנסתי תגדל אוכל להחזיק רכב ולספק שירותי משלוחים. כרגע ניתן לקבל שירותי TAKE AWAY

Mip Mip

New member
לכמה זמן?

ועוד שאלה: את מערבבת הכל כשזה עוד על האש?

כן

אני מבשלת את הנודלס חלקית ומוסיפה לירקות ולעוף עם הרוטב, וביחד זה מתבשל כמו שצריך. הפכנו לפורום שנותן שירות גם בבישול... עכשיו תני את המתכון המנצח של אמא שלך לג'חנון!

הרעיון של חליטה

הוא השרייה למשך זמן מאוד מאוד קצר (עד דקה לרוב) במים חמים ומיד לאחר מכן העברה למי קרח. אני מניחה שכאן הרעיון הוא בישול במים חמים?

אכן

מה חולטים בצורה שתיארת? אני מכירה חליטה של תה כשהכוונה היא רק לבישול במים חמים.

כל דבר שרוצים לחלוט

בדרך כלל מדובר על ירקות שרוצים לקלף או לגרום להם להראות בצורה שונה (בצורה של תלתלים לדוגמא) זה טריק מאוד ידוע... אני לא יודעת איך חולטים תה ברמת המפעל שמייצר אותו, מה שאנחנו עושים בבית (ששמים אותו במים חמים) עד כמה שידוע לי לא נקרא לחלוט.

למעלה