פרשת השבוע

Lhuna1

New member
בגללך ניסיתי עכשיו להזכר איפה מכשיר ה-DVD שלי

חשבתי שכשעברתי דירה (לפני כשנתיים) בטח השארתי אותו באחד מהארגזים במחסן שאפילו לא טרחתי לפרוק, או שתקעתי אותו באיזה ארון שלא פתחתי מאז.
ואז אני מרימה עיניים למזנון שמתחת לטלויזיה, מנסה להזכר, ורואה אותו שם ממש מולי שוכב עזוב צובר אבק, מחכה לנס שמישהו יחבר אותו לחשמל.

Lhuna1

New member
הלוואי שיכולתי, אבל לצערי אין לי איך. מאחלת לך בהצלחה!

סינפיל

New member
עדכון קצר

מסתבר שבית אבי חי מסכים לחלק, בחינם, דיסקי DVD של הסדרה (נומינלית, לאנשי חינוך והוראה ולהם בלבד, אך, בעקבות פנייתי, בחמישי האחרון, הסכימו לחלק, גם, לי, חרף העובדה שאיני כזה) והזמין אותי לאסוף אותם, מלובי משרדיו שבירושלים, בשלישי הבא (22.10): עדיין לא ברור מה מכילים הדיסקים (כל 35 הפרקים של שלוש העונות? רק חלק מהפרקים/מהעונות? רק פרק אחד?) ואפילו באיזו אריזה יגיעו, אך, זוהי, לפחות, התחלה. הולך, גם, לפרסם בקשה באתר אגורה, לפחות, עד שדברים יתבהרו.

סינפיל

New member
בידיי

כפי שאתם יכולים לראות, לא כל הפרקים ואפילו לא רובם, אך, בהחלט יותר טוב מאותו דיסק, שחולק עם טיים אאוט וששמעתי עליו במרשתת (ובהתאם, הסרתי את המודעה שציינתי בהודעה הקודמת): כתבתי להם שאם ימצאו דיסקים של פרקים נוספים, אשמח לשמוע (אין לי מושג אם, בכלל, היו להם נוספים מלכתחילה, לא ממש ידעו להגיד לי, לפי הקישור לפריט מספריית אוניברסיטת ישיבה שציינתי דלעיל, נראה שדווקא כן, אך, אולי, אלה יועדו, אך ורק, לגופים ציבוריים?). וכרגע, איני מעוניין לנקוב בשמות ובכותרים, אך, יש סיכוי טוב מאוד שבמהלך השבועות הקרובים, אקבל, בחינם, לפחות עוד מארז אחד (ואולי יותר) של לפחות סדרה נוספת שמעולם לא יצאה למכירה מסודרת בחנויות (אעדכן לכשיהיה רלוונטי): כל זה מזכיר לי כמה עצוב שכמו הבורגנים, גם פרשת השבוע מעולם לא יצאה על DVD למכירה מסודרת (וכמו הבורגנים, אף אינה זמינה בוי.או.די. ובניגוד להבורגנים, אף אינה זמינה באורח פיראטי!) ושאלה הדרכים היחידות לצפות בסדרות הללו כיום. אגב, בתאריך 10 בספטמבר 2020, ימלאו עשרים שנה לעלייתה של הבורגנים למסך: מתפלל שבתקשורת יבצעו איזו מחווה ושזה יניע כדור שלג שיחזירה לתודעה הציבורית ויצליח לקדם את כל עניין הוצאתה על DVD.

סינפיל

New member
והפעם, סדרה מלאה!

מזכיר לי שצריך לקדם, גם, את הוצאת פרשת השבוע המלאה על DVD. אעדכן במהשך אם אצליח להשיג עוד.

למעלה