פרשת השבוע

Justin Angel

New member
נהדר - מונותאיסט סלקטיבי.

´התנ"ך קדוש ואני מאמין בו בלב מלא... לפחות בקטעים שאני אוהב". ברכות זוהרות והדיון בנינו רשמית נסגר לבקשת ההנהלה

Tatu4Taty

New member
מדהים איך שאתה מסובב דברים....

הנקודה שלי היתה ביוק על זה... אני לא מאמין בו בלב מלא ואני לא מונותאיסט, כפי ששמת לב כתבתי בהודעה הראשונה ה´ הוא אחד מהאלים שלי...

Justin Angel

New member
בבקשה.

אתה עדיין מונותאיסט. אתה סה"כ מונותאיסט שמאמין בכמה אלים. וכנאמר, הדיון בנינו לבקשת ההנהלה נגמר. יום נעים

Tatu4Taty

New member
הדיון נגמר אבל מסתבר שהסלקטיביות לא

איך אתה יכול לקרוא לאדם אשר מאמין בכמה אלים מונותאיסט? במיוחד שאמרתי שאני שלם עם התנ"ך אשר מעודד מונותאיזם

Tatu4Taty

New member
ממש אבל ממש לא מבין אותך

גם את היחס והזלזול באנשים ובאמונותיהם וגם את היכולת הנפלאה להפוך דברים מקצה לקצה... במיוחד בפורום כזה שאמור לניות יותר פתוח לגבי תאוריות ודעות יש אדם אשר פוסל דברים עוד לפני שהוא הבין אותם לעמותך, אני השקעתי מחשבה בנסיון להבין את התאוריות שלך אבל פשוט אין בהם היגיון. ממש חבל... דווקא אתה אחד האנשים שציפיתי ממנו ליותר הבנה, מסתבר שטעיתי.

Justin Angel

New member
נגיד את זה ככה...

ציטוט מאיזה סדרת טלוויזיה "מייקי, אתה גבר סטרייט ששוכב עם גברים." תעשה הקבלה :) אל תדאג, בסופו של דבר תבין :)

TheBlueOne

New member
אני לא רוצה להתערב או לפסוק

לטובת מישהו אבל שמתי לב למשהו.. ג'סטין- יש סיבה שכל פעם שמישהו מעצבן אותך אתה מקביל אותו להומו או משהו כזה? :) יש לך משהו נגדם? (או משהו אחר...? :) ) לך תבין........... :)

Justin Angel

New member
לא :)

אני אוהב לסביות, למעשה אני לסבית לכודה בגוף של גבר :) שזה בערך יוצא כמו כל גבר אחר, אבל זה בסדר :) מתי עוד עשיתי אנאלוגיה כזאת? המשפט הזה פשוט עומד על אותו משפט, לכאורה סתירה מהותית, אבל מכיל בתוכו אמת שלמרות הכל המאפיין האחד הנוסף לא מספיק כדי לשנות קבוצת מגדר.

למעלה