פרשת תאיר ראדה

natasha391

New member
פרשת תאיר ראדה

שלום קרן. הייתי שמחה לדעת מה דעתך על כל ההתעוררות המחודשת של פרשת תאיר ראדה. האם זודורוב ייצא זכאי? לא סתם זה מתעורר מחדש. האם את מקבלת קולות מלמעלה בדבר הפרשה?

natasha391

New member
תודה

פרשת תאיר

באופן אישי אני מנסה כמה שפחות להיות חשופה לכאב או רוע, כי זה עושה לי לא טוב. אבל לפי הבקשה הזו של נטאשה, ניסיתי לראות.
ראיתי את נשמתה של תאיר חבולה וחתוכה מתהלכת באזור בית הספר. כנראה זהו אזור המעשה.
היא טוענת שזה אינו זדורוב שעשה זאת אלא עובר אורח שלא היה שם בדרך של שיגרה. היא אומרת שהוא לא היה אמור להיות שם, וגם היא לא. היא היתה צריכה לחזור הביתה בזמן כשאמא אמרה לה, ולא עשתה זאת.
אני רואה ומקבלת שזדורוב נמצא בלחץ כבד מכל הסיטואציה הזו, והשתילו לו בראש את כל הסיפור באמצעות זה שהם מראים לו מה הוא לכאורה עשה. אבל לא הוא שביצע את הרצח.
קיבלתי שעלי לעזור לתאיר לעלות אל האור, לכן לאחר שקיבלתי את רשותה זימנתי אנרגיית לריפוי נשמתה השבורה מהבורא. וכיוונתי אותה אל האור. רואים אנרגטית שהיא התנקתה מכל החבלות שראיתי עליה קודם. והיא חזרה להיות מוארת שוב. ראיתי אותה עוזבת ונטמעת באור הבורא.

פשקרב

New member
נו...באמת...תחזיקו אותי

אם כבר ראית ודיברת - מה עם שם, תאור, גיל, איך נראה ??
גם אני יכול להגיד שראיתי את תאיר והיא על בטוח אמרה שזה מוישה וינטלטור ! אדרבא - מילה שלי כנגד שלך - תוכיחי שלא !

לכל הסקפטים

לכל הסקפטים אתם נורא מעייפים בזה שאתם לא מאמינים לכלום.. אני בשימחה אפנה אותך לתגובתה ולתקשור היפה של KIKONA126 שתקף גם לך. ומתחיל ב"קריטיקל לא שווה לי...." אבל בכל זאת אענה.
האמת שלא עניין אותי או אותה לחפש אשם, כי המעשה כבר נעשה והמחויבות הקארמתית כבר נוצרה או נמשכה. עניתי על השאלה שנשאלה בראשית השיח לגבי זה אם הנתפס אשם או קורבן. ומה שקיבלתי ממנה ומתקשור גבוה יותר שזה לא הוא. הוא משלם מחיר בעבור מישהו אחר.
וכן דבר נוסף שעניין אותי זה לעזור לה להמשיך, ולא להמשיך להסתובב מבולבלת בין העולמות.
אבל כמובן כל אחד ומה שמעניין אותו.

IBP1

New member
אני מצטרף לשואלים ...

אם את רואה ושומעת אותה ויכולה לשאול אותה ולהתיעץ עימה. מה הבעיה שאינה מאפשרת לך לספר לך מה שם הרוצח ואיך להגיע אליו ?.

התשובה הקודמת תקפה גם לך

בין אם אתה מאמין לבין אם לא.
אני מניחה שגם אם היה מישהו בעל עניין אישי אמיתי, ולא רכילותי כמו השיחה שמתנהלת כאן, שמעוניין באופן אישי במידע ממקור של הנשמה שלה, לא הייתי עושה זאת כדי לא לקחת שום אחריות שקשורה בדיני נפשות. גם אם קיבלתי מידע של שם זמן ומקום.
בנוסף את המצב לא ניתן לשנות, המעשה כבר נעשה, והצדק הקארמתי אני מניחה שייעשה בדרכן של נשמות. שוב אין לי עניין בחריצת דין של אדם, אני לא מתיימרת להיות הבורא בשום דרך או עניין.

Critical Thinking

Well-known member
קרן, kikona126, גלעד220 - אתם מסקרנים מאין כמותכם, במחילה

מכבודכם.

אתם מיחסים לעצמכם יכולות פאראנורמליות מרשימות, המותירות מספר עמיתים ספקניים ואותי, עבדכם הנאמן, משתאים בתדהמה, אך תמיד, כך או אחרת, אתם "מצליחים" לספק "הסבר" מדוע לא נראה אתכם מדגימים יכולות אלה בפועל.

מה, לדעתכם, צריכה היתה להיות תגובתנו, לנוכח טענות ליכולות פאראנורמליות כשלכם?
מה, לדעתכם, ה- .I.Q שלנו?
מדוע ספקנותנו מעייפת?
מי כן מקבל את טענותיכם בלא פקפוק ושוכר את שירותי התיווך שלכם עם עולם המיסתורין, ושירותי התיעול (channeling) שלכם עם ישויות?
האם אתם יודעים שמדובר בעורבא פרח, אך משוכנעים כי הדורשים בעצתכם יוצאים נשכרים מעורבא פרח זה, מכיוון שהתשובות מרגיעות אותם ומנחמות, או שמא אתם משוכנעים באמת ובתמים כי ניחנתם ביכולות פאראנורמליות, אלא שעולם המיסתורין "מתנגד" לכל נסיון להעמידו לבחינה, ודוחה כל נסיון תקשור עימו, אם נעשה לבקשת ספקנים?

kikona126

New member
לא יודעת

אני לא מספקת שירות לאף אחד. לא מתווכת ולא כלום.
את מה שאני עושה אני עושה עם עצמי ומשתפת פה כדי לראות מה אנשים אחרים מהתחום עושים או יודעים כדי ללמוד עוד בעצמי או ללמד את המעוניין.
&nbsp
אני לא נוהגת לתקשר לפי "הזמנה" זה ממש לא הסגנון שלי, אני עובדת הרבה לפי אינטואיציה, הרבה לפי מה שאני רואה, ובדיוק בגלל אנשים כמוך אני לא מנסה לרצות או להוכיח לאף אחד שום דבר, כי זה לא שווה לי את המאמץ וכי אלו החיים שלי ולא שלך. אני יודעת מה אני רואה וחוה בחיים שלי ולי זה מספיק.
&nbsp
אז את האנרגיה שלך אני משאירה אצלך, כי לי אין צורך להתערבב בה ולך אולי יש בה עוד כמה שימושים בניסיון פגיעה באחרים.
&nbsp
&nbsp

גלעד220

New member
אני לא מטיל שום ספק ב IQ שלך

העיסוק בתקשור הוא כמו מוזיאון גדול של ידיעות ואפשר לטייל בתוכו.
את שלב הספקנות אם זה אמיתי או לא כבר עברתי. אבל אני זוכר שהשלב הזה הוא מאד לא נוח ואולי גם מכאיב ולכן אנשים שמסתפקים באמיתות הדברים אבל עדיין רוצים להתחבר לנושא חשים ב'קונפליקט' המכאיב הזה.
הטוב ביותר הוא ליצור לעצמינו מערכת מבוססת של אמונות, למשל, אני מודע לכך שלא לכל מה שאני רואה אני מאמין אבל מייחס חשיבות ובוחן את הדברים וכך אני לומד מה מתאים לי ומה לא.

בכל מקרה השאיפה שלי היא תמיד ליצור בשטח 'תוצאות' אמת. לדוגמא: אדם שאני מכיר, לפני שבוע התקיימה פגישת תקשור בה עלו מסרים הקשורים ליחס עם אמו שכלול בחיים קודמים של שניהם. שמעתי מהאמא שלו, למרות שלא היתה מודעת שהוא הלך לתקשור, שהיחס בינם השתנה מאד לטובה.

מאחל הצלחות מדהימות ושמחה בהבנות לכולם.

IBP1

New member
אני שאלתי מתוך ענין של מיסטיקן ולא מתוך לעג לנושא.

אין קשר בין אם אני מאמין או לא מאמין . שאלתי שאלה מתוך עניין של להבין את המחסום הזה. אם זו דרכך להשיב על שאלות .... תודיעי לי אחפש אחרים לשאול שאלות.

פשקרב

New member
מבחינתי - התשובה ברורה - ל.ה.ד.ם - לא תקשור ולא יער....

אך אם אתה בספק לגבי מניעי - קרא היטב כאן:
[URL]http://skepdic.com/randi.html[/URL]
ואח"כ תחפש קצת חומר על James Randi ועל מחקריו אודות תעשיית הנוכלות.

elar84

New member
התקשור שלך מרגש

גם אימה של תאיר טוענת כול הזמן שזדורוב לא אשם.
לתחושתיי הסיפור הזה יהיה בכותרות שנים רבות והאמת כן תצא לאור.

הלוואי שנשמתה תחוש עכשיו הקלה.

היי שלום

נשמתה של תאיר מבקשה להפסיק את כל החקירה הזו, זה קורא לה לשוב והיא כבר במקום ועניין אחר. זה גורם לה צער וכאב נוסף. זה כאילו כובל אותה בכבלים לאדמת הארץ הזו, ואין לה עניין כבר בלהישאר.
"אני מבקשת ומתחננת תפסיקו לדון במקרה שלי, אני רוצה להמשיך, להשתחרר, יש לי ככ הרבה דברים לעשות, הגיע הזמן שלי להתנקות מהגלגול הזה וכל השיחות עלי משאירות אותי למטה. בבקשה אם תוכלי להעביר להם מסר ממני, בקשי כי יחדלו זה מכאיב לי להישאר כאן עוד רגע נוסף."
שאלתי אם היא כועסת, אמרה שהיא במקום אחר של אהבה ואין בה כעס או כל רצון בנקם, כי אם סליחה ומחילה.
נעשה לה טוב אם נרפה. היי שלום.

שלום קרן

קראתי את השרשור ושואל אותך שאלה לא מתוך זלזול .

קודם הסבר על עצמי-מגיל קטן אני יכול לראות אנשים שהלכו לעולמם אך רק בגיל מאוחר יותר 23 נהייתי מודע לזה והבנתי שזה לא דימיון.

הדרכים שראיתי רוחות רפאים/נשמות שהלכו מגופם הפיזי
בילדות זקנה שלא הכרתי ותמיד אמרתי לאימא שלי וסבתא שיש שם "מכשפה" בפנימיה נערה שלמדה שנה לפני ולא הכרתי אותה היא נפטרה מסרטן וראיתי אותה שנה לאחר מכן..חשבתי שזה דימיון.
אנשים שהכרתי-דוד שלי,אבא שלי, שכנה זקנה שנפטרה.

הדרכים שראיתי אותם היו במציאות וחלק בחלום
וגם עברתי "טלפתיה"

שאלה--את לא קרובת משפחה של תאיר ז"ל ולא ביקרת בבית ספר איך ראית את תאיר?זימנת אותה בדרך כלשהי? בדרך כלל נשמות באות לקרובי משפחה במציאות ובחלום לכן מסקרן איך הצלחת לתקשר איתה..

בטלפתיה-שעברת ראית במחשבה שלך את תאיר נרצחת ?
כי אני זוכר שראיתי את אבא שלי ז"ל ועדין לא קלטתי שזה הוא..ראיתי במחשבה דברים שלא ידעתי.-רואים את זה כמו סרט ואין צורך לעצום עיניים או משהו כזה..
זאת אומרת לא היה דיבור -פשוט רצה שאראה דברים שלא ידעתי.

בעבר היה לך סוג של תקשורת עם רוחות רפאים?

היכולת לראות

שואל יקר, באהבה אענה,
אני לא צריכה להיות קרובת משפחה כדי לראות נשמה של נפטר.
נכון אמרת שנשמות בד"כ מגיעות לקרובי המשפחה שלהן, כי הם ענינם, והן רוצות להעביר להם מסרים מתוך דאגה ואהבה. הן גם תגענה לאנשים שיכולים לתקשר איתן כדי להעביר מסרים לקרוביהם שהאנשים המתקשרים האלה מכירים.
אבל גם אוכל להתכוונן לנשמת נפטר שאיני מכירה כדי לקבל ממנה מידע וזה מה שעשיתי כאן, התכווננתי אליה, וראיתי אותה אנרגטית.
לא, לא ראיתי את תאיר נרצחת, כי לא התכווננתי לראות את זה, ואני גם לא רוצה לראות את זה. אין לי צורך כזה או רצון לראות מראה קשה שכזה. אבל כן ניתן לעשות זאת, לראות רצף מקרים מהעבר.
נכון, יפה מאוד, לגבי מה שסיפרת על אבא שלך, קיבלת ידיעה, באמצעות מחשבה, כך זה בדיוק קורה.נכון אין צורך לעצום עניים, אני רואה נוכחות בעניים פתוחות, אבל כל אחד והחוויה שלו.
לגבי שאלתך האחרונה, תגדיר מהן רוחות רפאים בשבילך, למה הכוונה?

אנרגיה

פשוט מאוד "רוחות רפאים" אלה אנשים שחיו בגוף פיזי ונפטרו מהעולם הזה ועברו לעולם הבא ,כשהם חוזרים לעולם שלנו הם מופיעים בדיוק בדמות שלהם

בהתחלה מרגישים משב רוח חזקה שעוברת במקום וחולפת על פני המקום
לפתע אני יכול להביט ולראות את אותה נשמה שנפטרה מהעולם.

איך התכוונת לנשמתה של תאיר ראדה ז"ל?
ומשהו לא מסתדר לי שרשמת שזה היה מישהו אקראי שחלף..קראתי וראיתי את הסיפור האמיתי של תאיר וזה מישהו מוכר לה שהתקוטט עימה ולכן יש לה חבלות מאחורי הראש ושריטות בגוף ושיער ביד שלא שייך לה..

אני אישית יודע שכדי להתכוון לנשמה של אדם צריך פשוט לחשוב עליו ולהתרכז מבלי לוחות סיאנס וכו", גם בתנ"ך ששאול המלך מבקש מבעלת האוב לעלות את רוחו של שמואל הנביא היא פשוט קוראת לו ולא משתמשת באביזרים חיצונים.

למעלה