פשוט בושה .

F00D Is G00D

New member
ממממ

לכם אין הרבה זכות דיבור כי רוב הקהל שלכם זה ילדים בגילי.. וכן עברתי כמה פעמים בחדר והסתכלתי בגילאי המשתתפים. והבלוג פוליס מורכב ממתנדבים. אז הם לא מחויבים לכלום!

בבלוג עצמו אין אבל בדף הראשי

של רשימת הבלוגים יש מספיק... ובנינו... כשמישהו נכנס לבלוג טי וי הוא לא סוגר את הדף הראשי ואם סוגרים זה ממש ממש מעטים אז תפוז מרוויחים מזה לא מעט בעיקר מהרבה משתמשים חדשים שהגיעו לכאן

ברצוני להבהיר מספר דברים:

בשל התגובות הרבות שקיבלנו מגולשים, הוחלט עתידנית ליצור מספר הגבלות. אנו ניצור הפרדה בין התכניות המשודרות (גם בשעות הלילה). כמו הפרדה בין תכנים למבוגרים לבין דברים שהינם פחות. תהיה גם הגבלה של גיל וכד'. הנ"ל כבר בתהליך יישום. באשר ל Blog Police, ברצוני להבהיר שהם עושים עבודתם נאמנה. עבודתם היא לעבור מחדר לחדר ולוודא שאכן אין תכנים פרובוקטיביים מידי (בהתאם לשעה) ולפקח על הנעשה בחדרים.

danielaz

New member
תחשבו .............................

אין לי מילים לתאר את השיעמום אאשר גורם לגברים ולנשים כאחד לעשות שטויות היה למשל מעניין לראות אתמול את הרמה הנמוכה של אשת הנחש או ילד מביא לעצמו ביד.חברים יקרים אל תבזבזו זמן תלמדו כך אולי תגיעו לבסוף למשהו "היה לי מרצה שאמר "הזמן הינו הדבר החשוב ביותר שאין לבזבזו"

shomi1

New member
תגובה לפשוט בושה

אדון נכבד עם יש לך בעיה עם סקס אך תכנס לאתר עובדה שהוא מאוד מצליח והרייטינג שלו גבוהה מה זה פה מדינת דת מחורבנת??? יש התראה של כניסה לשידורים פונוגרפיים וזה צריך להספיק למי שלא מעוניין כמו בכל אתר פונוגרפי אחר אז לך חפש את החברים שלך

Superon2

New member
לאחר קריאת התגובות .

תראו אנשים , אני ממש לא מפריע לי עם יהיה פה אפילו סקס של בני 80 ( שזה לא רחוק ) , זה פשוט מוריד תרמה של האתר . פעם תפוז היה נחשב לאתר על רמה , אתר שהרבה אנשים היו משתמשים בו . ואחרי מה שקורה פה עם אני מאמין שהרבה אנשים לא יכנסו יותר לאתר , פשוט יש כאלה שלא רוצים שהילדים שלהם יראו תדברים האלה . ונו באמת ילד בן 11 באמת קורא מה רשום לו ? ( האזהרה ) הוא פשוט לוחץ אישור . אז עם כל הכבוד לאנשים פה זה פשוט בושה . וגם ראיתי פה עוד הודעה של מישהו , ששם הוא מדבר על הקטע שיש פה קטינות שחושפות את עצמן במצלמה . למי שלא יודע להפיץ תמונות/סרטים עירום של קטינות הוא נוגד לחוק , עכשיו נכון שרשת תפוז לא מפיצה אישית את התמונות/סרטים של הקטינות , אבל עדיין האתר שלהם משמש בתור "מנוע חיפוש" לדברים האלה וזה עבירה על החוק . אז להנהלת תפוז , תקראו את החלק האחרון שלי ותעשו חושבים עם אתם באמת מוכנים לקחת סיכון עם זה . יום טוב . * לכל אלו שפנו אליי בלשון נקבה , אני בן ולא בת .

יוסי771

New member
אבל,

אבל, להזכירך זה לא אתר סקס פה אז כדאי לשמור על הרמה ואת הסקס תקח למקום אחר.

למעלה