פשוט בושה.

Kryptonite

New member
מה, הם סתומים באמת?!../images/Emo168.gif

הם לא מבינים ש"אני לא יכולה להוציא את הכלב שלי החוצה, אז אני חייבת להיות האיידולית הבאה" זו בדיחה?! נו באמת...

MiZeGoogle

New member
חבר'ה יקרים,

קודם כל, יכולנו לנחש לבד שיש בה משהו יהודי (וכבר העלנו את זה בפורום) אני אישית חושבת שהיא מצויינת וכל הכבוד לביצועים של הילדה בת השש עשרה בסה"כ!!! לדעתי לא צריך להתרגש מהקו קלאס קלאן בארה"ב! אנחנו יודעים שהם קיימים שם, והם עונים בחלקם לכינויWHITE TRASH באמת, לא שווה להוציא אנרגיות ולהתייחס לשכמותם. יש בה משהו עם אופי חזק, וזה מאיים על כל הגזענים חסרי הכשרון. ככה זה היה תמיד! אנשטישמיות קיימת בכל מקום, ועדיין היהודים על הגובה! שימותו הקנאים!!!!

MoGanC

New member
וואו,רציני

אבל תמיד יהיו אנשים כאלה,אפשר למצוא נחמה בזה שהמודים שם עושים את העבודה שלהם ומוחקים הודעות כאלה כלעומת שבאו.אני מעדיף את idolforums.com,גם יותר אנשים,גם צורת פורום יותר נוחה,ולמרות שכמות הbashing גדולה,לא מצאתי הודעות מעליבות כמו הנ"ל שם.

MiZeGoogle

New member
דווקא אני מעוניינת לראות הודעות

מעליבות. אני לא אוהבת הודעות "פרווה". אני חושבת שבפורום שנותן להתבטא יחסית בחופשיות, יותר קל לראות מה דעת הקהל האמריקני האמיתית.

Fairywitch

New member
אולי התכוונת להודעה הזאת../images/Emo35.gif

"Yep its the whole Jewish American Princess routine, the im me in your face how dare you not love me, i dont shop retail, only drive a mercedes, and dont dare touch the garbage, stereotype that makes me want to puke. she actually said she wants to win because she just cant "walk her own dog," oh sorry paris,, i mean mikala, except paris has the money to be flightly, and mikala is trying to win a competition. i kep waiting for her to sing something from funy girl or Yentl. but she did sind god old Barbara, and im sure the old ladies playin bingo at temple were all so verklempt, they could hardy gnosh on thier bagels with a schmear of cream cheese and lox, oy!"

MiZeGoogle

New member
הודעות כאלו גורמות לי לעונג , בחיי

זה שהם כ"כ מתעצבנים ומקנאים בה, רק מסביר עד כמה היא מוכשרת ומשפיעה על התחרות. היחידה עם ה"דבר האחר" שהשופטים מחפשים. כל הזמן הם מדברים על ה X FACTOR וזה בדיוק מה שיש למיכאלה. אמן ותנצח! למרות שאני גם אוהבת מאוד את אנואר...

Kryptonite

New member
הוא פשוט,../images/Emo168.gif

איך לומר במילים עדינות... לא מחבב במיוחד את מיקאלה.

kit k@t

New member
בלי להכליל,

אבל אני אניח שרובכם לא ממש גרים בארה"ב... ונסיכה יהודית אמריקאית זה משהו מאד אמיתי וקיים. ומייקלה יקרתכם מתאים בול לסטיגמה שהבחורות האלו הוציאו על עצמן... היא באמת נורא מעצבנת. זה לא כזה קשור לגיזענות... והתחרות בכלל לא גזענית. ראובן הוא שחור, קליי הוא הומו (אל תגידו שלא). פשוט כיף לצחוק על מתחרים. זה כל הפאן בתחרות... קאט

SHTRUDIDI

New member
אני אגיד לכם מה בושה

זה ממש לא לעניין שמנהלי הפורום לא מוחקים כל הערה עם שמץ של גזענות בתוכה.אין לי בעיה שמאנשים ידברו לגופו של עניין ויגידו שמיקאלה לא שרה יפה או בוחרת שירים לא מתאימים או אפילו נראית רע ולא תהיה האיידול לדעתם,אבל לרדת לכאלה פסים לא רלוונטים,באמת,היא בסה"כ מנסה לנצח בתחרות שירה ולא שום דבר מעבר לזה,זה מאוד לא הוגן עם הרעיונות האלה יגיעו למישהו הלא נכון וישפיעו עליו שלא להצביע לה.

SimsY

New member
כאילו שיהודים לא גזעניים

ישראל היא מדינה סופר גזענית.

SimsY

New member
זה לא בסדר

אבל לפני שהמדינה דורשת - היא צריכה לקיים השינוי צריך לבוא מבפנים ואז להיות כלפי חוץ.

MiZeGoogle

New member
שופטים סלבריטאים אורחים בתוכנית

הופיעו בתכנית (במיונים) pop vets as Kiss' Gene Simmons, LL Cool J, Brandy, and Kenny Loggins יש למישהו תמונות ? אני מצאתי רק חלק...

למעלה