פשוט כואב הלב..על מפוני הגוש...

00000

New member
למה?

אתה יודע איזה קשה זה לישון אחרי שמפנים אותך? למעשה אני בכלל לא חושב שאפשר לישון.. ועוד במקום שלא רגילים אליו ומקום שנמצאים בו כי אין ברירה

tanya8

New member
באמת כואב

פשוט לוקחים אותך עם המשפחה מהבית שלך וזורקים לאיזה קארוון קטן או לרחוב...

"יהודי לא שופך חומצה על חייל."

דברים שכתב רפי גינת בעיתון ידיעות אחרונות, ואני מסכים איתו. בהתחלה חשבתי כמוכם (בהתחלה - יומיים הראשונים) כמה כואב לי על המשפחות שמתפנות, ולראות איך החיילים מתחבקים עם המתנחלים, ועוזרים להם והכל. אבל אחרי זה ביום השלישי, שבו התחילו כל הצרות, הלב שלי לא היה עם המתנחלים אלא עם החיילים. שופכים עליהם צבע, חומצה, חול, שמן, מטיחים בהם קללות שיכולים להרוג מישהו (רגשית), אנשים מכנים אותם נאצים ואמרים הייל שרון, הייל היטלר. אנשים שאחד מהם הוציא את התינוק שלו מחוץ לחלון ונראה היה כאילו הוא הולך להרוג אותו, אנשים שאני ראיתי שמכים חיילים, נערה שנפלה מגג בית וחיילים באו לעזור לה סוטרת לחייל שבא לעזור לה, אנשים שמחדירים לילדים שנאה כמו שלא ראיתי מימי - עובר באלפי אלפים את השנאה בתקופת רבין ז"ל, אנשים שבמקום להקל על החיילים להתפנות ברצון בטוב הולכים ועושים לחיילים צלקות נפשיות, ולסיום אנשים שמשוואים את השואה להתנתקות שמאמנים את הילדים שלהם שכאשר החיילים באים אז הם יוצאים עם הידיים למעלה בדיוק כמו בשואה, ואני יכול להמשיך ככה עוד הרבה ... אני את הפינוי ראיתי אצל אחי הגדול בבית בשידור חי, היית פשוט דבוק לטלוויזיה, ואני יכול להגיד לכם שהמתנחלים אם פעם עוד הייתי קורא להם אחים שלי, היום רק המחשבה עליהם כאחים שלי מעבירה בי גועל וחלחלה גדולה. כמובן שאני לא מכליל בין כל המתנחלים, היו כאלה שבאמת לבי לבי יצא אליהם. אבל כל אלה שפגעו בדרך זו אחרת בחיילים אפילו רק שריטה על החיילים או השוטרים דוחים אותי עד מאוד. אני אישית מניח שאני אזכור יותר את המתנחלים הקיצונים אלה שפגעו בחיילים, (ונראה לי שכך גם רוב העם), וחבל שככה יזכרו את מתנחלי חבל עזה.

Dark faith

New member
ואתה יודע מי אלה?

מסתננים. תושבי הגוש התחננו בפניהם שיצאו המיישובים שלהם- כי הם רק הורסים תדמית ורק הורסים

MS6

New member
קיצונים יש תמיד..

גם לשמאל יש את המטורפים שזורקים אבנים על חיילי צה"ל או הולכים למחסומים בשביל לקלל חיילים.. אי אפשר לצפות מכל המתיישבים ומכל אנשי הימין להיות הכי טובים תמיד. במיוחד בתקופה כזאת שבה פשוט מאוד הורגים להם את האידיאולוגיה.

Dark faith

New member
../images/Emo45.gif צודק

אני לא רואה שסתרת אותי

לרותם ומשה ...

יהיה קל ופשוט מאוד להאשים אך ורק את המסתננים, אבל שתי דברים: 1.) זה לא היו רק המסתננים, היו איתם גם מתנחלים. 2.) לטענת המסתננים הם פועלים לפי הוראות הנהגת המתנחלים ! זה היה לרותם בעיקר. ולמשה היקר, אני אומר לך את המשפט המפורסם שלי: "קיצוני זה רע !" איך שלא תסתכל על זה, קיצוני זה תמיד חרא. גם במת' אף אחד לא אוהב בעיות קיצון ! ! !

MS6

New member
מה?!

בעיות קיצון? זה היה הכי קל... חחח ולעניינים חשובים יותר: הם מייצגים אולי אחוז אחד או שתיים.. וגם אם זה מתיישבים יודע מה? אני מבין אותם לגמרי.. אם היו מפנים אותי מהבית יכול להיות שגם אני הייתי מתפרע.. אבל אתה יודע מה ההבדל ביניהם לבין אנשי שמאל שעושים אותו הדבר לחיילי צה"ל (ולמי שלא יודע חייל צה"ל התעוור בעין אחת מפגיעה של פעיל שמאל קיצוני לפני כמה חודשים..)? הם מגינים על הבית שלהם בעוד פעילי השמאל הקיצוני מגינים על הבית של האוייבים שלנו.

Dark faith

New member
יש גבול...

לכמה שהשמאל יכול להגן על האויב שלנו. נכון כואב הלב- כואב לי להגיד שהשכנים שלנו הם האויבים שלנו- לא כולם ברור- אבל אחוז ניכר. הפואנטה כאן היא- שלא משנה מה השמאלנים הקיצוניים עושים- הם פעולים למען האויב....שרוצה לבוא ולהתפוצץ בקו XXX......דוגמאת גדר ההפרדה...

לעקור אותי מהבית ...

אני חשבתי על הדבר הזה הרבה בזמן האחרון, כבר חשבתי על הכל, במקרה כל שבוע שעבר הייתי בכינרת, ומשם בשבת נסעתי לחמת גדר - שברמת הגולן, וחשבתי מה יהיה אם אני אגור ברמת הגולן ויבואו לגרש אותי. בואי אני אספר לך מה אני הייתי עושה: - הייתי פועל בכל הדרכים הדמוקרטיות הליגיטימיות להתנגד למהלך. - הייתי מפגין ומעלה למודעות את הנושא. - הייתי נשאר עד הרגע שבו אם אני שוהה בדירתי נחשב לחוקי, כלומר ברגע שלהיות בדירה זה עבירה על צו או על חוק, הייתי עוזב את הדירה. והדברים שלא הייתי עושה זה: - להרים יד על חייל או שוטר. - להתנגד בכל צורה שהיא לא דמוקרטית או לגיטימית לפינוי (לדוגמא לא הייתי חוסם כבישים). - ובקיצור לא הייתי עושה את כל מה שהימין הקיצוני עשה.

MS6

New member
כן וכמה אנשים חוסמים כבישים?

500?600? 1000?? גג 4000.. וגם מתוכם 50% יצטערו על כך בעתיד כשהם יגדלו... עכשיו אני רוצה לדעת כמה שמאלנים היו חוסמים כבישים אם היו מעבירים ערבים מהגליל ומהנגב לירדן...

למעלה