פשוט לא יאומן

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
פשוט לא יאומן

אפשר לחשוב שהיוצרים של LOST למדו מזה
כאילו יש קבוצות תמיכה לסיום של LOST
אבל לאאא
הם גם חייבים לקחת סדרה מצויינת כמו ONCE UPON A TIME
ולהרוס לה את הסיום ,
יש שם דברים שמה זה סותרים את הסיום שלהם ! ואת הסיפור שלהם !
כאילו כל פרק עם סותרים את עצמם מחדש ! וזה פרק אחד לפני הסיום
וה... אוי הם כל כך מרגיזים
זה ממש הסיום של LOST חוזר על עצמו..
וזה סדרה שאני כל כך אוהב..

יש שמועות שלוסט חוזרת לעוד עונה

כי היוצרים חשים שהיא לא ממש הסתיימה כמו שצריך.

NO SHIT!@!!!

al19

New member
קודם כל הרגת אותי ...חחחחח

אבל בחיים שלי הכרתי כל כך מעט פרוייקטים שבו הלכו לכיוון של האנשים ולא לכיון של הכסף
יש גם שמועות שאלוויס חי...
אני חושב שזה רק שמועות שLOST תחזור, כי כלכלית אין לזה הצדקה, זה רק המעריצים יראו את העונה הבאה, ולא כל העולם, ולכן אין הצדקה שהסדרה תחזור, עדיף להכניס סדרה חדשה. כלכלית זה יותר נכון.
אבל אם באמת ... LOST תחזור לעוד עונה (ויש יוחתר סיכוי שאלוויס חי כן . ?) והם אומרים למשל בסצנה הראשונה בעונה החדשה משהו כמו, שמישהו מתעורר מה3 פרקים האחרונים ומגלה שהם היו רק חלום והם עדיין באי, וגם הם מכיניסים עוד הצדקות לזה שזה לא באמת לימבו ..והכל כלומר מקשרים את האי עוד עם העולם האמיתי, אבל ברמות.
אז הם יחזירו לעצמם את כל הכבוד.
אבל חוץ מDR HORRIBLE אין הרבה סרטים בתקציבים גדולים או סדרות בתקציבים גדולים שיצאו לא למטרות רווח...

ראיתי את זה בצפייה ישירה באינטרנט

כשעוד היה את המגהמשו הזה .

בכל אופן הסדרה לא מצדיקה להזמין יס VOD או איפה שזה משודר בהוט.

NEO83

New member
זה בסדר

אני ממש לא מתכוון להזמין שום VOD לא משנה איפה זה משודר כאשר אפשר לראות הכל ברשת

viki0806

New member
אני היחידה שאהבתי את הסוף ? (ספויילר זהירות)

ספויילר ספויילר

זה היה הגיוני לגמרי שהם מתים כולם ..
אני דווקא אהבתי .. את הסוף מאוד ..

Murdock18

New member
הבעיה שלי עם הסוף של "אבודים".

לגבי ה"כולם מתים", זה נכון רק לגבי קו הזמן השני שהוסיפו בעונה השישית, הם לא מתים במהלך כל הסדרה.

קו הזמן הראשי של הסדרה כלל פתרונות די מטופשים ומצוצים מהאצבע בעונה השישית, פתרונות כ"כ גרועים שהיה עדיף לא לקבל תשובות כלל. הם הצליחו להרוס את המסתורין ולהפוך את הסדרה הזו למטופשת להחריד.

גילושיט

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי!

וחברים שלי אמרו שאני לא מבינה את העומק בקטע שהם עוברים בזמן

זה היה נראה לי כזה מצוץ מהאצבע וכמו משהו שהמציאו בלי לתכנן בעונה הרביעית בערך, כדי לענות על כל מיני שאלות שצצו לפני..

al19

New member
מה שאותי הרגיז...

זה קודם כל,
שהם זרקו עוד ועוד ועוד מיסטורין
ובמקום לסגור חצי מהשאלות,
אז מעונה לעונה רק גדלו השאלות לא נסגרו..
אני בתור תסריטאי משחקים, קודם כל הייתי סוגר נותן חלק מהתשובות ואז גם מעלה עוד שאלות
הם פשוט הפציצו עם כמות אדירה של שאלת
וחלק מהשאלות היו מדהימות
שבסוף איך הם תירצו את זה ?
הם בלימבו, זה הכל.
זה כאילו... מישהו חשב.. זה לא כאיול.. זה באמת מישהו חשב איך לסגור את כל, והם אמרו טוב נו הם מתים.. זאת הדרך הקלה והזולה לסיים תסריט.
בטח ובטח אחרי שכל כך הרבה אנשים נקשרו לדמויות.

זה השכל לגבי תוכנית מצליחה

שים לב בגלל כל המסתורין הזה שכולכם מציינים, התוכנית הצליחה.
אנשים התמכרו אליה ברצון לדעת מה יקרה.
בעונה האחרונה היה צריך הרי לתת תשובות לכל המסתורין הזה אז בגלל ההגזמה והעודף מסתורין, הפרק האחרון היה לא ברור בנסיון לתת את התשובות.

בגדול אם לא היה את כל המסתורין הזה שלא היה לו תשובה במשך העונות הראשונות. אז לא היו את כל הצופים האלו.

בגלל זה גם האכזבה היתה גדולה.שהתשובה בסוף היתה עלובה.

הלואי וכולם היו מתים. הקטע הוא שהסוף לא ברור

מתים לא מתים , מה קרה בסוף.
סוף פתוח כזה ומגעיל זה היה.
לא היה לי ברור כלוםם מהפרק האחרון הזה.

Murdock18

New member
זה לא נכון בעליל.

בעונה השישית מוצגות במקביל שתי עלילות שונות. באחת, מראים לנו עולם שבו כביכול המטוס לא התרסק, עם כל מני שינויים כאלו ואחרים בחייהם של הדמויות. בפרק האחרון מתברר שמדובר במן סוג של לימבו, שם כל הדמויות התאחדו לאחר מותן, על מנת שיהיו יכולים להמשיך יחדיו לעולם הבא (הדלת והאור הלבן). העלילה הזו היא לא האחת שהוצגה לנו בעונות הקודמות.

העלילה השנייה שמוצגת היא המשך ישיר של שאר העונות, שם חושפים את מרבית התשובות לכל המסתורין והשאלות שהוצגו בפנינו במהלך העונות. ההתרסקות, מסתבר בדיעבד, אכן לא הייתה מקרית ולמעשה בעלת משמעות. ג'ייקוב חיפש יורש עבורו שיכול להחליף אותו בתפקידו, כמגנו של האי. וזה ההסבר על רגל אחת וממש בתמצית.

NEO83

New member
את יוצאת מן הבכלל

את לא רואה כלום מבחינת סדרות וסרטים.

אני בטוח עוקפת אותך במניין טלנובלות שצפיתי...

או הכי חשוב- כמות האירוויזיונים שראיתי!!!

למעלה