פשוט לא יאומן

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
אגב טלנוולות,

אני יודע שתמיד אני אומר את זה
אבל "כוחו של גורל" זה טלנוולה מדהימה
וחבל אחרי כל מה שעשינו כדי להביא אותה לפה..
חבל שלא תראי אותה...
אני כבר רואה אותה פעם שנייה... והיא מדהימה כל פעם מחדש.

למי שיש YES VOD

כל העונות של אבודים נמצאות שם עכשיו בחינם.
מהרו!

NEO83

New member
אני יודע את זה מבלי שיש לי VOD

מה זה אומר עלי?

לי?

יש לי טלוויזיה בחדר מסביבות חנוכה של כיתה ב'!
הייתי מכורה קשות לטלוויזיה בעבר!
מחשב לא היה לי...
בתקופת בית הספר (מכיתה ב' עד י"ב) לא הייתי עושה שיעורים אם לא היתה לי טלוויזיה דלוקה, אלא כן לפחות שמעתי מוזיקה.
כשרק קנו לי אמא שלי לא הרשתה לי לעשות שיעורים עם טלוויזיה, אז פשוט לא הייתי עושה עד שהיתה מרשה לי להדליק. אז הטלוויזיה עמדה צמוד לספריה והייתי מציצה, בהמשך (מהר מאוד!) עברתי לעשות שיעורים על הספה מול הטלוויזיה וזה מנהג שנטמע עד סיום לימודיי, גם אחרי שינוי במיקומים בחדר הפצפון שלי.
מה שכן, עד לפני אולי באמת סדר גודל של שנה, לא היה לנו בכלל ממיר דיגיטלי אלא האנלוגי הישן אבל אז הוט העבירו את כולם לדיגיטלי. אז עכשיו יש לי יותר ערוצים, אז זה היה סביבות ה40 אבל זה לא שאני צופה בהם, אני צופה מעט מאוד בטלוויזיה אבל אני מנסה להחזיר את עצמי לצפות בה! פשוט כי אהבתי יותר את ההתמכרות לטלוויזיה מאשר למחשב.
אבל בסוף יוצא שאני יושבת במחשב והטלוויזיה דלוקה מאחרוי הגב שלי ואני מנסה לתמרן בין שניהם.

b0redavid

New member
סורי, הבנתי לא נכון!

לי יש טלוויזיה בחדר מגיל 13 ככה... פעם הייתי מכור קשה לסדרות, היום אני כבר בקושי מוצא משהו שמצדיק צפיה ובטח שלא המתמכרות!
they just don't do it like they do

גם אני לא.. ראיתי סדרה דומה

שנקראת "הנהר" ביס..שהבנתי שזה מעין שילוב של אבודים עם אימה..סדרה טובה מאד ומומלצת!

NEO83

New member
LOST זאת סידרה שהייתה לפני כמה שנים

הנהר זה משהו שרץ לא מזמן, חוץ מזה לא נראה לי שיש עונה שניה לנהר.

אשכרה .

ראיתי lost והסוף כל כך עצבן אותי.
לא היתי ממוכנה לראות עוד סדרה של היוצרים האלו.
למרות שהסדרה היתה משגעת

al19

New member
הסדרה מדהימה ...

גם LOST וגם ONCE UPON A TIME
הם כותבים מאוד מוכשרים
ואני בטח שאני לא הייתי עושה עבוד היותר טובה
אבל הסוף.. הסוף כל כך נוראי
גם שם וגם שם ...

b0redavid

New member
מה עם "אלקטרז"? שווה לראות?

ראיתי את כל "אבודים" בשבוע וחצי בערך, היה חינם בכבלים והייתי חייב לדעת על מה כולם מדברים... ראיתי כל יום איזה 6 או 7 פרקים שזה טירוף אבל מאוד נהנתי. ועכשיו אנחנו מגיעים לסוף הסדרה, אז הבנתי שהרבה אנשים מפרשים אותו באופן שבא להם. אז מבחינתי: הם מצאו מכונת זמן על האי (ולא סתם, את הדלוריאן!) וחזרו לשנות ה 80 והיו בהופעה של סינדי לאופר ואח"כ אכלו פיצה וחזרו הביתה מרוצים ומאושרים.

למעלה