פשוט לא יאומן

פשוט לא יאומן

העבירו בערוץ 1 את משחק הכדורעף רוסיה-הולנד. חתיכת משחק דרמטי ומותח. מערכה חמישית ומכרעת, שיווין 14 (עוד 2 נ' לנצחון של אחת הקבוצות). ובי שום אזהרה /הערה/ בקשת סליחה, חתכו את השידור ישר לאמצע תוכנית של החינוכית. בושה. חובבני. מעליב. טוב נו, ערוץ 1 הפתעה, זה לא.

Mary Mindland

New member
מאוד מעליב ומכעיס - ../images/Emo46.gif

אני ממש כועס - כמו תמיד ערוץ 1 זה הפח זבל של כל רשויות השידור העולמיות באמצע משחק כל כך היסטרי - פתאום אנחנו רואים איזה להקה של ילדים מפגרים שנראים כאילו הם שיבוטים שלא הצליחו יפה שצווחים "אנחנו מחוייבים לשלום!!!" ונראה לי שהאמהות שלהן צריכות להתכחש לעובדה שבכלל הן המליטו אותם ! ועוד לזה קוראים "להקת קפה הפוך - כשרונות צעירים" אוי לנו אם זה הכשרון שלנו, ואוי לנו שזאת רשות השידור שלנו בעעעעעעעעעע
למי איכפת מתוכנית הקיץ המפגרת לילדים אוטיסטים של ערוץ 1 באמצע משחק כזה? ? ?

ואפילו לא הודיעו על זה סתם ערוץ

חבל היה צריך לשדר תאולימפיאדה בערוץ 5 וחמש +

nitsansh

New member
אתה לא מבין, זה לא ערוץ 1!!!!!!

עכשו משדרת הטלויזיה החינוכית, שהיא גוף נפרד מערוץ 1 ורק משדרת על אותו תדר...

Mary Mindland

New member
כל הקונספציה דבילית

הרי הם יודעים מראש שהזמן לא יספיק להם, אז למה בדיוק הם לא משתמשים בערוץ אחר שגם ככה עומד בלי שימוש כמו ערוץ 23 ? טוב כמו תמיד ערוץ 1 מגיע למרחקים ששום דמות קריקטוריסטית לא הייתה מעיזה להגיע זה שידור האולימפיאדה, זה שליחת זמרים לארוויזיון, זה כל דבר שצריך מעט יותר השקעה.

AvtipuS

New member
ממש מעצבן!

ועוד שמים לקט של החינוכית?! ממש בושה...

nitsansh

New member
נגמר הזמן...

ערוץ 1 מתחלק עם הטלויזיה החינוכית בשעות השידור על אותו ערוץ... השידור של ערוץ 1 נגמר ב-1, ומעכשיו עד 4.30 זה זמן של הטלויזיה החינוכית, ואת זה יכולים לשנות רק מנהלי הערוצים, זה לא בסמכות של מחלקת הספורט... אגב... מי שהפסיד את השידורים אתמול יכול לראות אותם היום בערוץ 5 בין 5.30 ו-7.00... כנראה שההסכם שלהם עם ערוץ 1 זה שנותנים להם לשדר יום אח"כ...

אבל השאלה המתבקשת היא

למה לא להשתמש בערוץ 23? יש אץ ערוץ 11 וערוץ 23, שבשעות הללו משדרים בדיוק את אותו הדבר. אז למה לא לנצל אחד מהם להמשך האולימפיאדה, ואחד לטמטום הזה של להקת קפה הפוך?

אותו דבר בשני הערוצים

נכון בערוץ 23 יש אותו דבר כמו שיש עכשיו בערוץ 11 שונא את הערוץ הזה

nitsansh

New member
השאלה היא למה 2 תחנות משדרות ...

על אותו תדר... זה מצב הסטורי שקיים מראשית ימי הטלויזיה, אבל במציאות הטכנולוגית של היום אין לו הצדקה... אבל זה לא קשור לאולימפיאדה, זה מצב שתלוי בהחלטה של משרד התקשורת, זה אפילו לא בסמכות של מנהלי הערוצים... השאלה היא למה רשות השידור לא משתמשת בערוץ 33 ששייך אליה, ומתחיל לשדר רק ב-16.00... ערוץ 23 זה לא של רשות השידור והיא לא יכולה לשדר בו...

chinuk

New member
מה זה החרא הזה?????

[URL='http://']אני חוזר הבייתה אחרי שכל הבוקר הסתובבתי כמו חמור כדי למצוא דברים לבצפר. רוצה להגיע הבייתה, לשבת, לנוח, ולראות אולימפיאדה. אני מעביר לערוץ 1- ורואה מו[/URL]ל הפנים שלי את המומינים או את חני נחמיאס. ערוץ של מפגרים שונא אותם הלוואי שישרפו עם כל הכסף של האגרה ביחד. גנבים.

chinuk

New member
יופי ויורוספורט משדר איגרוף...

מה מעניין את הז*ן שלי איגרוף????????? רק איגרוף הם משדרים כל היום!!!!!!!!!!!!!!! טוב שלא משדרים את הכפר האולימפי בשידור חי!!!!! עולם של דפוקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nitsansh

New member
למה לא נסעת לאתונה???

שם היית יכול לבחור מה לראות ולא היית תלוי במה שמשדרים בערוצי הטלויזיה... אתה יכול לסמוך על יורוספורט שהם משדרים מה שיש לו ביקוש... זה שאתה לא אוהב איגרוף (וגם אני לא) זה לא אומר שאין כאלה שכן...

אננסי ת

New member
תגיד תודה שלא משדרים שחיה צורנית

ערוץ אחד ממשיך להתעלל בעם ישראל

למעלה